Ziua Logo
  Nr. 4179 de luni, 10 martie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Politica
Stiri pe scurt
"Pinalti", ex-PNL
Gheorghe Stefan, primarul din Piatra-Neamt, si Vlad Marcoci, presedintele CJ Neamt, au fost exclusi din PNL dupa ce au anuntat ca vor candida la alegerile locale din partea PD-L. "Aceasta decizie a fost validata in unanimitate, unii colegi chiar exprimandu-si dorinta de a vota cu doua maini, sigur, in gluma. Au fost 102 voturi. Asa se pun capat speculatiilor unor reveniri sau miscari, s-a incheiat o etapa a PNL Neamt", a declarat senatorul Serban Stratila, presedintele interimar al filialei. (A.I.)
Tokes are patru birouri
Episcopul Tokes Laszlo a inaugurat, la Budapesta, cel de-al treila birou europarlamentar al sau, urmand ca saptamana viitoare, pe 15 martie, de Ziua Maghiarilor de Pretutindeni, sa inaugureze la Oradea un al patrulea spatiu de audiente, transmite NewsIn. Seful de cabinet al lui Tokes, Szilagy Zsolt, a declarat ieri ca acest birou face parte din acel lant de birouri europarlamentare ale episcopului pe axa Sfantu-Gheorghe - Oradea - Budapesta - Bruxelles. (A.H.)
Martisoare politice
Organizatia PNG-CD Navodari a oferit flori, de 1 si 8 Martie, doamnelor si domisoarelor din oras, anuntandu-le ca primavara calendaristica este un preambul al celei politice. Conform unui comunicat al partidului, reprezentantii PNG le-au asigurat pe doamne ca, in spiritul egalitatii intre barbati si femei, acestea vor fi corect reprezentate in institutiile administratiei publice locale. (D.I.)
Top incredere
Liviu Negoita (PD-L), Sorin Oprescu (PSD), Cozmin Gusa (PIN) si independentul Silviu Prigoana sunt, in aceasta ordine, personalitatile despre care bucurestenii cred ca au capacitatea de a conduce Primaria Capitalei, releva un sondaj ATLE. Potrivit studiului, actualul primar Videanu ar fi invins intr-un eventual tur doi si de Oprescu si de Gusa. Sondajul a fost realizat in perioada 7-17 februarie 2008, la comanda Asociatiei Liga pentru Apararea Drepturilor si Libertatilor Politice. (O.B.)
A r h i v a
  Duel Geoana-Nastase pe inimile pesedistelor    
  Aplauze pentru balbe    17 comentarii
  Parvulescu: Uninominalul nu vine cu manelisti    8 comentarii
  Ministrii anchetati la mana CC    1 comentariu
 Top afisari / comentarii 
 Cui foloseste rastignirea Serbiei (4248 afisari)
 Camera de luat vederi care vede pe sub haine (2463 afisari)
 Aplauze pentru balbe (2152 afisari)
 Noaptea negocierilor (2043 afisari)
 Serbia in deriva (1285 afisari)
 Michael Douglas trebuie sa-si mai faca urgent o operatie estetica  (3239 afisari)
 Actrita Goldie Hawn "intinereste" alaturi de un print musulman de 25 de ani (3177 afisari)
 In direct la TV: Prezentator luat pe sus de vijelia despre care relata (2548 afisari)
 CIA, asasinarea lui Aldo Moro si teoria conspiratiei (2392 afisari)
 Blugii stramti impiedica violul (2109 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00810 sec.