Ziua Logo
  Nr. 4146 de joi, 31 ianuarie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Anchete
Stiri pe scurt
Sica Puscoci la DNA
Avocatul Sica Puscoci, cercetat de catre procurorii anticoruptie, alaturi de oameni din fotbal in legatura cu transferul unor fotbalisti, s-a prezentat ieri la DNA, declarand la iesire ca este de acord cu deschiderea acestui dosar si ca o considera binevenita. "Eu imi doresc sa traiesc linistit, dupa zece ani de cercetari. Am pana acum doua scoateri de sub urmarire penala pentru Dulca si Iulian Arhire. N-am nici o treaba cu Cristi Borcea si fratii Becali", a spus acesta. Puscoci a precizat ca nu i-au fost aduse la cunostinta invinuirile si ca nu stie cand va mai fi citat. El a mai spus ca la DNA "a dat peste oameni foarte civilizati". Aparatorul acestuia a declarat, citat de Mediafax, ca nu vor face declaratii, in conditiile in care nu s-au comunicat, pana in prezent, faptele concrete pentru care este invinuit clientul sau si nici incadrarea juridica a faptelor. (D.E.I.)
Mama unui europarlamentar atacata
Mama europarlamentarului brasovean Nicolae Vlad Popa a fost atacata si jefuita in propria casa de cativa talhari care au incuiat-o in baie, fara sa o raneasca. Femeia, in varsta de 82 de ani, se afla singura in casa, luni, cand atacatorii au intrat in locuinta pe geamul beciului, au patruns in casa si au incuiat-o pe femeie in baie. In acest timp, talharii au furat 1100 lei pe care femeia ii tinea intr-un dulap, potrivit europarlamentarului Popa. Dupa ce au furat banii, hotii au descuiat-o pe batrana si au fugit pe o fereastra. "La un moment dat, mama a auzit zgomot in baie si s-a dus sa vada ce se intampla. Atunci a fost atacata si inchisa in baie. I-au cerut sa spuna unde sunt banii. Nu stiu daca a spus sau nu, dar cert este ca din dulap au disparut banii pe care ii primise ca ajutor de la Casa Avocatilor. Multumim lui Dumnezeu ca nu a fost ranita, dar pentru o femeie cardiaca de 82 de ani socul a fost unul puternic. Nu a reusit sa vada cati au fost, dar eu nu cred ca a fost unul singur", a spus Popa, citat de Mediafax. (D.E.I.)
Avocat amenintat cu pistolul
Un avocat a fost amenintat cu pistolul in sediul Judecatoriei Craiova de catre un client de-al sau, in varsta de 66 ani, care i-a solicitat restituirea unui onorariu, agresorul alegandu-se cu dosar penal pentru infractiunile de nerespectare a regimului armelor si munitiilor si amenintare. Avocatul le-a spus jandarmilor ca agresorul, un client pe care l-a reprezentat intr-un proces, i-a solicitat restituirea unui onorariu de 330 lei, fapt pentru care l-a indrumat la Baroul de Avocati Dolj. Jandarmii l-au depistat pe acesta intr-un local public din Piata Chiriac din municipiu. "La controlul corporal preventiv, asupra lui C. Florian s-a gasit un pistol cu gaze comprimate calibrul 9 mm, prevazut cu incarcator in care se aflau doua cartuse" pe care il detinea fara documente legale, intrucat seria pistolului nu corespundea cu seria de pe inscrisurile prezentate la control. Totodata, s-a gasit asupra acestuia un spray iritant-lacrimogen", au declarat jandarmii. In urma cercetarilor, s-a stabilit ca barbatul ar fi amenintat-o si pe secretara Baroului de Avocati Dolj. (D.E.I.)
Bancomat jefuit
Un bancomat al BCR, aflat in incinta societatii Geromed din Medias, a fost spart ieri dimineata, hotii reusind sa fuga cu aproximativ 100.000 de lei noi. Potrivit Mediafax, politistii au gasit la locul jafului un flex cu care se pare ca hotii au taiat lacatul grilajului si au fortat incuietoarea usii bancomatului. Reprezentantii bancii au sustinut ca bancomatul fusese alimentat ultima data in 25 ianuarie cu 102.350 lei si ca acesta nu era supravegheat video. (A.G.)
 Afisari: 174  |  Tiparire pagina  |  Tiparire articol (optimizat)  |  Trimitere pe e-mail 
A r h i v a
  Sinucideri in lant    6 comentarii
  Corogeanu a fost incarcerat    1 comentariu
  Trei retinuti in Crima "Taximetristul"    
  Morega, doua dosare penale    2 comentarii
  Orban la Parchet    
  Fata de 14 ani vanduta pe 800 de euro    
 Top afisari / comentarii 
 Profetiile lui Edgar Cayce (8676 afisari)
 Voodoo Vadim (4562 afisari)
 Expresia "mama si tata" interzisa in Marea Britanie (4172 afisari)
 Noua clasa politica a lui Traian Basescu (1601 afisari)
 A murit Vintila Corbul (1303 afisari)
 Stramosul omului cu ochi albastri a trait la malul Marii Negre (4159 afisari)
 Biserica Ortodoxa Romana, atacata de bisericile "surori" (2735 afisari)
 Salomon si Rossignol se muta in Romania (1896 afisari)
 Un om de afaceri a castigat premiul cel mare la Loto (1616 afisari)
 Osama ben Laden face ordine pe strazile din Bogota (1464 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00926 sec.