Ziua Logo
  Nr. 4154 de sambata, 9 februarie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Anchete
Stiri pe scurt
Sever Muresan eliberat din arest
Omul de afaceri Sever Muresan a fost eliberat ieri din arestul de la Lille - Franta, dupa ce Curtea de Apel din Lyon l-a achitat pe acesta in dosarul privind o presupusa fapta cu caracter fiscal. Avocatul acestuia, Gheorghe Diaconescu, a declarat, citat de Mediafax, ca in legatura cu cealalta acuzatie, cea de instigare la tentativa de omor, "statul francez s-a lamurit, de vreme ce a decis sa-l lase in libertate" si a considerat ca nu se mai impun temeiurile avute in vedere la luare masurii arestarii. Curtea de Apel din Lyon l-a absolvit pe Sever Muresan de plata impozitului pentru anii 1994 si 1995 statului francez, anuland astfel decizia Tribunalului Dijon privind impozitarea fiscala a omului de afaceri si stabilind ca acesta sa primeasca 4000 de euro. (D.E.I.)
Elev injunghiat
Un elev de 17 ani a ajuns la spital dupa ce a fost injunghiat in spate cu un briceag de un coleg, in urma unui meci de fotbal, acesta fiind cel de-al doilea caz in acest an, in Galati, in care doi elevi ajung sa se bata folosind si un cutit. In urma unui conflict spontan, Adrian T. a fost injunghiat in spate cu un cutit de catre Marius A. de 16 ani. Potrivit Mediafax, victima a fost transportata la Spitalul de Urgenta Galati, unde a primit ingrijiri medicale, fara a necesita internarea. (D.E.I.)
Barbatul din mina a fost scos mort
Barbatul blocat la inceputul acestei saptamani in mina Ilba a fost scos mort, ieri, de sub pamant. Echipele de salvatori au reluat, ieri dimineata, operatiunile de scoatere din mina a barbatului, actiune care a reusit in jurul pranzului. Corpul acestuia a fost dus la necropsie pentru stabilirea cauzelor decesului si a momentului in care a survenit acesta. Echipa de interventie a reusit sa ajunga la minerul blocat profitand de vremea umeda care a permis dislocarea mai usoara a rocilor. Sotia barbatului, Mirela Balas, a fost de fata in momentul in care cadavrul minerului a fost scos. Primul gest al acesteia a fost sa multumeasca echipelor ca si-au riscat vietile pentru sotul ei. Vasile Balas, fost miner, in varsta de 48 de ani, a ramas captiv la 200 de metri adancime dupa ce, luni dupa-amiaza, o galerie s-a surpat peste el si peste alte doua persoane cu care venise in mina ca sa caute fier vechi. (A.G.)
Escroc prins in flagrant
Un barbat care a sunat la conducerea unei companii si a cerut 6000 de euro pentru o fundatie caritabila, dandu-se drept sotia lui Emil Constantinescu, a fost prins in flagrant ieri, in timp ce primea banii. Potrivit Mediafax, Varga Romi, de 25 de ani, din Caras-Severin, a fost, in urma cu doua zile, la sediul central al companiei Lukoil din Bucuresti si a primit 1000 de euro, stabilind ca ziua urmatoare sa ia restul de bani, respectiv 5000 de euro. Conducerea companiei a sesizat Politia, care a organizat un flagrant, barbatul fiind prins in momentul in care primea banii. Potrivit politistilor, barbatul avea o condamnare pentru inselaciune, dupa ce a incercat sa obtina beneficii din partea unor institutii sau demnitari folosind identitati false. (A.G.)
Puscoci la DNA
Avocatul Sica Puscoci, cercetat de catre procurori alaturi de mai multi oameni din fotbal, s-a prezentat ieri, pentru a doua oara, la sediul DNA. El a declarat, la iesirea de la intalnirea cu procurorii, ca a oferit anchetatorilor amanunte in legatura cu transferul fotbalistului Iulian Arhire. Puscoci a mai fost la audieri, la sfarsitul lunii trecute, cand declara ca este de acord cu deschiderea acestui dosar si ca o considera binevenita. "Eu imi doresc sa traiesc linistit, dupa zece ani de cercetari. Am pana acum doua scoateri de sub urmarire penala pentru Dulca si Iulian Arhire. N-am nici o treaba cu Cristi Borcea si fratii Becali", spunea acesta. (A.G.)
 Afisari: 161  |  Tiparire pagina  |  Tiparire articol (optimizat)  |  Trimitere pe e-mail 
 Comentarii: 1 Afiseaza toate comentariile  
Excroc   de Viorica Ianc
A r h i v a
  Capturati de mascati    
  Jefuitorul de prostituate    
  Niciun acuzat pentru moartea unui copil roman adoptat de un cuplu irlandez    1 comentariu
  Explozie intr-un bloc din Curtea de Arges    1 comentariu
  Politisti cercetati penal    1 comentariu
 Top afisari / comentarii 
 Stapanii preturilor (3604 afisari)
 Cursa secreta SUA-Rusia pentru armele climatice (3369 afisari)
 Curtea sub asediu (3345 afisari)
 Miracol intr-un acvariu din Ungaria (2778 afisari)
 "Rusia va trebui sa aleaga tinte in Europa" (2777 afisari)
 Tragedia personala a unui controlor de trafic, la originea accidentului de la Otopeni (3004 afisari)
 Obama ar putea fi asasinat daca va fi ales presedintele Statelor Unite (2317 afisari)
 "Nevasta" lui Emil Constantinescu a primit mandat de arestare preventiva (1945 afisari)
 Avioane militare ruse deasupra Japoniei (1644 afisari)
 Barbatii in varsta fac copii mai sanatosi decat tatii adolescenti (1438 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01110 sec.