Ziua Logo
  Nr. 4156 de marti, 12 februarie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Sport
Ogararu: "Vreau la Euro!"
-- Aflat la echipa de club, intr-o situatie deloc placuta, doar un loc de rezerva in patru partide, George Ogararu a acceptat sa vorbeasca pentru ZIUA despre momentul ceva mai dificil al carierei sale, despre familie si despre viitor. Fostul stelist a declarat ca obiectivul sau principal este participarea la Euro, iar pentru asta munceste sa redevina titular la Ajax.
Salut, George! Cum a fost meciul de la Kerkrade (n.r. - cu Roda, scor 1-2)?
Am pierdut o sansa buna de a ne reapropia de PSV Eindhoven. E bine ca am revenit in lotul lui Ajax, dar asta nu ma multumeste deloc. Trebuie sa-mi recastig locul de titular, pentru ca stiu ca-mi pot ajuta echipa sa ajunga din nou pe primul loc. Si trebuie sa joc, mai ales ca se apropie Campionatul European si nu vreau sub nici o forma sa lipsesc. Asa ca muncesc din greu sa fac parte din primul unsprezece al Ajaxului.
Explica-ne ce s-a intamplat in ultimele saptamani la echipa ta de club. Erai o piesa de baza si apoi ai disparut din lot!
Da, am avut doua partide mai putin reusite, apoi Ajax a cumparat un alt fundas dreapta, uruguayanul Bruno Silva, si a intrat acesta pe teren. Asta se intampla cu putine zile inainte de inchiderea perioadei de transferuri, si am avut o discutie cu antrenorul Koster si cu directorul sportiv. Mi-au spus sa stau linistit, ca sunt un jucator important pentru Ajax si sa nu plec la Lazio sau Steaua. Acum lupt sa revin in primul unsprezece.
S-a vorbit despre o posibila conspiratie a olandezilor, care vor sa te tina pe linie moarta pentru a nu juca impotriva lor la Euro. Crezi asa ceva?
Nici vorba, Ajax e un club profesionist 100%. Si apoi, daca plecam la Lazio, si italienii ar fi putut sa nu ma bage, ca doar si cu ei jucam la Euro, nu? Deci, nu cred deloc.
Multa lume a cam lovit in echipa nationala dupa esecul din Israel. Si nu atat rezultatul, cat maniera de joc a deranjat. De acolo, din iarba, cum s-a simtit?
Jocul n-a fost unul dupa care sa te ghidezi. Am ramas devreme in 10 oameni si, astfel, totul a fost dat peste cap. A trebuit sa se schimbe tactica din mers, a fost, de fapt, o alta partida decat se preconiza. Dar, chiar si asa, tot noi am fost mai periculosi. Romania a fost cea din partida cu Olanda, de la Constanta, nu aceasta. Sunt convins ca la Euro lucrurile vor sta altfel.
Ai vrut sa revii la Steaua. Cum ti se pare echipa acum, dupa achizitiile din inter-sezon?
Da, una dintre variante era Steaua, unde puteam ajunge sub forma de imprumut, dar nu m-au lasat cei de la Ajax. Acum pare o echipa mai solida, o echipa care s-ar putea sa nu mai aiba probleme la finalizare. Oricum, e important ca sud-americanii sa se acomodeze si sa-si vada de treaba si sunt convins ca Marius Lacatus o sa stie sa-i motiveze.
Euro 2008?
Alaturi de Liga Campionilor, e cel mai mare vis al meu ca fotbalist. Pentru a ajunge acolo sunt constient ca trebuie sa joc cat mai mult la Ajax si sper sa reincep cat mai repede sa fiu titular. Nu-mi ramane decat sa muncesc.
Cristian MUNTEANU 
A r h i v a
  Fabrica de mobila in bazin olimpic!    3 comentarii
  Gigi Becali: "Muresan si Paszkany? Niste papagali!"    
  Stiri pe scurt    
  Scandalul eurobiletelor    1 comentariu
  Suporterii reclama "manareala"    
  Burcea: "E bascalie!"    
 Top afisari / comentarii 
 Decretele secrete (4711 afisari)
 Ilie Dumitrescu amenintat cu pistolul in fata politistilor (2561 afisari)
 Inapoi la Cotroceni (2270 afisari)
 Misterele de langa noi (2059 afisari)
 Puterea din umbra (2054 afisari)
 Martor la inmormantarea Ceausestilor (6561 afisari)
 Macel in Berceni (2704 afisari)
 Portavion american survolat de bombardiere rusesti (2597 afisari)
 Mercedes cu un picior la Cluj, Porsche, instalat la Dej (2457 afisari)
 Ion Iliescu si Nica Leon s-au porcait la Parlament (2315 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01002 sec.