Ziua Logo
  Nr. 4165 de vineri, 22 februarie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Magazin
Operatii estetice extreme
-- Pentru adeptele "perfectiunii", exista si interventii chirurgicale la degetele picioarelor, la buric sau chiar la coaste
Atunci cand oamenii au foarte multi bani, isi permit sa-si satisfaca orice capriciu, fie ca e vorba despre cumparaturi, bijuterii, case sau blanuri. Insa exista o categorie de femei extrem de bogate care fac adevarate obsesii in ceea priveste aspectul fizic.
Masaje cu caviar, masti cu aur, cu praf de perle, bai in lapte, nimic nu este prea mult in numele frumusetii. Dar cand nici aceste metode nu mai aduc satisfactii, intervin operatiile estetice. Nu exista parte a corpului care sa nu poata fi retusata, ridicata, subtiata, sau pur si simplu recreata. Din nefericire, exista si femei care nu stiu cand sa se opreasca si care fac din vizitele la chirurgul estetician un adevarat hobby. La un moment dat, parca nici nu mai conteaza rezultatul, important este sa-si mai "ridice o spranceana, sa-si mai injecteze putin botox, sa-si mai scoata putina grasime" pana cand ajung sa arate ca Frankenstein. Este si cazul milionarei Joycelyn Wildenstein (foto dreapta si jos), care, dorind sa fie cat mai atragatoare pentru sotul ei, a cheltuit pe operatii estetice aproape patru milioane de dolari. Insa, desi a cheltuit o adevarata avere pe aceste tratamente, nu a reusit decat sa se mutileze. In varsta de 62 de ani, Joycelyn este renumita pentru "hobby-ul" ei, tabloidele poreclind-o "Mireasa lui Wildenstein" nume care face referire la mireasa lui Frankenstein.
In 2004, un site specializat in operatii estetice i-a acordat milionarei titlul de cea mai "inspaimantatoare vedeta".
Joycelyn a inceput sa-si sculpteze fata inca din anii '90, de teama ca sotul sau, un dealer de arta milionar, ar putea-o parasi. In mod bizar, ea a dorit sa semene cat mai mult cu o felina pentru ca, in opinia ei, astfel ar fi mult mai atractiva. Insa rezultatul a fost contrar, reusind chiar sa-si inspaimante partenerul de viata, care, intr-o prima faza, nici nu a recunoscut-o.
Dupa ce si-a gasit sotul in pat cu un manechin de 19 ani, Joycelyn a divortat, reusind sa obtina milioane de dolari de pe urma despartirii. Fostul ei sot, Alec Wildenstein, a murit saptamana trecuta, la varsta de 67 de ani. Insa cazul Joycelynei Wildenstein nu este singular, existand sute de vedete care sunt "fane ale bisturiului". Printre acestea, la loc de frunte este si Donatella Versace, care, in urma nenumaratelor operatii estetice si a "zilelor intregi" petrecute la solar, a ajuns sa aiba un chip cel putin original, daca nu bizar. Injectarea constanta a buzelor cu cele mai la moda substante, liftingurile si bronzul excesiv, au transformat-o si pe aceasta intr-un personaj de film SF.
Totusi, campioana absoluta a operatiilor estetice pare a fi mama lui Rambo, Jackie, care deja nu mai seamana cu o fiinta umana si care nu mai are nici o bucatica de piele pe fata care sa nu fi fost taiata, injectata, ridicata sau pur si simplu "scurtata sau intinsa". (M. BICA)
 Afisari: 1682  |  Tiparire pagina  |  Tiparire articol (optimizat)  |  Trimitere pe e-mail 
 Comentarii: 1 Afiseaza toate comentariile  
curiozitate...   de BeDeii vechi si NOI
A r h i v a
  Razboi intre greii modei    2 comentarii
  METEO    3 comentarii
 Top afisari / comentarii 
 La Piovra inhata Romania (2487 afisari)
 Operatii estetice extreme (1682 afisari)
 Razboi intre greii modei (1593 afisari)
 Moartea baroniadei. Baronii se intorc (1511 afisari)
 Kosovo si interesul national (1453 afisari)
 Ricky Martin de nerecunoscut (2408 afisari)
 Semne obscene marca Ceausescu (1960 afisari)
 Surprins cand abuza sexual... o vaca gestanta (1897 afisari)
 Adrian Nastase, "cantecul de lebada" al "papagalului" Geoana (1658 afisari)
 ULTIMA ORA: Fiul vitreg al Elenei Udrea, implicat intr-un grav accident rutier (1633 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00939 sec.