Ziua Logo
  Nr. 4133 de miercuri, 16 ianuarie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Sport
Stiri pe scurt
Gigi Becali: "Ma simt tradat!"
Boss-ul din Ghencea s-a declarat dezamagit de faptul ca Laszlo Sepsi a ajuns la Benfica, desi fundasul stanga al Gloriei Bistrita a fost aproape de un transfer la Steaua. "Sepsi trebuia sa fie al Stelei. Discutam cu el, dar si cu Sabau, si am crezut ca ne-am inteles din moment ce am batut palma! Chiar i-am dat si o masina ca sa vina la Steaua. Ma doare foarte tare ca s-au sucit, mai ales ca de la Sabau aveam pretentii, e un om cu credinta in Dumnezeu. Ma simt chiar tradat", a spus Gigi Becali. Sepsi a fost prezentat luni seara de Benfica, echipa cu care a semnat un contract pe cinci ani si jumatate. "Sa ajung la Benfica la 21 de ani este cel mai bun lucru care mi se putea intampla. Sunt uimit de ce am gasit aici, pot spune raspicat ca la Benfica este o alta lume. In Romania sunt comparat cu Chivu, jucam pe aceeasi pozitie", a spus Sepsi, care a primit tricoul cu numarul 33, care i-a apartinut lui Ricardo Rocha. (MIG)
Mititelu ar colabora cu Gh. Popescu
Adrian Mititelu, patronul Universitatii Craiova, a declarat ieri ca nu doreste vreun jucator de la Scoala de Fotbal Gica Popescu deoarece fotbalistii transferati de acolo depind inca de fostul international. "E laudabil ca Gica se intereseaza de Universitatea si vrea sa ne ofere juniori. Vom incerca o colaborare, dar nu sunt de acord cu ceea ce doreste el. La Universitatea exista o echipa curata. Fara impresari, jucatorii au contracte la vedere si nu depind de nimeni. Acesta este motivul pentru care nu doresc sa iau jucatorii de la Gica Popescu. Cum doreste el, jucatorii depind de el. Apoi l-am dorit pe Liviu Ganea, iar Gica mi-a zis ca nu e de vanzare, apoi l-a dat la Dinamo. Normal ca m-am suparat. Oricum, mi-a trecut si voi incerca sa avem o relatie de colaborare, sper sa ne intelegem. Sa fie clar, nu am nici o dusmanie cu Gica, nu am razboi cu el, il respect pentru ce a fost", a spus Mititelu. (B.G.)
Diaconu va boxa la Bucuresti
Pugilistul profesionist Adrian Diaconu va boxa la Bucuresti, in data de 29 martie, pentru titlul mondial interimar al categoriei semigrea, versiunea WBC, cu un adversar clasat pe locul doi sau trei in ierarhia mondiala, s-a decis, luni seara, la Mexico City, in sedinta executiva a forului mondial. Initial, Diaconu ar fi trebuit sa lupte pentru titlul mondial chiar cu americanul Chad Dawson, detinatorul centurii WBC, dar acesta intampina unele probleme juridice legate de promotorii Garry Shaw si Don King. "Dawson este disputat de doua mari companii de box profesionist, Garry Shaw Promotion si Don King Promotion, iar pana la clarificarea situatiei WBC a decis sa nu se amestece. Astfel, la Bucuresti, se va organiza un meci pentru titlul mondial interimar", a anuntat presedintele FRB, Rudel Obreja, adaugand si ca la gala din martie va fi prezent pentru a inmana "centura cu diamante" presedintele WBC, Jose Sulaiman. (T. RIST)
 Comentarii: 1 Afiseaza toate comentariile  
Tradare!    de EuLupu
A r h i v a
  Torje spre Dinamo    
  Moreno vrea in Ghencea    1 comentariu
  Gatu: "Oltchim poate castiga Liga Campionilor"    
  Radoi: "Lupta pentru titlu nu s-a terminat"    1 comentariu
 Top afisari / comentarii 
 Presedinte tras pe sfoara? (4250 afisari)
 Musamaua Talpes (3818 afisari)
 90 de ani de la rapirea tezaurului (3442 afisari)
 Dosarul de cadre al Monicai Macovei (3191 afisari)
 Stenogramele Hayssam - Nastasiu (3180 afisari)
 Republica Moldova se va uni cu Romania (6383 afisari)
 Tom Cruise nu este tatal biologic al micutei Suri (2277 afisari)
 Curtea de la Haga s-ar putea pronunta anul acesta in cazul Insulei Serpilor (2177 afisari)
 Jurnalisti de la Academia Catavencu, "prinsi" pe Otopeni (1948 afisari)
 Romanii pot lua credite ieftine de la orice banca din UE (1819 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00956 sec.