Ziua Logo
  Nr. 4147 de vineri, 1 februarie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Sport
Stiri pe scurt
A. Stoica a semnat cu Mouscron
Mijlocasul roman, liber de contract dupa despartirea de KAA Gent, a semnat un acord cu Royal Excelsior Mouscron pana la finalul sezonului, a anuntat ieri site-ul oficial al gruparii belgiene. Contractul lui Alin Stoica cu Royal Excelsior Mouscron prevede si o optiune pentru un sezon suplimentar. Stoica va fi antrenat de Enzo Scifo, fost international belgian, alaturi de care a evoluat la Anderlecht Bruxelles. In aceasta iarna s-a vorbit si despre o posibila revenire a lui Alin Stoica la "Poli" Timisoara, echipa la care a mai evoluat in sezonul 2005/ 2006. Stoica, in varsta de 28 de ani, a mai fost legitimat la Steaua, FC Br�ges, AC Siena si FC National. (MIG)
Val. Nastase in liga a III-a
Fostul fundas dinamovist (33 de ani) a semnat un contract valabil pana in iunie 2009 cu Eintracht Braunschweig, echipa care evolueaza in Liga Regionala Nord, al treilea esalon al fotbalului german. Primele negocieri au avut loc in urma cu doua saptamani, cand Nastase a participat la un antrenament cu Braunschweig, dar acestea au esuat. La inceputul saptamanii, fotbalistul a contactat din nou gruparea germana, de aceasta data ambele parti ajungand la un acord. "Transferul romanului reprezinta pentru noi o asigurare in plus in aparare. Cred ca Nastase va fi util echipei, prin experienta si robustetea lui", a declarat antrenorul Benno Mohlmann. Nastase, care si-a inceput cariera la FC Arges, a jucat la Dinamo pana la sfarsitul lunii august 2007, cand i-a fost reziliat contractul, fiind considerat unul dintre vinovatii pentru ratarea calificarii in grupele Ligii Campionilor. Fundasul roman a mai jucat la Bologna, Palermo, Genoa si Ascoli. (MIG)
Vl. Munteanu laudat la Auxerre
Antrenorul lui AJ Auxerre, Jean Fernandez, a declarat ca daca nu era Adrian Mutu, mijlocasul roman imprumutat de VfL Wolfsburg ar fi fost titular in reprezentativa Romaniei, informeaza presa franceza. "Munteanu este un jucator foarte inteligent, care ne va ajuta foarte mult pe partea stanga. Munceste fara incetare, este rapid, si are sut puternic. Daca nu era Mutu, Munteanu ar fi fost titular in echipa nationala", a spus Fernandez. VfL Wolfsburg l-a imprumutat pe Vlad Munteanu la AJ Auxerre pentru cinci luni, gruparea franceza urmand sa aiba optiune de cumparare in vara, cand ii va oferi romanului un contract pe trei sezoane. Munteanu ii va avea coechipieri la Auxerre pe fundasul Gabriel Tamas si pe atacantul Daniel Niculae. (MIG)
A r h i v a
  Hagiu: "Poloul romanesc va fi prezent la JO 2008"    
  Dobrescu: "Vrem ca brandul Romaniei la JO sa fie integral"    
  Mansour rade de Dinamo!    
  Lacatus: "Meciul cu CFR e decisiv!"    
  Debut fericit pentru Stefan Radu    
 Top afisari / comentarii 
 Vartejul Kosovo absoarbe Romania (4075 afisari)
 Costel, romanul care a cucerit Spania (3349 afisari)
 Securistii invizibili (2823 afisari)
 Rezidentiat modificat (1811 afisari)
 Gafa printului Philip (1352 afisari)
 Streaptease cu stewardese in cabina pilotului (6034 afisari)
 Premiera: Ei sunt copiii lui Michael Jackson (3640 afisari)
 Americanii testeaza tunul electromagnetic (1923 afisari)
 Hertz nu mai inchiriaza masini romanilor (1658 afisari)
 Anul acesta, vara vine de Martisor (1442 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00977 sec.