Ziua Logo
  Nr. 4136 de sambata, 19 ianuarie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Sport
Stiri pe scurt
Koeman: "Cine este Dica?"
Ronald Koeman, antrenorul Valenciei, a dezmintit ieri ca gruparea spaniola ar fi interesata de stelistul Nicolae Dica, pe care patronul Gigi Becali il dadea ca si transferat la "lilieci". "Este o minciuna, cine este Dica? Singurul roman care ma intereseaza este Chivu, dar nu am bani. Si Mutu m-ar interesa, insa v-am spus, nu am bani sa-l iau!", a declarat antrenorul olandez de la Valencia. "Din cate cred eu, de Valencia este vorba, asta e banuiala mea, dar poate fi si o pista gresita. Giovanni (n.r. Ioan Becali) mi-a zis ca nu-mi spune numele echipei, ca poate pica transferul, mi-a spus doar ca e prieten cu cei de acolo, iar eu stiu ca Giovanni e prieten cu antrenorul lor, Koeman", sustinea Gigi Becali joi noapte. Inainte de a se vehicula pista FC Valencia, s-a vorbit despre transferul lui Dica la Benfica Lisabona, informatie dezmintita oficial de gruparea lusitana. (B.G.)
Lobont a facut 30 de ani
Portarul dinamovist a implinit ieri 30 de ani si a declarat, pentru site-ul sau oficial, ca isi doreste ca Dinamo sa aiba un retur de exceptie, care sa o aduca pe un loc in clasament de unde sa poata spera la o calificare in Liga Campionilor. "Cu toate ca am schimbat prefixul, nu am nici un motiv de suparare, ba din contra. Ma bucur ca sunt bine si imi doresc sa fiu in continuare sanatos, atat eu, cat si familia mea. Am avut pana acum o viata plina de realizari, intre care cea mai mare este cu siguranta fiul meu, Cristian Andrei, si sper ca viitorul sa imi aduca cel putin tot atatea bucurii. Stiu ca toti iubitorii fotbalului asteapta din partea noastra sa facem o figura frumoasa la Euro 2008 si le promit ca vom da tot pe teren ca sa obtinem o calificare istorica. Suporterilor dinamovisti le spun ca ne dorim un retur de exceptie, care sa ne aduca pe un loc in clasament de unde sa putem spera la o calificare in Liga Campionilor. Important este sa fim cu totii sanatosi!", a declarat Lobont. (MIG)
Start al sezonului atletic de sala
Sambata si duminica, la Bucuresti si Bacau, sunt programate primele competitii atletice indoor din acest an. Astfel, in prima zi de intreceri, in ambele orase se va desfasura prima editie a "Distrigaz Athletic's Tour", un circuit care cuprinde mai multe Grand Prix-uri, de acesta data concursul fiind rezervat juniorilor II. Duminica, in localitatea moldoveana va avea loc Campionatul National Universitar. (C.V.)
 Afisari: 178  |  Tiparire pagina  |  Tiparire articol (optimizat)  |  Trimitere pe e-mail 
A r h i v a
  Becali: "In retur spulberam tot"    
  Despotovic a cucerit Giulestiul    
  Mitica tine cu patronii    
 Top afisari / comentarii 
 Mutilarea Romaniei in anul Marii Uniri (5512 afisari)
 Fragmentarea Romaniei pe axa Moscova-Chisinau (3261 afisari)
 Bulgaria ingroapa proiectul Nabucco (2762 afisari)
 Mapa lui Codrut (2372 afisari)
 Basescu il ia la misto pe Melescanu (2339 afisari)
 Iubita lui Di Caprio, topless in revista britanica "Arena" (1698 afisari)
 DNA trimite in instanta primul dosar al fostului director al SNCFR, Mihai Necolaiciuc (865 afisari)
 Premiu record, de 11 milioane de euro, la tragerea Loto 6/49 (712 afisari)
 Echipa anului 2007 (705 afisari)
 Melescanu a respins dosarele celor opt (681 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00928 sec.