Ziua Logo
  Nr. 4082 de vineri, 9 noiembrie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »
Anchete
Stiri pe scurt
Control la DCCO
Corpul de control al Ministerului Internelor si Reformei Administrative a inceput in urma cu doua zile un control de rutina la Directia de Combatere a Crimei Organizate (DCCO) din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane. Potrivit Mediafax, controlul face parte din planul anual de actiuni al MIRA si vizeaza activitati ale Directiei de Combatere a Crimei Organizate, sub toate aspectele, pentru perioada 2006-2007. (A.G.)
Directorul INEC, destituit
Directorul Institutului National de Expertize Criminalistice (INEC), Camelia Grigore, a fost destituita ieri de ministrul Justitiei, Tudor Chiuariu, ca urmare a unor deficiente constatate de Corpul de control al demnitarului. "Principalele deficiente constatate de Corpul de control au fost: emiterea unor acte administrative fara suport legal, neefectuarea demersurilor referitoare la reglementarea statutului de expert criminalist pentru recunoasterea internationala a expertizelor, promovarea unor practici neconforme cu prevederile legale in realizarea expertizelor, precum si deficiente in organizarea unor concursuri", se arata intr-un comunicat al MJ. (A.G.)
Mort din cauza neglijentei parintilor
Un copil de un an si opt luni din comuna damboviteana Selaru a murit, in urma cu doua zile, dupa ce a baut un intreg flacon de calmant dentar, intr-un moment in care parintii l-au scapat de sub supraveghere. Potrivit Mediafax, Mihai Alin B. a fost adus mort la spital, miercuri seara, in jurul orei 22.00. Medicii au precizat ca, din discutiile cu parintii micutului, a reiesit ca acestia i-ar fi lasat copilului sa isi ia singur Dentocalmin, alaturi de Vigantol. "Vigantolul este un fel de vitamina pentru rahitism, iar Dentocalminul este un analgezic si antiseptic pentru uz dentar, care contine fenol, o substanta toxica si care se presupune ca omoara un adult de 70 de kilograme cu un mililitru. Copilasul acesta a baut un flacon de doi mililitri. Inconstienta mai mare... L-au lasat sa-si ia singur medicatia", a spus unul dintre medici. (A.G.)
Grav accident in judetul Constanta
Doua persoane si-au pierdut viata, iar o alta a fost grav ranita, ieri dimineata, intr-un accident rutier petrecut in localitatea constanteana Sinoe. Potrivit politistilor, Gheorghe I., de 56 de ani, din localitatea Baia, judetul Tulcea, conducea un autoturism Dacia 1310 in comuna Sinoe. In jurul orei 3.00, intr-o curba deosebit de periculoasa, din cauza vitezei si a neatentiei, conducatorul auto a pierdut controlul volanului, masina parasind partea carosabila si intrand intr-un copac. In urma impactului, conducatorul auto si pasagerul din dreapta, care nu purtau centuri de siguranta, au fost aruncati prin parbriz, decedand pe loc. Cel de-al treilea pasager din autoturism, aflat pe bancheta din spate, a suferit multiple traumatisme si a fost internat la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Constanta. (A.G.)
 Afisari: 173  |  Tiparire pagina  |  Tiparire articol (optimizat)  |  Trimitere pe e-mail 
A r h i v a
  Tulus a scapat iar    1 comentariu
  Procurorul Doru Cristescu, detasat la Ministerul Justitiei    
  Magistratii, evaluati pana in 2008    1 comentariu
  Romani morti in Spania    
  Basescu a pierdut procesul cu CNCD    3 comentarii
  Grup infractional destructurat    
  Elicopterele Puma Socat au fost oprite de la zbor    
 Top afisari / comentarii 
 A ucis Mailat? (5641 afisari)
 Mana KGB (4498 afisari)
 Sinistra stanga (3860 afisari)
 "A sosit clipa!" (2786 afisari)
 Decalogul Mafiei (2111 afisari)
 Protest al Noii Drepte in fata Ambasadei Italiei la Bucuresti (1167 afisari)
 Rusia pregateste "actiuni de riposta" (457 afisari)
 Teheranul asigura Romania ca nu reprezinta o amenintare (359 afisari)
 BERD: Romania, tara est-europeana cu cel mai rapid ritm de crestere a pretului locuintelor (330 afisari)
 Mailat cere sa-si execute pedeapsa in Romania (329 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00919 sec.