Ziua Logo
  Nr. 4146 de joi, 31 ianuarie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Sport
Stiri pe scurt
Cesinha: "Vreau titlul in Romania!"
Mijlocasul brazilian de la Rapid a declarat ca vrea sa detroneze pe CFR Cluj de la conducerea Ligii I, pentru a ajunge in Liga Campionilor, informeaza cotidianul "Record". Cesinha se afla cu Rapid intr-un stagiu de pregatire in Portugalia, acolo unde mijlocasul a evoluat pentru Sporting Braga. "Daca vom continua sa jucam bine, atunci vom reusi sa ne atingem scopul. Obiectivul nostru este sa fim campioni si sa ajungem in Liga Campionilor", a spus Cesinha. Dupa sapte luni, Cesinha (27 de ani) compara Romania cu Portugalia, subliniind diferentele de clima si limba, dar si faptul ca fotbalul este asemanator. "Am reusit sa ma adaptez foarte repede", a explicat Cesinha, pentru care prezenta jucatorilor portughezi in Romania se datoreaza "Clujului, care este lider si care a fost exemplu". Avand locuinta la Braga, Cesinha ar vrea "sa revina cat mai rapid posibil in Portugalia". "Stagiul m-a intristat, deoarece trebuie sa ma intorc in Romania si sa-mi las aici prietenii", a spus Cesinha. (MIG)
Copos, cu ghinion pentru Vojvodina
Presedintele de la Vojvodina Novi Sad, Ratko Buturovic, a fost arestat de politia din Serbia impreuna cu alti patru suspecti implicati in scandalul "partidelor trucate", informeaza site-ul "B92.net". Buturovic a fost retinut pentru investigatii privind un meci de campionat din 12 decembrie, fiind suspectat ca a platit arbitrii meciului FC Mladost - Vojvodina (scor 0-1) pentru ca echipa lui sa castige. Buturovic, 53 de ani, este cunoscut ca apropiat al fostului presedinte si prim-ministru al Muntenegrului, Milo Djukanovic. Pana in prezent au fost doua incercari de asasinare a lui Buturovic. Acum doua saptamani, golgeterul de la Vojvodina, Despotovic, a fost transferat de Rapid pentru 1,2 milioane de euro la dorinta expresa a boss-ului din Giulesti, George Copos. (MIG)
Landauri spre Steaua
Conducerea clubului peruan Universitario analizeaza posibilitatea transferului mijlocasului Julio Landauri la Steaua pentru 800.000 de dolari, tranzactia urmand a se efectua in februarie, anunta cotidianul "Libero". Oficialii clubului peruan l-au declarat initial netransferabil pe mijlocasul de 21 de ani, dar "situatia s-a schimbat din cauza problemelor financiare", conform sursei citate. Steaua mai are in lot un jucator din Peru, pe atacantul Andres Mendoza. Altfel, sefii din Ghencea au ajuns ieri la un acord cu oficialii divizionarei secunde Jiul Petrosani pentru transferul jucatorilor Alin Abuzatoaie si Bogdan Roiu. Cei doi vor fi detinuti in coproprietate de cele doua cluburi, iar Steaua a decis ca jucatorii sa evolueze la Jiul pana la vara, urmand ca apoi sa vina la gruparea ros-albastra. "Era si cazul ca jucatorii sa fie la o echipa mare pentru ca sunt talentati", a declarat managerul Jiului, Ioan Sdrobis. (MIG)
 Afisari: 155  |  Tiparire pagina  |  Tiparire articol (optimizat)  |  Trimitere pe e-mail 
A r h i v a
  Lovin il reneaga pe Tudor    
  Szekely are interzis la Rapid    
  I. Rada dorit la Dinamo!    
  Stelea s-a certat cu Petrescu!    
 Top afisari / comentarii 
 Profetiile lui Edgar Cayce (8676 afisari)
 Voodoo Vadim (4562 afisari)
 Expresia "mama si tata" interzisa in Marea Britanie (4172 afisari)
 Noua clasa politica a lui Traian Basescu (1601 afisari)
 A murit Vintila Corbul (1303 afisari)
 Stramosul omului cu ochi albastri a trait la malul Marii Negre (4159 afisari)
 Biserica Ortodoxa Romana, atacata de bisericile "surori" (2735 afisari)
 Salomon si Rossignol se muta in Romania (1896 afisari)
 Un om de afaceri a castigat premiul cel mare la Loto (1616 afisari)
 Osama ben Laden face ordine pe strazile din Bogota (1464 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00877 sec.