Ziua Logo
  Nr. 4138 de marti, 22 ianuarie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Social
Stiri pe scurt
ITM online
Pentru a se evita aglomeratia de la sediul Inspectoratului Teritorial de Munca Bucuresti (ITM), Inspectia Muncii aminteste firmelor ca pot sa trimita documentele prin procedura on-line
(ex.: declaratia fiscala privind stabilirea comisionului datorat, registrul general de evidenta a salariatilor) urmand sa expedieze documentele originale prin posta. IM subliniaza ca in prezent, mai putin de 50% din totalul angajatorilor inregistrati la ITM Bucuresti folosesc aceasta facilitate. Autoritatile precizeaza ca aglomeratia din ultimele zile de la ITM Bucuresti este cauzata, in principal, de modificarile legislative privind cuantumul salariului de baza minim brut pe tara garantat in plata incepand cu 1 ianuarie 2008. (C.S.)
TinaR se extinde
Reteaua de magazine de imbracaminte TinaR va investi in acest an peste un milion de euro, valoare dubla fata de 2007, pentru deschiderea unui numar de zece magazine noi, a anuntat, ieri, compania. "Asa cum am facut inca de la inceput, tot profitul este reinvestit. Vom deschide zece magazine in Bucuresti si municipii, avand un buget de investitii de peste un milion euro. Pe lista noilor locatii figureaza orase precum Arad, Braila, Suceava, Oradea si Pitesti", a declarat directorul general al TinaR, Rares Jianu. (F.B.)
Voluntari pentru "Chance for Life"
Fundatia "Chance for Life" face, de azi pana pe 20 februarie, o noua selectie de voluntari care sa participe la proiectele "Speranta pentru Azi", care se ocupa de copii seropozitivi, si Bursa "Chance for Life". Candidatii trebuie sa aibe peste 15 ani si sa doreasca sa se implice in activitati legate de protectia copilului. Mai multe informatii despre "Chance for Life" pot fi gasite pe pagina de Internet, www.chanceforlife.ro, unde puteti depune un CV si o scrisoare de intentie, pentru a fi invitat la un interviu. Programul "Speranta pentru Azi", persoana de contact: Laura Holm - laura.holm@chanceforlife.ro. Pentru programul Bursa "Chance for Life", persoana de contact:
Iulia Paraschivescu - iulia.paraschivescu@chanceforlife.ro. Informatii suplimentare pot fi obtinute si la numarul de telefon: 021 - 413.37.90 / 021 413.37.07. (F.B.)
Anunt
Consiliul Local Sector 6 se intruneste in sedinta ordinara in data de 24.01.2008, ora 17.00 la sediul Primariei Sector 6 avand in cuprinsul ordinii de zi proiecte de hotarare privind: aprobarea presedintelui de sedinta; reglementarea activitatii de ridicare, transport depozitare si eliberare a vehiculelor stationate neregulamentar pe partea carosabila a drumului public din Sectorul 6 si care constituie un obstacol pentru circulatia publica; reorganizarea Serviciului Public Comunitar Local de Evidenta a Persoanelor Sector 6; aprobarea Organigramei, a Statului de Functii si a Regulamentului de Organizare si Functionare ale Administratiei Pietelor Sector 6; aprobarea suplimentarii anumitor articole de imbracaminte pentru agentii comunitari ai Directiei Politiei Comunitare Sector 6; stabilirea costului mediu lunar de intretinere a persoanelor institutionalizate in Caminul de batrani "Floare Rosie"; comisia si taxa de Acord Unic; aprobarea listelor nominale in vederea acordarii subventiilor de la bugetul de stat pentru construirea de locuinte conform O.U.G 51/2006 - actualizata pentru aprobarea Programului National privind sprijinirea construirii de locuinte proprietate personala; repartizarea apartamentului nr. 19, etaj 1, bloc A, situat in Zona A, carierul "Constantin Brancusi", construit prin Programul de Constructii de locuinte pentru tineri, destinare inchirierii, derulat prin Agentia Nationala pentru Locuinte pentru tineri, aprobarea valorii lunare a abonamentelor pentru telefoanele mobile ce apartin salariatilor Administratiei Domeniului Public Sector 6; aprobarea unor documentatii tehnico-economice si P.U.D.-uri.
A r h i v a
  Adomnitei este pentru studierea religiei in scoli    17 comentarii
  Fierbere in Sanatate    2 comentarii
  S-a redeschis Berlitz    
  Controale la fondurile de pensii    
  Trei oferte pentru Borzesti    
 Top afisari / comentarii 
 "Javrele" care il contesta pe Basescu (2623 afisari)
 Oscarul isi schimba regulamentul pentru "4,3,2" (2021 afisari)
 Diversiunea Parchetului (1677 afisari)
 Responsabilitate politica, responsabilitate juridica (1491 afisari)
 Starul care traieste ca un muritor de rand (1464 afisari)
 Rusii bombardeaza Golful Biscaya (4321 afisari)
 Film porno trucat, arma de campanie impotriva Irinei Schrotter? (4305 afisari)
 Telefonul mobil al Giovannei Reggiani, descoperit la Avrig (1610 afisari)
 Nominalizarile pentru premiile Oscar 2008 (1436 afisari)
 Germania: Carne stricata pentru romani (1409 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00980 sec.