Ziua Logo
  Nr. 4078 de luni, 5 noiembrie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »
Social
Stiri pe scurt
Vine frigul
Astazi si maine, in toata tara se va inregistra o racire accentuata a vremii, atentioneaza Centrul Operativ pentru Situatii de Urgenta din cadrul Ministerului Mediului si Dezvoltarii Durabile (MMDD). Codul galben este valabil in intervalul 5 noiembrie, ora 00.00 - 6 noiembrie, ora 21.00. Valorile de temperatura vor fi cu 8 pana la 10 grade sub mediile climatologice. In cursul acestei zile, se vor semnala precipitatii temporare, mai ales sub forma de ninsoare, in Transilvania si Moldova si sub forma de ploaie, lapovita si ninsoare in regiunile sudice. (L.M.)
Distonocalm la pret dublu
Compania farmaceutica Zentiva va relua producerea medicamentului Distonocalm, astfel incat acesta va fi pus in vanzare in farmacii incepand cu luna ianuarie a anului viitor, dar la un pret aproape dublu decat cel la care a fost vandut pana acum, a declarat ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu, informeaza Mediafax. Potrivit acestuia, pretul de vanzare va fi, probabil, dublu decat in prezent, "dar tinand cont ca este un pret mic, nu este semnificativ". "Azi se vindea cu 1,5 lei, va fi de 3 lei", a precizat Nicolaescu. Prin protocol, Zentiva se obliga sa reia productia de Distonocalm incepand cu data aprobarii de catre Agentia Nationala a Medicamentului a cererii de autorizare de punere in piata depusa de companie, dar nu mai tarziu de 15 noiembrie 2007. (C.P.)
Initiativa verde
Ieri au fost plantati in Bucuresti 200 de puieti de frasin, in cadrul unei campanii pentru salvarea spatiilor verzi initiate
de Primaria Sectorului 1. La actiunea "Adopta un spatiu verde", alaturi de primarul Andrei Chiliman au participat aproape 100 de voluntari de la primarie, de la Agentia de Monitorizare a Presei, dar si copii. La eveniment au fost prezenti si Cristian Boureanu,
Anca Constantinescu si Elena Basescu. Operatiunea face parte si din campania de responsabilizare sociala "Nu taia padurea ca in codru" a Agentiei de Monitorizare a Presei, realizata in parteneriat cu Asociatia pentru Coeziunea Economica si Sociala si Comisia Nationala Romana pentru Drepturile Copilului. (M.S.)
 Comentarii: 1 Afiseaza toate comentariile  
Sa se reintroduca in fabricatie si vitamina B12 de 1000ug (1mg) fiola   de M_D_L
A r h i v a
  Profesorii isi iau salariile prin tribunal    
  Scumpirea painii se amana    1 comentariu
  Costanda cu portareii la Primaria Capitalei    1 comentariu
 Top afisari / comentarii 
 Tiganii nostri. Si ai vostri! (6164 afisari)
 101 inventii care au schimbat lumea (3413 afisari)
 Previziuni apocaliptice (3399 afisari)
 O legenda falsa: Mircea Eliade - ideolog al miscarii legionare (2633 afisari)
 Proiect european pentru tigani (2267 afisari)
 Giovanna Reggiani nu a fost violata (499 afisari)
 Presa internationala: Romanii, "problema italiana a momentului" (477 afisari)
 Cosa Nostra, decapitata la Palermo (399 afisari)
 Suma-record pentru o pictura romaneasca (350 afisari)
 O romanca a salvat viata a trei italieni (282 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00547 sec.