Ziua Logo
  Nr. 4121 de vineri, 28 decembrie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »
Anchete
Zeci de accidente grave
-- Zeci de accidente grave, soldate cu morti si raniti au avut loc ieri pe soselele din tara. Astfel, trei tineri cu varstele cuprinse intre 20 si 23 de ani au murit si un altul se zbate intre viata si moarte, in urma unui grav eveniment rutier produs ieri dimineata, in judetul Botosani.
In timp ce tinerii se intorceau din orasul Stefanesti cu un BMW, pe raza comunei Durnesti, soferul autoturismului nu a adaptat viteza de deplasare la conditiile unui carosabil acoperit cu zapada, a pierdut controlul volanului si, derapand, a intrat intr-un copac de pe marginea drumului. De asemenea, un adolescent de 17 ani a murit, iar alti trei au fost raniti, ieri dimineata, in localitatea bistriteana Ilva Mare, dupa ce o masina a derapat din cauza vitezei si a poleiului si a intrat in ei. Potrivit Mediafax, tinerii stateau de vorba in fata unui magazin, moment in care, in grupul lor a intrat cu viteza un autoturism condus de Nelutu Petrisor C., de 27 de ani, din localitate. In urma impactului, Vasile G. de 17 ani, a murit pe loc, iar Florin Augustin B. si Alexandru M., ambii de 18 ani au fost raniti grav. Ioan G., in varsta de 20 de ani a fost ranit usor. Victimele au fost transportate cu doua ambulante la spital. Autorul accidentului este cercetat in stare de libertate pentru ucidere din culpa. Tot ieri, o persoana a decedat, iar altele doua au ajuns cu rani grave la Spitalul Clinic Judetean din Sibiu, in urma unui grav accident rutier petrecut pe Valea Oltului, in dreptul localitatii Boita. Conform politistilor, accidentul s-a produs dupa ce un TIR a intrat pe contrasens si a lovit doua autoturisme. Totodata, opt persoane, dintre care trei copii cu varste cuprinse intre doi si zece ani, au fost grav ranite intr-un accident produs ieri pe DN1, in apropierea localitatii Baicoi, in care au fost implicate trei autoturisme. Potrivit politistilor, din primele cercetari s-a stabilit ca soferul unui autoturism Audi cu numar de Cluj, care circula pe directia Bucuresti - Brasov, a intrat pe contrasens, s-a lovit frontal de un autoturism marca BMW cu numar de Constanta, care circula catre Bucuresti, acesta din urma rasucindu-se in mijlocul drumului si fiind proiectat apoi intr-un autoturism Toyota, care se deplasa tot catre Bucuresti. In urma impactului, BMW si Toyota au fost proiectate in afara partii carosabile, autoturismul Toyota luand foc. In urma accidentului mai multe victime au fost transportate la spital, patru dintre ele aflandu-se in sectia de urgente majore. (Andrei GHICIUSCA)
 Afisari: 457  |  Tiparire pagina  |  Tiparire articol (optimizat)  |  Trimitere pe e-mail 
 Comentarii: 1 Afiseaza toate comentariile  
tinichele vopsite din germania= coscig pe patru roti   de coscaru
A r h i v a
  "Macelarul" din Craiova avea discernamant    1 comentariu
  Explozie la Buhusi    
  Stiri pe scurt    
 Top afisari / comentarii 
 Cazul Orban, un precedent periculos (2604 afisari)
 Asasinatul (2572 afisari)
 Serbia spune adio UE si NATO pentru Kosovo (2047 afisari)
 PSD, cocotat de ATLE pe primul loc (2003 afisari)
 "Si la multi ani". Moldova cui? (1497 afisari)
 Faze tari in 2007: Lindsay Lohan, innebunita dupa sex, pat de aur pentru Chivu si Elisei, un american s-a imbogatit dupa ce a alunecat pe un gainat (3244 afisari)
 Elodia a fost ucisa dupa ora 22:00 in noaptea de 29 spre 30 august (2957 afisari)
 Actorul George Ivascu si sotia sa, Alice Barb, s-au impacat (1772 afisari)
 Benazir Bhutto, ucisa de Al-Qaida (1144 afisari)
 Mai tare decat Michael Jackson (950 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00987 sec.