Ziua Logo
  Nr. 4165 de vineri, 22 februarie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Sport
Stiri pe scurt
Adio "Final Four"
Voleibalistele de la Dinamo au ratat calificarea in semifinalele Challenge Cup, fiind invinse, miercuri, in Sala Floreasca, de gruparea turca Vakifbank Istanbul, cu 3-1(-15, 19, 9, 24). Dornice de revansa dupa esecul din tur, scor 0-3, elevele antrenorului Radu Adrian au inceput in forta si s-au impus lejer in primul set, dupa care Goceva, Carstoiu si Petrovic au clacat nepermis, lasandu-le doar pe Hancu si Marcovic sa mai tina pasul cu adversarele. (T. RIST)
Batalie pentru JO 2008
Zece pugilisti romani vor participa, in perioada 25 februarie - 1 martie, la Pescara, la primul turneu european de calificare la JO 2008, anunta FR Box. Pe lista celor care aspira la biletele pentru Beijing se afla medaliatul cu bronz olimpic de la Atena, Ionut Gheorghe (foto) (cat. 64), dar si alti pugilisti de valoare, precum Constantin Bejenaru (81 kg), Iulius Poczo (51 kg) si Razvan Cojanu (plus 91 kg). Totodata, FRB a inclus in delegatie si sportivi de perspectiva, Apodaresei, Popescu si Ciobanu fiind remarcati in Cupa Romaniei.
(T. RIST)
Dragomir arunca pisica
Dupa ce federatia a anuntat ca delegarile arbitrilor vor fi decise tot de Lupescu, seful LPF a spus ca, in cazul in care se vor face greseli, cei care vor raspunde vor fi oficialii FRF. "N-au cedat, inseamna ca ei raspund. Noi am tras un semnal de alarma. Eu astept sa vedem daca sunt greseli de arbitraj. Daca sunt, inseamna ca avem noi dreptate, daca nu sunt, atunci au ei dreptate. Daca vor fi greseli de delegari, atunci va fi balamuc si ei vor raspunde", a declarat Dragomir. (MIG)
Portughezi in Giulesti
Rapid va plati 1,25 milioane de euro pentru atacantul Joao Paulo, de la Leiria, si 90.000 de euro pentru mijlocasul Vasco Matos, de la Beira Mar, informeaza presa portugheza. Presedintele de la Leiria, Joao Bartolomeu, a decis sa-l cedeze pe Joao Paolo deoarece sansele de salvare de la retrogradare s-au diminuat, in timp ce Beira Mar l-a cedat pe Matos deoarece contractul acestuia expira la vara. Zotta a anuntat ca Joao Paulo si Matos vor semna contracte pe trei sezoane cu Rapid. (MIG)
Curca isi face curaj
Portarul de la Farul a declarat ca jucatorii echipei vor ca in ultimele 15 etape ale Ligii I sa repare ceea ce au "stricat" in prima parte a campionatului, iar partida cu Gloria poate reprezenta primul pas in acest sens. "Avem de aparat in primul rand imaginea si culorile clubului si apoi imaginea noastra ca fotbalisti. Vrem sa avem de partea noastra si suporterii pentru ca ei fac parte din familia noastra si prezenta lor ne motiveaza si mai mult", a declarat George Curca. (MIG)
A r h i v a
  Liga I a transferat ieftin si prost    
  Aur olimpic - 100.000 de euro    
  Copos, teparul tepuit    
  Armistitiul de la Bucuresti    1 comentariu
  LIGA I - ETAPA A 20-A    
  Spilul zilei    
 Top afisari / comentarii 
 La Piovra inhata Romania (2487 afisari)
 Operatii estetice extreme (1682 afisari)
 Razboi intre greii modei (1593 afisari)
 Moartea baroniadei. Baronii se intorc (1511 afisari)
 Kosovo si interesul national (1453 afisari)
 Ricky Martin de nerecunoscut (2408 afisari)
 Semne obscene marca Ceausescu (1960 afisari)
 Surprins cand abuza sexual... o vaca gestanta (1897 afisari)
 Adrian Nastase, "cantecul de lebada" al "papagalului" Geoana (1658 afisari)
 ULTIMA ORA: Fiul vitreg al Elenei Udrea, implicat intr-un grav accident rutier (1633 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00835 sec.