Ziua Logo
  Nr. 4104 de joi, 6 decembrie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »
Sport
Lacatus: "Gigi i-a protejat pe jucatori!"
-- Antrenorul stelist a declarat ieri, intr-o conferinta de presa, ca Gigi Becali si-a protejat intotdeauna fotbalistii, dezmintind astfel unele informatii vehiculate in presa conform carora i-ar fi amenintat si injurat pe jucatori.
"Gigi sa-i ameninte pe jucatori? De ce? Prin ce a facut a demonstrat ca e de partea jucatorilor, a incercat intotdeauna sa-i tina ca intr-un glob de cristal. Spune tot timpul ca jucatorii sunt luptatorii lui, soldatii lui, apreciaza munca si nu cred ca s-ar pune problema sa se ia de un jucator cu rea intentie. Fiecare poate sa reproseze ceva cand nu e multumit de randamentul unui jucator, dar pana la amenintari si injuraturi e drum lung", a spus Lacatus.
"Fiara" doreste ca echipa sa sa demonstreze in partida din "optimile" Cupei Romaniei, contra Unirii Urziceni, ca meciurile mai slabe din campionat au fost doar accidente: "Ne dorim sa castigam toate meciurile pe care le mai avem pana la finalul anului indiferent daca e vorba de Cupa Romaniei, Liga Campionilor sau campionat. Acest lucru depinde in mare masura de noi. Nu va fi deloc usor la Urziceni, dar si jucatorii isi doresc sa demonstreze ca ceea ce s-a intamplat in campionat a fost un accident si vor incerca sa obtina victoria". Lacatus a precizat ca va menaja unii jucatori la Urziceni, dar nu va folosi echipa a doua. "Echipa a doua in nici un caz nu va juca pentru ca e in vacanta (n.r. - Steaua II). Vom menaja cativa jucatori care au jucat foarte mult si sunt obositi, dar nu inseamna ca nu vom trata meciul cu seriozitate. Cei care vor evolua fac parte din lot si trebuie sa-si faca datoria. Nicolita nu va juca la Urziceni, fiind nerefacut, nici Dica nu va evolua", a precizat Lacatus. Acesta saluta aparitia unui nou stadion cu nocturna in Romania si se bucura ca meciul Unirea Urziceni - Steaua va fi partida inaugurala. "E un lucru bun ca inca un stadion din tara are instalatie de nocturna si este pe undeva normal ca inaugurarea are loc intr-un meci cu Steaua. Vom vedea cine se va adapta mai bine acestei situatii, dar pentru noi e benefic faptul ca jucam in nocturna", a spus Lacatus. Antrenorul din Ghencea a explicat si conflictul dintre Dica si Rada de la finalul meciului contra Gloriei Bistrita. "Atmosfera e una buna. Jucatorii mai depasesc anumite limite, dar trebuie sa intelegem si starea de nervozitate, stresul fiecaruia, mai ales ca s-au jucat multe meciuri si nu intotdeauna au fost rezultatele dorite", a explicat Lacatus, care a adaugat ca are incredere in Surdu, chiar daca acesta a fost contestat de suporterii stelisti. (MIG)
Alte articole
  Becali: "Jucătorii vor plăti cate 3.000 de euro pentru fiecare infrangere din campionat"    (2008-10-18 16:37)
 Comentarii: 1 Afiseaza toate comentariile  
Salutari "Laca"   de vida clara
A r h i v a
  Romania continua drumul spre JO 2008    
  FRF a castigat procesul cu Loteria!    
  Guvernul albanez cere ancheta la UEFA    
  Stiri pe scurt    
  Timisoara afara din Cupa    
  Lucescu afara din Europa!    
  Detractorul lui Dobrin    3 comentarii
  CUPA ROMANIEI - OPTIMI DE FINALA Programul meciurilor    
 Top afisari / comentarii 
 Povestea perlelor Mariei Antoaneta (4442 afisari)
 Prezidentialii, la mana lui Geoana (3296 afisari)
 Serbia nu exclude razboiul pentru Kosovo (2866 afisari)
 Un stat terorist in G8? (2732 afisari)
 Diletantul lui Adomnitei (2610 afisari)
 Rusia a trimis zeci de nave de lupta si avioane in Mediterana (4843 afisari)
 Albanezii din Kosovo isi declara independenta (1693 afisari)
 Departamentul american de stat critica Mitropolia Moldovei (1682 afisari)
 SUA au decis: Fara ofiteri rusi in Cehia si Polonia (1616 afisari)
 Clanurile de tigani din California se rafuiesc pe cabinete de ghicit (1100 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01036 sec.