Ziua Logo
  Nr. 4089 de sambata, 17 noiembrie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »
Social
Stiri pe scurt
Securitas in Romania
Liderul mondial in servicii de securitate, firma suedeza Securitas AB, si-a lansat oficial operatiunile in Romania, prin intermediul companiei locale Securitas Security Services, stabilindu-si ca obiectiv ocuparea primei pozitii pe piata locala, intr-un interval de trei ani. Securitas Security Services (Securitas Romania) a fost infiintata prin achizitia de catre Securitas a unui pachet de 55% din actiunile companiei romanesti CPI Security Group, care activa de 13 ani pe piata locala, fiind deja intre primii trei jucatori, cu o cota de piata de 6-7%, se arata intr-un comunicat al companiei. Securitas Romania are 11 filiale locale si peste 2000 de angajati, iar vanzarile pentru anul in curs sunt estimate la 30 milioane lei (9,5 milioane euro). Cu 215.000 de angajati, Securitas AB opereaza in peste 30 de tari, in principal din Europa si America de Nord, unde detine 2000 de sucursale locale. Principalele servicii furnizate de Securitas sunt cele de paza si protectie, monitorizare, servicii de interventie, consultanta si investigatii si transport de valori. (L.M.)
Medicamente online
Centrofarm a devenit primul lant de farmacii care lanseaza serviciul e-Commerce in retailul farmaceutic din Romania. Astfel, la adresa "www.centrofarm.ro" pot fi gasite peste 15.000 de produse farmaceutice, fiind cea mai mare farmacie online din tara. Serviciul e-Commerce reprezinta un sistem de comenzi on-line, oferind posibilitatea ca prin accesarea site-ului "www.centrofarm.ro" sa intri intr-o farmacie virtuala. De acolo oricine poate comanda produsele de care are nevoie, urmand ca acestea sa fie livrate in cel mult 24 de ore la adresa mentionata de catre utilizator (livrarile se realizeza pana cel tarziu la ora 20.00). "Sistemul reprezinta o alternativa pentru persoanele foarte ocupate sau care din cauza unor probleme de sanatate, nu se pot deplasa la farmacie", a declarat Dorin Catana, director general Centrofarm. El a precizat ca pentru moment servicul este disponibil doar in Bucuresti, iar limita minima a unei comenzi este de 20 de RON. (C.S)
Ultra A6007 de la K Tech
K Tech Electronics a lansat sistemul Ultra A6007, primul PC ce primeste certificarea SLI (Scalable Link Interface) de la NVIDIA. Acesta este adresat utilizatorilor entuziasti, pentru calitatea maxima a detaliilor in cele mai noi jocuri DirectX10, filme pe calculator la calitate HD de ultima generatie si aplicatii cu procesare grafica intensiva. "Noile sisteme Ultra vor dispune din fabricatie de tehnologia NVIDIA SLI, care aduce o crestere aproape dubla a performantelor in aplicatii si jocuri", a declarat directorul de marketing al companiei K Tech Electronics, Catalin Butolo. El a mai spus ca, in acelasi timp, clientii vor beneficia de un sistem eficient de upgrade, prin adaugarea ulterioara a unei placi video la sistemele SLI ready ce vor fi lansate in perioada urmatoare. (F.B.)
A r h i v a
  Infern de Sarbatori    
  Farmacistii parasc la Comisia Europeana    
 Top afisari / comentarii 
 Originea tiganilor, teorii contradictorii (7716 afisari)
 Asasinarea lui Kennedy - pista sovietica (5260 afisari)
 Basescu plesnit de fostii aliati (3094 afisari)
 Cinci romani au devastat un bar in Italia (3014 afisari)
 Presedintele uman (2236 afisari)
 Serviciile secrete ne "spioneaza" calculatoarele (680 afisari)
 Ambasadorul Doru Costea: Etnia roma, discriminata in Romania (362 afisari)
 Regizorul Bernando Bertolucci a semnat un manifest in apararea romanilor (332 afisari)
 Ploi din plin si vant puternic (272 afisari)
 Basescu ataca dur "o anumita parte" a clasei politice (256 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00855 sec.