Ziua Logo
  Nr. 4103 de miercuri, 5 decembrie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »
Anchete
Stiri pe scurt
Fotbalul la Parchet
Patronul echipei de fotbal Jiul Petrosani, Alin Simota, si vicepresedintele Poli Timisoara, Emil Rosianu, au fost audiati ieri de procurorii DNA. Simota a declarat ca i s-a adus la cunostinta ca i-au fost interceptate telefoanele, ca si celorlalti presedinti de cluburi. El a mai spus ca urmeaza sa fie citati de procurori toti presedintii de cluburi de fotbal. Emil Rosianu a spus ca procurorii ancheteaza "aranjarea" unor meciuri din Liga I, adaugand ca nu au fost formulate acuzatii la adresa sa, ci doar a fost informat ca a avut telefonul ascultat. "Este o ancheta a DNA-ului in legatura cu posibili bani dati jucatorilor sau conducatorilor pentru aranjarea unor meciuri. Am inteles ca e vorba si de motivarea financiara a adversarilor, nu numai de meciuri aranjate. Mie mi s-a spus ca am avut timp de cateva luni telefonul ascultat. Eu nu am legatura cu astfel de lucruri", a spus Rosianu, citat de Mediafax. Acesta sustine ca DNA s-a sesizat in urma unor declaratii ale fostului presedinte al FC National, Constantin Iacov. (B.C.G.)
Interdictie prelungita
Procurorii anticoruptie l-au instiintat ieri pe Ioan Avram Muresan ca i-au prelungit interdictia de a parasi localitatea, decizie care, potrivit declaratiei fostului ministru al Agriculturii, are aceeasi motivare, respectiv ca ar exista indicii ca ar vrea sa fuga din tara. "Este cea mai mare jignire. Este tara mea, nu a lui Basescu. Nu vreau sa fug din tara. Cum sa plec?! Cred ca este mandru domnul procuror", a declarat Muresan la iesirea din sediul Directiei Nationale Anticoruptie. Fostul demnitar,care este cercetat alaturi de Decebal Traian Remes si omul de afaceri Gheorghe Ciorba, a adaugat, citat de Mediafax, ca i-a cerut procurorului sa-i arate probele de la dosar impotriva sa. "L-am intrebat de ce nu mi se arata si mie probele. Am intrebat daca trebuie sa mai astept un episod la televizor", a adaugat Ioan Avram Muresan. Inainte de intalnirea cu procurorii, Muresan spunea ca ceea ce se intampla in acest caz "este o incercare disperata a procurorilor pentru a salva situatia". (D.E.I.)
Mantale la DNA
Fostul prefect Mioara Mantale, actual subprefect al Capitalei, a fost ieri, timp de aproape o ora, in sediul Directiei Nationale Anticoruptie. La iesire, Mantale a refuzat sa spuna care este motivul pentru care a venit la Parchet. "Daca voi avea ceva de declarat, voi declara la momentul potrivit", a spus aceasta. Potrivit Mediafax, in 28 august, Mioara Mantale a fost inlocuita din functia de prefect al Capitalei, dupa doi ani si jumatate de mandat. (D.E.I.)
A r h i v a
  Inconstienta lui Gregoar    
  STS - cuib de securisti    1 comentariu
  Escroci "cu procura"    1 comentariu
  Decizie in cazul Santion    
  Iliescu ar putea scapa de dosarul Mineriadei    1 comentariu
 Top afisari / comentarii 
 Noul partid (3587 afisari)
 Teapa de brad (3002 afisari)
 Inscenarea Mailat (2889 afisari)
 In apararea academicianului Stolnici (2809 afisari)
 PD maraie la stapan (2364 afisari)
 Alerta pe granita: Sarbii se pregatesc de razboi (3359 afisari)
 Britney Spears o santajeaza pe Paris Hilton cu imagini compromitatoare (3336 afisari)
 Joaca cu Nicoleta Luciu pe mobil (3132 afisari)
 Romanii au nume "trasnite" (3068 afisari)
 Deputatul Dan Iosif a incetat din viata  (2254 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00939 sec.