Ziua Logo
  Nr. 4145 de miercuri, 30 ianuarie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Sport
Claudiu Niculescu la Duisburg
-- Atacantul dinamovist a ajuns ieri in Germania, unde urmeaza sa semneze un contract pe doi ani cu gruparea MSV Duisburg, ultima clasata in 1.Bundesliga si la care sunt legitimati Mihai Tararache si Iulian Filipescu. Dinamo va primi 700.000 de euro, iar "Clau-gol" va incasa 350.000 de euro pentru fiecare an de contract.
"Inca nu am semnat nimic, sper insa sa se rezolve totul in aceasta seara (n.r. - aseara). Sunt bucuros pe de o parte, dar si trist, fiindca despartirea de Dinamo nu a fost usoara. Daca voi semna cu Duisburg, imi doresc sa marchez cat mai multe goluri si astfel sa demonstrez si intr-un campionat puternic, asa cum este cel din Germania, ca sunt un atacant valoros. Da, sunt multumit, este o provocare noua pentru mine, pentru ca nu e un lucru putin sa joci in Bundesliga, chiar daca echipa trece printr-o perioada delicata acum, dar vreau sa accept aceasta provocare. Este un fotbal diferit fata de cel din Romania, de asta si plec. Daca nu credeam ca pot sa ma adaptez nu plecam. O sa fie mai greu la inceput, dar sper sa ma acomodez si sa marchez. E un lucru important ca mai joc cu inca doi romani, ma vor ajuta sigur sa ma integrez mai repede", a declarat Niculescu. Atacantul spune ca ii este greu sa se desparta de Dinamo, unde a trait cei mai frumosi ani. "Mi-a fost greu, sunt de atat timp aici, cea mai mare parte a carierei mele mi-am petrecut-o la Dinamo, au fost cei mai frumosi ani din cariera mea. Asta e clubul care imi va ramane toata viata in suflet. Colegii imi vor ramane, prietenii de la echipa, conducatorii, antrenorii si nu in ultimul rand suporterii. Le voi simti lipsa si o sa-mi fie dor de ei", a mai spus Niculescu.
"Am auzit ca Niculescu vine la noi. Zilele trecute m-a intrebat antrenorul despre calitatile lui. Avem mare nevoie de un atacant pentru ca doi sunt accidentati, iar al treilea este plecat la Cupa Africii pe Natiuni. Practic, stam intr-un singur varf, iar sambata se reia campionatul", a declarat Tararache, vice capitanul lui Duisburg. (MIG)
 Afisari: 309  |  Tiparire pagina  |  Tiparire articol (optimizat)  |  Trimitere pe e-mail 
A r h i v a
  Giulestiul crede in Copos    
  Gigi Becali: "Fac Steaua III din Rapid!"    
  Stiri pe scurt    
  Diaconu va boxa la Polivalenta    
  Previziuni pentru JO 2008    
 Top afisari / comentarii 
 Mobilul Crimei "Taximetristul" (2981 afisari)
 Fotomodel ucis de hoti (2359 afisari)
 Basescu premiat pentru salvarea flotei sarbe (2260 afisari)
 Ghimpele Nae Ionescu (2017 afisari)
 Nea Catusa (1663 afisari)
 Sfarsitul lumii vine in 2012 (28929 afisari)
 Culmea ghinionului: Castigatorul la Loto a pierdut biletul (3698 afisari)
 Steven Seagal s-a mutat in Romania (3505 afisari)
 CNN a cumparat cu 800 de euro o sclava romanca (3454 afisari)
 Femei expuse intr-o "gradina zoologica umana" (2768 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00947 sec.