Ziua Logo
  Nr. 4175 de miercuri, 5 martie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Social
Stiri pe scurt
Sanatate minima
Reducerea bugetului sanatatii cu 433,7 milioane de lei, prin prima rectificare pe 2008, nu va afecta derularea programelor nationale, in schimb vor fi desfiintate posturile libere, dar finantate, din Ministerul Sanatatii si institutiile de profil, altele decat spitalele si policlinicile. "Sunt aproape o mie de posturi libere, finantate, dar blocate din minister, autoritatile de sanatate publica, inspectiile de sanatate publica si altele. In nici un caz nu ma refer la spitale sau policlinici. Nu pot spune, insa, ca reducerea bugetara este benefica", a declarat, pentru Mediafax, Eugen Nicolaescu, ministrul Sanatatii. (C.P.)
O noua MedLife
MedLife a inaugurat, ieri, un nou centru medical in Bucuresti, Hyperclinica Unirii, in urma unei investitii de un milion de euro. Hyperclinica este o cladire noua, cu sapte nivele, si cuprinde 25 de cabinete medicale pentru specialitati medicale, precum recoltari pentru analize de laborator, imagistica, reumatologie, etc. (C.S.)
Copilot de raliuri
Brandul Nicorette a devenit partenerul oficial al pilotului de raliu, Alin Marginean, pentru sezonul 2008 al Campionatului National de Raliuri al Romaniei. "Valorile comune ale brandului Nicorette si ale unui sportiv de performanta, Alin, cat si dorinta de a aduce mai aproape de targetul nostru mesajul educational al brandului ne-au determinat sa credem in succesul acestei colaborari. Exemplul lui Alin Marginean, un campion care a renuntat la fumat, credem ca reprezinta o motivatie in plus pentru acei fumatori care doresc sa experimenteze o viata fara fumuri", a declarat Mihai Ciobanu, manager-ul diviziei de medicamente OTC de la Johnson & Johnson. (C.S.)
Glenmark in Romania
Glenmark Pharmaceuticals intentioneaza sa investeasca, in perioada aprilie 2008-martie 2009, primul an de activitate in Romania, 5 milioane de dolari in promovarea si lansarea de medicamente pe piata locala, a declarat, ieri, directorul general al firmei, Mariana Wencz. Primele doua medicamente care vor fi lansate pe piata romaneasca vor viza segmentul de neuropsihiatrie si cel cardiovascular. (C.P.)
A r h i v a
  Balamuc CFR    
  Romanul cere pensie garantata    3 comentarii
  Ajutoare pentru incalzire    1 comentariu
 Top afisari / comentarii 
 Sperietura ruseasca (4821 afisari)
 Scandalul literei "s" in Sinod (2321 afisari)
 Iliescu conspirat (2081 afisari)
 Suntem pe cai-putere (1905 afisari)
 Sfidarea canoanelor (1771 afisari)
 Bolnav de cancer, Patrick Swayze mai are cinci saptamani de trait (8180 afisari)
 Tulibu dibu douchoo (7625 afisari)
 IPS Teofan este noul Mitropolit al Moldovei (2677 afisari)
 La doar 5,5 centimetri, cel mai mic pistol din lume poate ucide un om (2119 afisari)
 Adio, paradisuri fiscale! (1970 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.02168 sec.