Ziua Logo
  Nr. 4175 de miercuri, 5 martie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Politica
Stiri pe scurt
PSD amana Pactul
Mircea Geoana a propus ieri ca semnarea Pactului National pentru Educatie sa aiba loc miercurea viitoare, sub egida Academiei Romane, pentru a se evita politizarea subiectului. "Pana atunci expertii partidelor, reprezentantii Comisiei prezidentiale, ai asociatiilor profesionale vor avea ragazul necesar pentru redactarea unui document convenit de catre toti", se arata in scrisoarea deschisa adresata de Geoana presedintelui
Basescu. (C.A.)
Misterul CIA
Biroul Permanent al Senatului considera ca premierul incearca sa ii paseze raspunderea privind eventualele inchisori CIA, deoarece i-a cerut sa precizeze daca sunt date noi despre acest subiect. "La Senat lucrurile sunt extrem de clare: comisia de ancheta si-a finalizat raportul", a anuntat chestorul Senatului. Recent, comisarul Frattini i-a trimis o scrisoare premierului in care ii cere sa anunte daca au aparut informatii noi despre posibile inchisori CIA. (C.A.)
PCM refuza UDMR
Liderul PCM, Szasz Jeno, a refuzat invitatia presedintelui UDMR de a participa la prealegeri, in vederea stabilirii de candidati comuni pentru alegerile locale. "Am impresia ca Szasz Jeno, imediat cum a devenit presedinte de partid, si-a pierdut si minimul simt tactic. Noi i-am invitat sa participe la prealegerile organizate de UDMR si sa ajungem astfel la liste comune", a declarat Marko Bela. (C.A.)
Olteanu sprijina GDS
Presedintele Camerei Deputatilor i-a asigurat ieri, intr-o scrisoare deschisa, pe cei de la GDS, ca se va implica in solutionarea problemei privind sediul din Calea Victoriei. Liberalul a precizat ca va sustine in Parlament punctul de vedere al Guvernului, care prevede revenirea imobilului in proprietatea GDS. "Sediul din Calea Victoriei numarul 120 a castigat valoare de simbol, de traditie in spatiul public de dezbatere", a sustinut Olteanu. (C.A.)
A r h i v a
  Uninominal cu iz neconstitutional    6 comentarii
  Plangere penala impotriva premierului    18 comentarii
  Iliescu conspirat    8 comentarii
 Top afisari / comentarii 
 Sperietura ruseasca (4821 afisari)
 Scandalul literei "s" in Sinod (2321 afisari)
 Iliescu conspirat (2081 afisari)
 Suntem pe cai-putere (1905 afisari)
 Sfidarea canoanelor (1771 afisari)
 Bolnav de cancer, Patrick Swayze mai are cinci saptamani de trait (8180 afisari)
 Tulibu dibu douchoo (7625 afisari)
 IPS Teofan este noul Mitropolit al Moldovei (2677 afisari)
 La doar 5,5 centimetri, cel mai mic pistol din lume poate ucide un om (2119 afisari)
 Adio, paradisuri fiscale! (1970 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00805 sec.