Ziua Logo
  Nr. 4169 de miercuri, 27 februarie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Sport
Rednic executat de Burdujan
-- Atacantul l-a acuzat violent pe antrenor pentru atmosfera din Giulesti si pentru ca ii protejeaza pe straini, fiind pedepsit imediat: amenda si trimiterea la echipa a doua
Apele sunt tot mai tulburi in Giulesti, si asta nu numai din cauza infrangerii din prima etapa a anului, cu "U" Cluj. Nemultumirile jucatorilor romani sunt tot mai mari, antrenorul Mircea Rednic fiind acuzat, fatis sau nu, ca le ia partea strainilor, prin transferul carora ar primi comisioane importante. Singurul care a iesit in fata a fost, pana acum, Lucian Burdujan, care, intr-un interviu, l-a condamnat in termeni duri pe tehnician. Rapid a reactionat repede, amendandu-l si trimitandu-l la echipa a doua pe atacant.
In interviul aparut ieri in cotidianul "Interesul public", Burdujan vorbeste fara menajamente despre tensiunile din lotul rapidist, considerand ca Rednic este vinovat de atmosfera proasta si de lipsa rezultatelor. "Tot vestiarul e impotriva antrenorului, nimeni nu e de partea lui, poate doar strainii. Daca echipa pierde si joaca slab, numai noi, romanii, suntem de vina, pe noi ne cearta mereu! E o atmosfera imposibila, asa a fost de la inceput, de cand a venit Rednic. M-a deranjat ca Joao Paulo a jucat la o zi dupa ce venise in Romania, la nici o echipa normala nu se intampla asa ceva! Eu m-am pregatit ca prostul atatea saptamani la rand, am stat prin cantonamente si nu merit sa joc un minut, iar altul, care abia a venit de o zi, intra din minutul 30", a spus Burdujan.
Atacantul a trecut apoi la acuze mai grave. "Rednic ii baga pe strainii lui pentru ca isi ia comisioane! Daca i-a adus, trebuie sa-i bage, pentru ca, probabil, are bani de luat", a mai spus Burdujan. Atacantul a platit imediat pentru reactia sa. Constantin Zotta, presedintele executiv din Grant, l-a pus la zid pe atacant, anuntand ca acesta a fost amendat si trimis la echipa a doua. "Burdujan va fi amendat, in principal, pentru faptul ca a refuzat sa evolueze la Constanta (n.r. - astazi, in Cupa Romaniei), desi Rednic il anuntase ca va fi titular, dar si pentru ca a facut acele declaratii total deplasate si lipsite de fundament", a spus Zotta. "E urat din partea lui ce a facut acum, asta nu e atitudinea colegiala pe care ar trebui s-o demonstreze toti cei care fac parte dintr-o echipa adevarata. Dar cine mai poate sa-l inteleaga pe Burdujan? A primit oferta noastra de marire a contractului, de la 50.000 de dolari la 120.000 euro pe an, si a refuzat! De ce? Numai el poate spune! A venit acum sa-mi ceara sa-i gasim echipa. I-am raspuns ca e deja gasita: Rapid II !", a completat Zotta.
Suporterii il vor pe Bergodi
Fanii giulesteni il contesta din nou vehement pe antrenorul Mircea Rednic, ca si in toamna, cand a fost adus, si ii cer patronului George Copos sa il readuca la echipa pe Cristiano Bergodi, indepartat dupa eliminarea din Cupa UEFA.
"S-a dovedit ca am avut dreptate cand l-am criticat atat de dur, o fi antrenor bun, dar e un om de nimic, isi bate joc de jucatorii care inseamna ceva pentru acest club. Sa vina Bergodi inapoi, ca asta distruge echipa!", a scris un suporter pe un site al fanilor alb-visinii. Rednic s-a aflat in conflict cu galeria pe toata durata sezonului de toamna, iar dupa acest esec cu CFR Cluj, coroborat cu indepartarea de la echipa a lui Mugurel Buga si Marius Maldarasanu, dar si prin criticile frecvente aduse unor jucatori precum Marius Constantin sau Vasile Maftei, apreciati macar pentru vechimea lor la Rapid, razboiul va fi redeschis chiar astazi, la meciul din Cupa Romaniei cu Unirea Urziceni. (B.G.)
Bogdan GHEORGHE 
Alte articole
  IUBIRE LA INFINIT    (Sport, 2008-03-25)
  Rapid in "era Taher"    (Sport, 2008-03-25)
  Mircea Rednic, injurat si la Iasi    (Sport, 2007-10-22)
  Rednic: "Nu faceti jocul adversarilor"    (Sport, 2007-10-20)
  Rednic a semnat cu Rapid    (Sport, 2007-10-10)
  Mircea Rednic a demisionat de la Rapid    (2008-03-24 12:18)
A r h i v a
  Razmerita in Ghencea!    1 comentariu
  Casele de bilete, asaltate    
  CUPA ROMANIEI - SFERTURI DE FINALA    
  Cel mai hulit dintre pamanteni    3 comentarii
  Stiri pe scurt    
  CFR s-a speriat de Mititelu!    
  Spilul zilei    
 Top afisari / comentarii 
 Vot cu scandal la Mitropolia Moldovei (4472 afisari)
 Campanie murdara cu crima si salvari (3467 afisari)
 Minciuna pensiilor (1931 afisari)
 Unica dragoste a Annei Frank (1875 afisari)
 Tinta Camatarilor (1861 afisari)
 Copilul-pasare, crescut de propria mama intr-o colivie (4046 afisari)
 Sfarsitul lumii: Pamantul va fi inghitit de Soare (3650 afisari)
 Giulio Andreotti: Putin a murit (3109 afisari)
 Adriana Saftoiu: Elena Udrea a incercat sa arda etapele (2982 afisari)
 Din Romania, Sarkozy a plecat cu un stilou, de la Vuitton, cu o geanta (2177 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01139 sec.