Ziua Logo
  Nr. 4166 de sambata, 23 februarie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Sport
Copos ramane la Rapid
-- Patronul giulestenilor s-a razgandit in privinta vinderii clubului si spune ca se concentreaza pe castigarea campionatului
George Copos ramane si la Rapid si ramane si acelasi personaj alunecos, care pretinde ca vrea binele celor din jur si mai putin pe cel al sau. Dupa ce acum o luna a aruncat pe piata stirea ca s-a saturat de fotbal si ca vinde gruparea pe care o patroneaza din 1992, ieri a aparut in fata presei si, asa cum se anticipa, a spus ca nu poate lasa clubul pe mainile oricui, prin urmare se sacrifica si continua tot el.
"Am dorit sa gasesc un investitor mai puternic financiar decat mine, care sa fie si atasat de club. Nu am gasit aceasta persoana, desi am avut discutii cu trei sau patru oameni, unul chiar din strainatate, si nu imi pot permite, dupa atatia ani de investitii si pasiune sa las Rapidul oricui. Nu am avut intentia de a vinde cu orice pret. Pentru ca nu am gasit acea persoana potrivita, trebuie sa va spun ca nu ma pot retrage", si-a inceput Copos discursul. Patronul din Giulesti a enumerat motivele pentru care in ianuarie era decis sa paraseasca Rapidul. "Au fost si multe dezamagiri. Momentul prezentarii echipei la inceputul sezonului 2007-2008 (n.r. - cand a fost huiduit de suporteri), aducerea lui Mircea Rednic ca antrenor (n.r. - moment de asemenea contestat vehement de fani), pozitia inflexibila a Ministerului Transporturilor si a ministrului Ludovic Orban in privinta stadionului", a enumerat Copos, fara sa sufle o vorba despre ancheta DNA in cazul transferurilor suspecte, in care este acuzat de spalare de bani si de alte infractiuni economice. Copos a precizat ca lasa in urma intentia de a parasi Rapidul si ca se concentreaza exclusiv pe castigarea campionatului si pe prezenta in premiera a giulestenilor in grupele Ligii Campionilor, insa a lasat sa se inteleaga ca, daca aceste obiective nu vor fi atinse, ar putea lua din nou in calcul varianta de a vinde clubul. "Nu mai discut pana in vara de retragere. Am datoria morala sa fiu alaturi de echipa, de conducere si de antrenor", a spus Copos, care s-a declarat increzator in sansele echipei sale la titlu.
Presiune pe Rednic
Patronul giulestenilor a vorbit apoi si despre returul care incepe azi. "Va fi cel mai puternic campionat la care am asistat, iar Rapid si CFR au cele mai mari sanse. Am incredere in baieti, in Rednic, care este unul dintre cei mai buni antrenori din Romania la aceasta ora. Eu cred ca se joaca in iarba, nu altundeva, nu cred in chestiile astea cu <<butoanele>>", a explicat Copos. Dupa ce l-a periat bine pe Rednic, nu a uitat sa ii aplice si o portie din binecunoscuta presiune. "Am facut eforturi financiare extrem de mari, cred ca Rapid are cel mai bun atac din istoria sa", a spus patronul Rapidului, fortandu-l astfel pe Rednic sa aduca victorii. Copos a spus cuvinte frumoase si despre Pancu, revenit in Giulesti in aceasta iarna: "Am asteptari foarte mari de la el, s-a schimbat cu 180 de grade si ma bucur ca s-a intors, sper sa ramana inca 2-3 ani la Rapid!".
Oferta "corecta" din partea MT
George Copos a anuntat ca va continua negocierile cu Ministerul Transporturilor pentru a primi in concesiune arena din Giulesti, insa fara a preciza exact cum ar vrea sa arate contractul. "Pana cand nu vom ajunge la o formula corecta pentru suporteri si pentru echipa, nu vom face acest pas.
O formula corecta inseamna concesionare, demolare si construirea altui stadion, pentru ca acesta, indiferent cate milioane s-ar baga in el, nu mai poate fi adus la standardele impuse de UEFA", a spus Copos. Reamintim ca ZIUA a dezvaluit ca MT a propus FC Rapid un contract de concesionare pe 29 de ani, cu obligatia ca giulestenii sa investeasca trei milioane de euro in urmatorii doi ani, iar Copos, desi zice ca vrea arena, nu este de acord cu aceasta formula. (B.G.)
Bogdan GHEORGHE 
A r h i v a
  Lupescu face jocurile!    1 comentariu
  LIGA I - ETAPA A 20-A    
  Pomanagii la UEFA    4 comentarii
  Stiri pe scurt    
  Spilul zilei    
  Gol indoliat pentru Contra    
  Rusia peste Romania    
  Farul Constanta 0-0 Gloria Buzau    
  Euro-autogolul anului!    
 Top afisari / comentarii 
 Cariera de exceptie ruinata de un set de poze porno (4682 afisari)
 Romania sub presiunea Kosovo (2797 afisari)
 Rusia ameninta cu forta militara (2644 afisari)
 Regina-mama Elena, "Dreapta a popoarelor" (2213 afisari)
 Retelele musulmane de informatii din Kosovo (2209 afisari)
 Guvernul Ungariei sprijina pretentiile autonomiste ale secuilor (2647 afisari)
 Pantofi cu toc fara toc la numai 4.000 de euro (2443 afisari)
 Cu plagiatul la Eurovision (2125 afisari)
 Nastase: Boc, un papagal cu cravata portocalie, ce repeta ce spunea Basescu acum patru ani (1792 afisari)
 Hitler picta tablouri cu Alba ca Zapada si cei sapte pitici (1708 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01007 sec.