Ziua Logo
  Nr. 4165 de vineri, 22 februarie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Externe
Stiri pe scurt
Preot persecutat
Unul dintre preotii romani somati, in decembrie, anul trecut, de catre puterea comunista, sa paraseasca Republica Moldova, a primit din nou o citatie in acest sens. "Desi initial mi-a fost acordat un termen de zece zile pentru a parasi teritoriul Republicii Moldova, (...) termenul a fost prelungit cu inca zece zile", a spus preotul Ion Tivlea, potrivit Mediafax. Dupa ce a primit o citatie asemanatoare in decembrie anul trecut, preotul a facut demersuri pe langa autoritati, solicitand sa ii fie eliberate de urgenta actele necesare sederii in Republica Moldova. (A.M.L.)
Romania-Israel - 60
Relatia dintre Romania si Israel este foarte buna in conditiile in care, in iunie, se vor aniversa 60 de ani de legaturi diplomatice neintrerupte intre cele doua tari, a declarat ministrul Afacerilor Externe Adrian Cioroianu, aflat intr-o vizita oficiala in Israel si in teritoriile palestiniene. Cioroianu s-a intalnit, miercuri, cu premierul israelian Ehud Olmert, unde a discutat despre relatia economica in continua dezvoltare dintre cele doua tari si despre problemele regionale ale Orientului Mijlociu. Israelul serbeaza anul acesta 60 de ani de existenta. (L.P.)
McCain, acuzat
Candidatul la investitura republicana pentru alegerile prezidentiale din SUA, John McCain, este acuzat ca a avut o relatie apropiata cu un lobby-ist, acum noua ani, intr-un potential conflict cu principiile sale etice. Informatia, aparuta in New York Times, a fost dezmintita de conducerea campaniei lui McCain. Publicatia releva relatia stransa cu un lobby-ist din domeniul telecomunicatiilor, Vicki Iseman, in anul 2000, insa McCain sustine ca aceasta i-a fost doar prietena. (L.P.)
Exploratorii rusi decorati
Presedintele rus, Vladimir Putin, i-a decorat, ieri, pe trei dintre exploratorii care s-au aflat, anul trecut, in misiune speciala la Polul Nord, pentru a revendica, in mod simbolic, drepturile teritoriale ale Rusiei in zona, prin lansarea la apa a unei capsule cu steagul national. Liderul de la Kremlin i-a felicitat pe Artur Chilingarov, Anatoli Sagaliveci si Evgheni Cerniaev, conferindu-le distinctia de "Eroi ai Rusiei". (A.M.L.)
A r h i v a
  Satelitul minge de foc    7 comentarii
  Du-te-vino ex-sovietic    1 comentariu
  Gazprom pune mana pe Moldovagaz    1 comentariu
 Top afisari / comentarii 
 La Piovra inhata Romania (2487 afisari)
 Operatii estetice extreme (1682 afisari)
 Razboi intre greii modei (1593 afisari)
 Moartea baroniadei. Baronii se intorc (1511 afisari)
 Kosovo si interesul national (1453 afisari)
 Ricky Martin de nerecunoscut (2408 afisari)
 Semne obscene marca Ceausescu (1960 afisari)
 Surprins cand abuza sexual... o vaca gestanta (1897 afisari)
 Adrian Nastase, "cantecul de lebada" al "papagalului" Geoana (1658 afisari)
 ULTIMA ORA: Fiul vitreg al Elenei Udrea, implicat intr-un grav accident rutier (1633 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00817 sec.