Ziua Logo
  Nr. 4166 de sambata, 23 februarie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Anchete
Stiri pe scurt
Prostituata injunghiata
O prostituata a fost injunghiata ieri in Sectorul 4 al Capitalei, principalul suspect fiind un barbat in varsta de 20 de ani. "Agresiunea a avut loc intr-un camin de nefamilisti. Femeia a intretinut relatii sexuale cu mai multi barbati, iar unul dintre acestia a injunghiat-o, din motive inca necunoscute, apoi a fugit", au declarat politistii. Potrivit Mediafax, agresorul, Ionut Mihaila, de 20 de ani, din judetul Vaslui, muncitor necalificat, a fost prins la scurt timp de la comiterea agresiunii. Victima, Corina Blanaru, de 22 de ani, a fost internata in spital, cu mai multe rani produse prin injunghiere. (A.G.)
Consilier la judecata
Un consilier din cadrul Ministerului Economiei si Finantelor (MEF) a fost trimis in judecata de Tribunalul Salaj, fiind acuzat de trafic de influenta pentru un om de afaceri din Zalau. Potrivit Mediafax, Dumitru Ianchis este acuzat ca a pretins si primit sume de bani de la administratorul unor societati din Zalau, in schimbul promisiunii de a interveni pe langa membrii Comisiei Centrale a Monopolului de Stat care functioneaza in cadrul MEF, in vederea obtinerii licentei anuale pentru jocuri de noroc. (A.G.)
Criminal extradat
Un barbat din judetul Timis, acuzat ca in urma cu o luna a omorat doi batrani, a fost extradat din Italia, in baza unui mandat european de arestare. Cosmin N., in varsta de 29 ani, este acuzat ca in 27 ianuarie a ucis prin injunghiere pe sotii Vasile si Elvira M., de 72 si respectiv 74 de ani. Potrivit Mediafax, dupa comiterea faptei, barbatul a fugit in Italia, unde locuiesc mama si sora sa, pe care le-a amenintat ca le omoara. Acesta are antecedente penale ca minor, fiind condamnat la 12 ani de inchisoare pentru omor.
Cercetati pentru viol
Patru minori, cu varste cuprinse intre 15 si 17 ani, sunt cercetati dupa ce au violat o tanara in varsta de 14 ani, iar alti sase minori sunt acuzati de tentativa de viol. Fapta s-a petrecut in parcul municipiului Roman, in noaptea de joi spre vineri. Potrivit Rompres, politistii au sesizat prezenta minorilor in parc la acea ora, iar in momentul in care s-au indreptat catre ei o parte dintre acestia au reusit sa fuga. (B.C.G.)
A r h i v a
  10.000 de euro pentru Cozma    1 comentariu
  Amendamente CSM la Codul penal    
  Romani prin "adoptie"    3 comentarii
 Top afisari / comentarii 
 Cariera de exceptie ruinata de un set de poze porno (4682 afisari)
 Romania sub presiunea Kosovo (2797 afisari)
 Rusia ameninta cu forta militara (2644 afisari)
 Regina-mama Elena, "Dreapta a popoarelor" (2213 afisari)
 Retelele musulmane de informatii din Kosovo (2209 afisari)
 Guvernul Ungariei sprijina pretentiile autonomiste ale secuilor (2647 afisari)
 Pantofi cu toc fara toc la numai 4.000 de euro (2443 afisari)
 Cu plagiatul la Eurovision (2125 afisari)
 Nastase: Boc, un papagal cu cravata portocalie, ce repeta ce spunea Basescu acum patru ani (1792 afisari)
 Hitler picta tablouri cu Alba ca Zapada si cei sapte pitici (1708 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00833 sec.