Ziua Logo
  Nr. 4114 de marti, 18 decembrie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »
Sport
Stiri pe scurt
Bronz mondial la tenis de masa
Elizabeta Samara si Ioana Ghemes au castigat medalia de bronz in proba de dublu a Campionatelor Mondiale de tenis de masa rezervate juniorilor, intreceri derulate la Palo Alto. Dupa ce au reusit sa se impuna in sferturile de finala in fata rusoaicelor Ekaterina Kolodiajnaia si Elena Trosneva, cu 4-3, la capatul unei intalniri dramatice, junioarele noastre n-au mai rezistat presiunii si au fost invinse in semifinale de chinezoaicele Li Xiaodan si Wen Jia, cu 4-1, intrand in posesia bronzului mondial. Performanta care a marit zestrea noastra de medalii la Mondialele din SUA, dupa ce chiar in debutul intrecerilor echipa feminina a cucerit argintul dupa o finala tensionata cu China. (T. RIST)
Umilinta pe gheata
Reprezentativa de hochei pe gheaata a Romaniei a ocupat penultimul loc in Grupa A din Divizia a II-a a Campionatului Mondial rezervat jucatorilor de pana la 20 de ani, intrecere gazduita pana duminica seara de localitatea italiana Canazei. In ultimul meci, Romania a fost umilita de Italia, lidera seriei, cu scorul de 12-1 (0-0, 4-0, 8-1), onoarea tricolora fiind salvata de Nicolae Burdian in ultimele minute. Astfel, cu o singura victorie, si aceea obtinuta cu greu in fata exoticei Islanda, cu 4-2, dar si cu patru infrangeri, 0-6 cu Japonia, 4-5 cu Belgia, dupa loviturile de departajare, 2-3 cu Coreea de Sud si 1-12 cu Italia, echipa noastra a evitat retrogradarea in Divizia a III-a dar a dovedit din plin ca viitorul hocheiului romanesc nu se anunta deloc roz. (T. RIST)
Schumi invins in Cursa Campionilor!
Septuplul campion mondial de Formula 1, Michael Schumacher, n-a reusit sa-si demonstreze calitatile si in afara "Marelui Circ", fiind intrecut, duminica, pe Stadionul Wembley, in finala Cursei Campionilor, de suedezul Mattias Ekstrom, care si-a pastrat titlul obtinut anul trecut.
Totusi, Schumi a dovedit ca este un as al volanului in semifinale, unde a reusit sa-l depaseasca pe francezul Sebastien Bourdais, cvadruplu campion in Indycar, dar si in Cupa Natiunilor, unde a cucerit trofeul pus in joc alaturi de Sebastian Vettel dupa ce i-au depasit in finala chiar pe detinatorii titlului, finlandezii Heikki Kovalainen si Marcus Gronholm. (T. RIST)
A r h i v a
  Drum deschis spre JO 2008    4 comentarii
  Sperante pentru Challenge Cup    
  Ionela Galca in topurile mondiale    
  Clujul s-a inecat la mal    
  Becali: "Ultimul gol al lui Dica pentru Steaua"    
  Dosar penal pentru Tamandare    
  Amor in stare grava la spital    
  LIGA I - ETAPA A 19-A    
  Trica si Ganea, la un pas de bataie    
 Top afisari / comentarii 
 Comisionul secolului (2673 afisari)
 Slugile lui Basescu boicoteaza Apelul pentru monarhie (2005 afisari)
 Supunere vesnica presedintelui iubit. Sau... (1762 afisari)
 Muschi sub bradul de Craciun (1709 afisari)
 Cioroianu sustine autodeterminarea minoritatilor nationale (1267 afisari)
 Lui Michael Jackson ii pica fata (5327 afisari)
 Hugh Grant, in tandreturi cu o vedeta porno (2764 afisari)
 Revolutionarii securisti (2545 afisari)
 Patriarhul Moscovei ataca dur Biserica Ortodoxa Romana (2222 afisari)
 Pepe, condamnat la un an si jumatate de inchisoare  (1481 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00796 sec.