Ziua Logo
  Nr. 4096 de luni, 26 noiembrie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »
Sport
Huliganii s-au dat iar in stamba
-- Mai multe incidente violente intre fanii stelisti si jandarmi s-au lasat cu patru dosare penale, iar in stadion si-au facut de cap dinamovistii, care au provocat o intrerupere de zece minute a meciului.
Razboiul a inceput in afara stadionului, cu o ora inainte de startul partidei, cand un grup de 50 de fani stelisti au atacat fortele de ordine pe strazile din preajma stadionului. S-a lasat cu bataie, cu retineri de persoane, patrudintre turbulenti fiind condusi la politie, unde li s-au intocmit dosare penale. Fanii dinamovisti au intrat si ei in scena in stadion, tot inainte de inceperea jocului, aruncand torte spre fanii rivali, dar si pe teren, oamenii de ordine multumindu-se doar sa-i indeparteze de gard, in timp ce stelistii au ripostat si ei cu acelasi tip de "proiectile". Imediat dupa startul partidei, chiar in minutul 2, meciul a fost intrerupt prima data, din cauza fumigenelor si a tortelor "aterizate" pe teren, care au scazut foarte mult vizibilitatea, autori ros-albastrii. Dupa cateva secunde jocul s-a reluat, dar a fost oprit din nou din aceeasi cauza, in minutul 7 si, ultimul episod, cauzat de aceasta data de dinamovisti, s-a petrecut in minutul 10, intreruperea fiind cea mai mare, de sapte minute, timp in care nu se putea vedea nimic pe stadion. Dumitru Dragomir, seful LPF, aflat in tribuna, a declarat la final ca s-ar fi impus evacuarea spectatorilor, dar ca s-a temut de incidente mai grave. "Acestia nu sunt suporteri, sunt teroristi. Ce s-a intamplat azi trebuie bagat la terorism. Am vorbit cu Mircea Sandu (n.r. - presedintele FRF) la telefon, pentru ca am vrut sa golim stadionul, dar sunt om politic si mi-am dat seama de consecinte.
De cand sunt in fobal, nu am vazut asa ceva", a spus Dragomir. Comisia de disciplina va analiza in aceasta saptamana aceste incidente, fiind asteptate suspendari de terenuri pentru ambele echipe, in conditiile in care Dinamo are deja de ispasit doua meciuri cu portile inchise dupa incidentele de la meciul cu Rapid. (B.G.)
 Comentarii: 1 Afiseaza toate comentariile  
Si care a fost scorul ?   de Aladin
A r h i v a
  Steaua l-a demis pe Zenga    
  Cadouri pentru CFR    
  Stiri pe scurt    
  Tragere delicata pentru "tricolori"    3 comentarii
 Top afisari / comentarii 
 Proba caselor (3483 afisari)
 Oalele sparte (3438 afisari)
 Referendumul rupe PSD (2843 afisari)
 Reactiile liderilor politici dupa rezultatele exit poll (2469 afisari)
 A murit actorul Radu Panamarenco (2004 afisari)
 Parlamentarii europeni saluta votul romanilor si-l critica pe Basescu (1835 afisari)
 BEC: PD- 28,78%, PSD - 23,14%, PNL - 13,45% (1588 afisari)
 Cioroianu, Chiuariu si David, vizati de remaniere (1289 afisari)
 Teste de paternitate, pe rafturile farmaciilor (1250 afisari)
 Lista celor 35 de europarlamentari romani (1123 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01069 sec.