Ziua Logo
  Nr. 4078 de luni, 5 noiembrie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »
Anchete
Stiri pe scurt
Crima oribila
O crima oribila a avut loc sambata noaptea, intr-o localitate din judetul Constanta, o batrana care se deplasa doar cu ajutorul carjelor fiind lovita cu salbaticie si injunghiata in spate. Batrana, in varsta de 65 de ani, a fost gasita fara suflare intr-o balta de sange, pe un camp de la marginea localitatii Nicolae Balcescu. Anchetatorii au facut o lista cu suspecti, demarand cercetarile pentru capturarea criminalului. Potrivit primelor informatii, este posibil ca batrana sa fi fost omorata in alta parte si apoi transportata pe camp. (B.C.G.)
Cadavru neidentificat
Politistii bucuresteni incearca sa stabileasca identitatea unui barbat gasit mort la sfarsitul saptamanii trecute langa un camin din complexul studentesc Leu din Capitala si care, cel mai probabil, a cazut de la un etaj al imobilului. Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Capitalei, comisarul Christian Ciocan, cadavrul barbatului, cu varsta cuprinsa intre 25 si 30 de ani, a fost descoperit de o persoana care trecea intamplator pe langa cladire. Medicul legist a stabilit ca pe corp nu sunt urmele unei agresiuni, in schimb a sustinut ca exista urme specifice caderii de la inaltime, aceasta fiind si cauza decesului, stabilita in urma anchetei preliminare. Anchetatorii au spus ca barbatul ar fi putut cadea de pe casa scarilor, de la etajul 3 sau 4 al imobiliului. Cei care ancheteaza cazul au mai spus ca accidentul ar fi avut loc in urma cu cateva zile. (B.C.G.)
Contrabanda cu tigari
Politistii de frontiera aradeni au depistat 21.000 de pachete de tigari ascunse in remorca unui TIR. Doi cetateni romani, in varsta de 31, respectiv 32 de ani, soferi ai unui camion inmatriculat in Sibiu, au incercat sambata noapte, in jurul orelor 03.30, sa iasa din tara pe la punctul de trecere a frontierei Turnu. Potrivit actelor prezentate de cei doi, camionul transporta 140 de colete ce contineau membrane de cauciuc si silicon ce urma sa ajunga la o firma din Germania. In urma controlului, politistii de frontiera au gasit ascunse printre coletele cu marfa si 21.000 de pachete de tigari. La cercetari, unul dintre soferi a declarat ca nu stia de marfa de contrabanda ascunsa in camion, motivand ca nu a participat la incarcare. In schimb, celalalt sofer a recunoscut ca a vrut sa scoata tigarile din tara pentru a le vinde. Marfa a fost confiscata, cei doi soferi fiind amendati. (D.E.I.)
Elevi disparuti
Trei elevi de liceu din comuna suceveana Fundu Moldovei sunt cautati de politisti fiind disparuti din 31 octombrie, cand au plecat de acasa spre municipiul Campulung Moldovenesc si nu s-au mai intors. IJP Suceava a solicitat sprijinul presei in mediatizarea cazurilor celor trei minori disparuti de la domiciliu. Astfel, potrivit Mediafax, cei trei minori, Ovidiu Gliga, Florin Macovei si Laurentiu Tomco, toti din comuna Fundu Moldovei, din judetul Suceava, au plecat in data de 31 octombrie spre municipiul Campulung Moldovenesc, unde frecventau cursurile liceale si nu s-au mai intors la domiciliu. IJP Suceava precizeaza ca persoanele care pot da relatii cu privire la minorii in cauza, sunt rugate sa apeleze numarul de urgenta 112 sau sa ia legatura cu orice unitate de politie. (D.E.I.)
A r h i v a
  Deflagratie la Hunedoara    
  Reglare de conturi Paszkany - Rus    
  La un pas de a fi impuscat    
  Tokes cercetat pentru instigare la nerespectarea unei sentinte    1 comentariu
  Incident cu un politist    
 Top afisari / comentarii 
 Tiganii nostri. Si ai vostri! (6164 afisari)
 101 inventii care au schimbat lumea (3413 afisari)
 Previziuni apocaliptice (3399 afisari)
 O legenda falsa: Mircea Eliade - ideolog al miscarii legionare (2633 afisari)
 Proiect european pentru tigani (2267 afisari)
 Giovanna Reggiani nu a fost violata (499 afisari)
 Presa internationala: Romanii, "problema italiana a momentului" (477 afisari)
 Cosa Nostra, decapitata la Palermo (399 afisari)
 Suma-record pentru o pictura romaneasca (350 afisari)
 O romanca a salvat viata a trei italieni (282 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00935 sec.