Ziua Logo
  Nr. 4162 de marti, 19 februarie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Anchete
Stiri pe scurt
Criminalul din Berceni s-a predat
Tanarul suspectat in cazul crimei din cartierul Berceni s-a prezentat ieri dupa-amiaza, la Politia Capitalei, insotit de avocat. Potrivit comisarului Christian Ciocan, politistii au reusit identificarea persoanelor care au participat, alaturi de acesta, la agresiune. Andrei Razvan Tatar, de 19 ani, a fost injunghiat in urma cu o saptamana, intr-o statie de autobuz din cartierul Berceni, acesta decedand din cauza sectionarii arterei femurale, care a provocat pierderea masiva de sange. Un alt tanar de 19 ani, victima in aceluiasi atac, a fost adus la spital cu o taietura in zona capului de zece centimetri, el fiind spitalizat pentru cateva zile. Cei doi tineri au fost victimele unui conflict spontan intre doua grupuri, petrecut in plina strada, in jurul orei 23.00, pe Bulevardul Obredgia. Totodata, alti doi prieteni ai acestora au fost agresati, insa medicii au apreciat ca ranile pe care le-au suferit nu necesitau internarea. (B.C.G.)
Inventarul gropilor din Capitala
Politistii rutieri bucuresteni vor inventaria, timp de zece zile, obstacolele din carosabil, intre acestea fiind incluse gropile, canalele neacoperite, masinile abandonate. Deficientele constatate umeaza sa fie comunicate administratorilor drumurilor publice, care vor trebui sa remedieze problemele constatate. "In situatia in care conducatorii auto, dar nu numai ei, depisteaza obstacole in partea carosabila, sau alte deficiente, care pun in pericol siguranta circulatiei, sunt rugati sa ne sesizeze la telefonul 9544 sau la adresabpr@b.politiaromana.ro", arata politistii. (B.C.G.)
Cerere de audiere admisa
Curtea de Apel Bucuresti a dispus ieri emiterea unui mandat de aducere pe numele omului de afaceri Sorin Ovidiu Vantu, pentru a fi audiat in dosarul FNI. Potrivit Mediafax, instanta a stabilit termenul de audiere pentru data de 3 martie. Persoana care a cerut audierea omului de afaceri a fost Ioana Maria Vlas. (A.G.)
 Afisari: 245  |  Tiparire pagina  |  Tiparire articol (optimizat)  |  Trimitere pe e-mail 
A r h i v a
  Batrana obligata sa cumpere morga unui spital    5 comentarii
  DLAF reclama DNA    
  Decizia Curtii in cazul Hayssam a ramas in pronuntare    
 Top afisari / comentarii 
 Kosovo: cand SUA calca in propria-i balega (8055 afisari)
 Iubitul unui rege identificat dupa 700 de ani (2543 afisari)
 "Proprietatea" intra in colaps (2003 afisari)
 ONU, lovit de infarctul Kosovo (1909 afisari)
 Blocul miliardarilor (1750 afisari)
 Rusia s-ar teme de "cataclismul" refacerii Romaniei Mari (5656 afisari)
 "You'll never walk alone"- povestea unui imn (3095 afisari)
 Antarctica ascunde viermi, paianjeni si crustacee gigantice (2954 afisari)
 Tom Cruise o inseala pe Katie Holmes cu o bruneta (2441 afisari)
 Rusia taie petrolul Germaniei (2158 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00783 sec.