Ziua Logo
  Nr. 4165 de vineri, 22 februarie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Sport
Armistitiul de la Bucuresti
-- Becali, Copos si Borcea au convenit ca, in primele cinci etape, sa nu-si motiveze financiar adversarii pe care echipele lor le vor intalni, urmand apoi ca cea mai apropiata urmaritoare a lui CFR sa fie sprijinita de celelalte "surori" bucurestene
Totul a inceput anul trecut, atunci cand Dinamo a invins cu 1-0 pe CFR, stopand, intr-un fel, echipa clujeana din cursa acesteia pentru locul doi, cel care i-ar fi permis trupei lui Paszkany sa joace in preliminariile Ligii Campionilor. Gigi Becali a si lasat sa se inteleaga suma pe care a "varsat-o" in vestiarul "cainilor rosii", aproximativ 500.000 de euro pentru jucatorii dinamovisti, mai mult, patronul Stelei facand parada cu fularul rivalilor agatat de gat. Acum, la nici un an distanta, CFR e lider si asta a facut din nou ca echipele din Capitala sa treaca peste animozitati si sa faca front comun pentru a bloca accesul clujenilor in Liga Campionilor.
Surse din anturajul lui Gigi Becali dezvaluie ca acesta a stat de vorba cu Cristi Borcea si cu George Copos, pentru a pune la punct un plan care arata disperarea cu care cele trei echipe din Bucuresti abordeaza acest retur. Astfel, seful din Ghencea ar fi propus ca in primele cinci etape din retur, Steaua, Dinamo si Rapid sa nu-si motiveze financiar, intre ele, adversarele. Steaua joaca in acest interval si cu CFR si cu Rapid, iar patronul Stelei vrea sa vada cum se descurca echipa sa pentru a-si face un plan in continuare, unul care ar putea cuprinde si cunoscutele "butoane". Dupa aceste cinci etape, cei trei au hotarat ca echipa care se va afla cel mai aproape de CFR Cluj sa fie sprijinita neconditionat de celelalte doua grupari bucurestene. Copos spera ca echipa lui sa fie tot pe locul doi dupa acest interval de timp, Becali la fel, in timp ce lui Borcea i s-a "promis" locul patru. Varianta cea mai plauzibila e cea cu Steaua si Rapid pe locuri de Liga Campionilor, in timp ce CFR sa fie aruncata doar pe locul trei.
Uimire la Iasi
Acesta este si motivul pentru care presa a semnalat mai deunazi faptul ca o delegatie a jucatorilor ieseni, viitorii adversari ai celor de la Steaua, s-au prezentat in fata lui Ionut Popa, intrebandu-l pe acesta daca meciul cu ros-albastrii e deja "jucat". Obisnuiti cu primele care veneau de la celelalte echipe aflate in lupta pentru un loc de Champions League cu Steaua, respectiv Rapid, fotbalistii de la Politehnica Iasi au fost mirati de linistea de acum (poate doar CFR sa vina cu o "prima"). Contactat telefonic, Gigi Becali a declarat: "Ii spulberam pe cei de la Iasi! Am facut investitii mari acum si nu-mi e frica de nimeni, mai ales de Iasi. Am vazut ca unii deja zic ca e blat, ca nu stiu ce... Le e frica, pentru ca stiu ca eu nu vreau sa joace CFR in Liga Campionilor si nu va juca! Nu e vorba de <<butoane>>, e vorba de altceva, ca eu sunt baiat destept!", a incheiat Gigi Becali.
Borcea renunTA la titlu
Presedintele executiv al lui Dinamo a declarat ieri ca nu se gandeste "atat de departe", in ceea ce priveste titlul de campioana! "In acest retur nu trebuie sa ne uitam foarte mult la clasament, ci trebuie sa tintim doar victoria in fiecare meci. Titlu? Nu ne gandim atat de departe. Noi ne gandim sa prindem un loc care sa ne asigure participarea intr-o cupa europeana si sa castigam Cupa Romaniei", a spus Borcea, reprezentatul singurei echipe care nu s-a aratat interesata de scandalul legat de modalitatea de delegare a arbitrilor la Liga I. (MIG)
Cristian MUNTEANU 
 Comentarii: 1 Afiseaza toate comentariile  
Nea GIGI, de ce nu te bagi dumneata la prefectura, sa-i imparti in doua cete....   de BeDeii vechi si NOI
A r h i v a
  Liga I a transferat ieftin si prost    
  Aur olimpic - 100.000 de euro    
  Copos, teparul tepuit    
  Stiri pe scurt    
  LIGA I - ETAPA A 20-A    
  Spilul zilei    
 Top afisari / comentarii 
 La Piovra inhata Romania (2487 afisari)
 Operatii estetice extreme (1682 afisari)
 Razboi intre greii modei (1593 afisari)
 Moartea baroniadei. Baronii se intorc (1511 afisari)
 Kosovo si interesul national (1453 afisari)
 Ricky Martin de nerecunoscut (2408 afisari)
 Semne obscene marca Ceausescu (1960 afisari)
 Surprins cand abuza sexual... o vaca gestanta (1897 afisari)
 Adrian Nastase, "cantecul de lebada" al "papagalului" Geoana (1658 afisari)
 ULTIMA ORA: Fiul vitreg al Elenei Udrea, implicat intr-un grav accident rutier (1633 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01026 sec.