Ziua Logo
  Nr. 4169 de miercuri, 27 februarie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Sport
CFR s-a speriat de Mititelu!
-- Amenintati cu dezvaluiri "rusinoase" de catre patronul oltean, sefii de la Cluj au cerut ieri, public, scuze Universitatii Craiova.
"Pe 6 martie merg la testul poligraf, pentru cazul legat de sacosa de bani pe care sefii lui CFR spun ca au vazut-o in vestiarul Craiovei. Apoi fac o conferinta de presa in care voi spune multe lucruri rusinoase pe care le stiu despre CFR", a amenintat Mititelu dupa ce Arpad Paszkany declarase ca "Universitatea a plans la Cluj pentru ca a pierdut 200.000 de euro veniti din locul in care se apasa pe butoane!". Ieri, prin vocea lui Iuliu Muresan, CFR a cerut scuze, public, clubului oltean.
"Am fost influentati de anumiti carcotasi, apropiati ai fotbalului. A fost o greseala ceea ce am declarat atunci dupa meci, noi am gresit si in numele lui Paszkany, al meu si al clubului, imi cer scuze fata de Universitatea si de Mititelu. Un angajat al clubului ne-a spus ca a vazut o geanta, dupa care nu a mai recunoscut", a spus Iuliu Muresan, presedintele executiv al lui CFR. Schimbarea de atitudine a oficialilor din Gruia a venit dupa ce Mititelu amenintase cu dezvaluiri "rusinoase" despre gruparea clujeana. "Am auzit multe lucruri despre CFR, dar nu le-am spus, insa dupa ce ma voi supune testului poligraf voi face publice aceste informatii. Am date concrete, m-am pregatit amanuntit, poate ei m-au subestimat, dar voi veni cu lucruri serioase si rusinoase pentru clubul lor", a spus Mititelu, care a adaugat ca-l va actiona in justitie pe Paskany, daca acesta nu-si va cere scuze public pentru declaratiile sale. Conform unor surse din cadrul gruparii oltene, se pare ca Mititelu s-a declarat multumit de gestul oficialilor de la Cluj si considera incheiata disputa. Impacarea pe axa Craiova - Cluj a venit prin intermediul lui Ilie Balaci, manager general al Universitatii. Balaci a fost, alaturi de Eusebio, invitat de onoare la aniversarea centenarului echipei clujene, iar ginerele sau, Eugen Trica, este singurul roman titular in trupa lui Andone.
Paszkany - doar acTionar minoritar!
Patronul lui CFR a fost convocat astAzi la Comisia de DisciplinA pentru a da declaraTii suplimentare referitoare la cazul "sacoSa cu bani", dar nu se va prezenta, IntrucAt pleacA din TarA! Mai mult, Paszkany nu riscA sA fie sancTionat, deoarece nu ocupA nici o funcTie oficialA la club. Conform lui MureSan, Paszkany este acTionar minoritar ca Si persoana fizicA, majoritatea acTiunilor fiind deTinute de societATi private. (MIG)
Marius GHERGHE 
A r h i v a
  Razmerita in Ghencea!    1 comentariu
  Casele de bilete, asaltate    
  CUPA ROMANIEI - SFERTURI DE FINALA    
  Cel mai hulit dintre pamanteni    3 comentarii
  Stiri pe scurt    
  Rednic executat de Burdujan    
  Spilul zilei    
 Top afisari / comentarii 
 Vot cu scandal la Mitropolia Moldovei (4472 afisari)
 Campanie murdara cu crima si salvari (3467 afisari)
 Minciuna pensiilor (1931 afisari)
 Unica dragoste a Annei Frank (1875 afisari)
 Tinta Camatarilor (1861 afisari)
 Copilul-pasare, crescut de propria mama intr-o colivie (4046 afisari)
 Sfarsitul lumii: Pamantul va fi inghitit de Soare (3650 afisari)
 Giulio Andreotti: Putin a murit (3109 afisari)
 Adriana Saftoiu: Elena Udrea a incercat sa arda etapele (2982 afisari)
 Din Romania, Sarkozy a plecat cu un stilou, de la Vuitton, cu o geanta (2177 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00987 sec.