Ziua Logo
  Nr. 4085 de marti, 13 noiembrie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »
Sport
Zenga: "Nu plec de la Dinamo!"
-- Contestat dur de fani, dar si de actionari, antrenorul nu vrea sa demisioneze, mai ales ca va incasa 200.000 de euro daca va fi demis!
Italianul a declarat dupa derby-ul pierdut cu Rapid ca nu s-a gandit "niciodata" sa plece de la Dinamo si a precizat ca pentru echipa va fi "foarte greu" sa revina in lupta pentru titlu. "Nu m-am gandit sa renunt, niciodata! In viata de antrenor trebuie sa te gandesti bine. Nu cred ca cineva joaca pentru un alt antrenor sau pentru a demite un antrenor. Sunt un om care isi stie bine meseria. Tot ce s-a intamplat zilele trecute, cu numele care s-au vehiculat, nu e corect! Eu am venit la jumatatea lui septembrie. Un antrenor are nevoie de timp. Eu am contract cu Dinamo si trebuie sa facem ceva pentru a readuce echipa in lupta pentru titlu. Ultima oara cand am pierdut cu Rapid am castigat un titlu, e important si asta", a spus Zenga, facand referire la perioada in care a antrenat Steaua, in sezonul 2004/2005.
Dinamo a suferit duminica seara prima infrangere in campionat de la numirea lui Zenga in functia de antrenor principal, in locul lui Mircea Rednic, aflat acum la Rapid! Pana in etapa a 6-a, Dinamo a fost pregatita de Rednic si a suferit doua infrangeri pe teren propriu: 0-2 cu FC Vaslui (etapa a 2-a) si 0-1 cu Gloria Bistrita (etapa a 6-a). Zenga a preluat echipa incepand cu etapa a 7-a, 5-2 in deplasare cu Politehnica Iasi. Au urmat apoi trei victorii si patru remize. Esecul din meciul cu Rapid este al treilea suferit in acest sezon pe teren propriu de campioana en-titre. Suporterii lui Dinamo au cerut demisia lui Zenga in timpul meciului cu Rapid, la scorul de 2-0 pentru "alb-visinii", si l-au huiduit pe presedintele executiv Cristian Borcea. Zenga a fost apostrofat si injurat de suporterii dinamovisti de la tribuna a doua si la pauza, cand Rapid conducea cu scorul de 1-0, italianul raspunzand cu aceeasi moneda! In minutul 60, cand Rapid conducea deja cu scorul de 2-0, fanii dinamovisti au strigat "Rusine, rusine sa va fie!", "Demisia!" si "Plecati cu toti, mai bine plecati cu totii!", dar si "Cristi Borcea esti o mizerie!". In minutul 75, suporterii din factiunea "Peluza Catalin Haldan" a galeriei dinamoviste au scandat din nou "Rusine sa va fie!" si apoi au inceput sa paraseasca tribuna, fiind ironizati de galeria rapidista, care le-a strigat "Plecati acasa!". "Nu suntem iesiti din lupta pentru titlu, din punct de vedere matematic, dar daca gandim realist, acum e foarte greu. Normal ca suporterii sunt suparati si ii inteleg, noi voiam sa facem mai mult. Oricum, nu cred ca cineva a pregatit meciul pentru a-l pierde", a spus Zenga, care s-a declarat dezamagit de infrangerea din jocul cu Rapid. "Normal ca sunt dezamagit pentru ca am pierdut un meci pe care nu trebuia sa-l pierdem. A fost prea multa nervozitate in acest meci si jocul nu ne-a iesit. Am luat ambele goluri pe doua greseli. Am pierdut un meci care ne doare mult. E bine ca vine aceasta pauza, trebuie sa ne revenim pentru ca in joc e viitorul echipei. Eu stiu ce e cu echipa, dar nu pot sa spun in fata ziaristilor, pentru ca nu e corect", a declarat Zenga. (MIG)
Alte articole
  Zenga vrea trei puncte la Tg. Jiu    (Sport, 2007-10-20)
  Interzis in Europa    (Sport, 2007-10-06)
  Zenga crede in calificare    (Sport, 2007-10-03)
  Zenga: "Am pierdut doua puncte!"    (Sport, 2007-10-02)
  Zenga: "Ne-am aratat valoarea!"    (Sport, 2007-09-29)
A r h i v a
  Convocare de relaxare    
  D. Munteanu se retrage    
  Chivu: "La Euro 2000 imi tremurau picioarele"    1 comentariu
  Meir acuza scandari rasiste    1 comentariu
  Dosare penale la derby!    
  Giulestiul nu-l iarta pe Rednic    
  Sapunaru si Bozovic in catuse!    2 comentarii
  LIGA I - ETAPA A 15-A    
 Top afisari / comentarii 
 Baniciu suntat de Covaci la decoratie (3865 afisari)
 Dumnezeu nu bate cu batul! (3643 afisari)
 Precedentul Chirieac (2773 afisari)
 Ioan Gura de Aur: un exilat in cer (1966 afisari)
 Francezii si olandezii - favorabili desfiintarii Belgiei (1813 afisari)
 O miscarea italiana neo-fascista sustine diferenta intre romi si romani (1277 afisari)
 Valeri Litkai: Romania si Bulgaria sunt "paduchii" Statelor Unite (492 afisari)
 Retele de hackeri romani, desfiintate de politistii (448 afisari)
 O grupare terorista cu ramificatii in Italia actiona de pe teritoriul Romaniei (409 afisari)
 Argint ii cere scuze lui Tariceanu si renunta la cetatenia romana (385 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01245 sec.