Ziua Logo
  Nr. 4092 de miercuri, 21 noiembrie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »
Sport
Stiri pe scurt
Ilie confirma interesul Benficai
Adrian Ilie, managerul sportiv al Stelei, a confirmat ieri interesul clubului portughez Benfica Lisabona pentru Nicolae Dica. Presa lusitana, preluata de cea romana, a anuntat ca cele doua grupari ar fi aproape de un acord, suma vehiculata fiind de 4 milioane de euro, pentru un transfer al internationalului roman in aceasta iarna. Ieri, Ilie a precizat ca a auzit despre dorinta Benficai de a-l avea pe Dica, dar ca nimeni din Ghencea nu a fost contactat oficial. "Nu exista nici o oferta concreta pentru Dica, nici de la Benfica, nici de la altcineva. Este adevarat ca Benfica a intrebat de Dica, insa nu in mod direct", a spus fostul international Adrian Ilie. (B.G.)
Apartament pentru Lucian Bute
Campionul mondial al categoriei supermijlocie, versiunea IBF, Lucian Bute, va primi din partea autoritatilor locale din Galati un apartament de trei camere evaluat la aproximativ 150.000 de euro, a declarat, ieri, intr-o conferinta de presa, primarul Dumitru Nicolae. "L-am propus pe Lucian Bute cetatean de onoare, iar Consiliul Local ii va da, impreuna cu o firma de constructii, un apartament de trei camere", a spus edilul galatean, adaugand ca apartamentul respectiv va avea o suprafata de 120 mp si va fi situat la al cincilea etaj al unui bloc amplasat pe Faleza Dunarii, cea mai scumpa zona a municipiului. De mentionat ca firma de constructii va suporta o treime din costurile apartamentului, restul urmand sa fie achitat de Consiliul Local Galati, pugilistul profesionist urmand sa intre in posesia noii sale locuinte la mijlocul anului viitor. (T. RIST)
Tricolorele se pregatesc pentru Mondiale
Reprezentativa feminina de handbal a Romaniei a inceput numaratoarea inversa pentru Mondialele de luna viitoare, echipa antrenata de Gheorghe Tadici si Dumitru Musi pregatindu-se intens in aceste zile in Sala Sporturilor "Horia Demian" din Cluj-Napoca. Dornici sa conduca nationala spre un varf de forma care sa permita indeplinirea obiectivului, calificarea la JO 2008, cei doi tehnicieni au convocat un lot de 20 de sportive pentru "Trofeul Carpati", ultima competitie majora inaintea plecarii la Mondiale urmand sa se dispute in perioada 23-25 noiembrie. "Asa cum am mai anuntat, obiectivul nostru major este calificarea la JO 2008. Pentru asta, trebuie sa ne clasam in primele patru echipe la Mondiale, ca sa ne usuram traseul spre Beijing", a spus Tadici, adaugand mai in gluma, mai in serios, ca nu s-ar supara daca tricolorele ar obtine aurul mondial si implicit calificarea directa la JO 2008. (T. RIST)
 Afisari: 168  |  Tiparire pagina  |  Tiparire articol (optimizat)  |  Trimitere pe e-mail 
A r h i v a
  Nationala calificata cauta adversari    
  Final de campanie fara Chivu    1 comentariu
  Final pentru Stadionul "National"    
  Mutu, candidat la "Oscar"    
  PRELIMINARII EURO 2008 - GRUPA G    
  Rapidistii tin cu Capitala    
  Ultima strigare pentru Euro 2008    
  PRELIMINARII EURO 2008    
  ROMANIA - ALBANIA 6-1    
 Top afisari / comentarii 
 De ce nu suntem nemti? (2493 afisari)
 Hemoragia (2362 afisari)
 Motocicleta "monstru" (2133 afisari)
 Basescu si... poporul (2130 afisari)
 Afaceri cu Palatul (1988 afisari)
 Rusia emite pretentii teritoriale in privinta Transnistriei (2488 afisari)
 Prezentator TV, batut in fata camerelor de propriul invitat (2224 afisari)
 Mioara Roman citeste in stele caderea lui Basescu (2081 afisari)
 Microbi "super-rezistenti" in spitalele din intreaga Europa (982 afisari)
 Colegiul Medicilor da vina pe legislatie in cazul bebelusului de la Universitar (743 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00913 sec.