Ziua Logo
  Nr. 4076 de vineri, 2 noiembrie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »
Social
Stiri pe scurt
Trenuri anulate
Caile ferate ucrainene au decis anularea unor trenuri care au ca destinatie Romania, se arata intr-un comunicat de presa al CFR Calatori. Decizia este valabila de la 31 octombrie 2007 si vizeaza trenurile personale 6902, 6901, 6906 si 6905 in relatia Sighetu Marmatiei - Campulung la Tisa - Teresva si retur, cu circulatie in zilele de luni, miercuri si vineri. CFR Calatori recomanda pasagerilor ca, inainte de efectuarea calatoriei sa solicite la statiile si agentiile CFR din Bucuresti si din tara informatii privind rutele si orariile trenurilor. Informatii suplimentare pot fi obtinute si la numarul de telefon 9521 sau pe site-ul http://www.cfr.ro/calatori/. (C.P.)
Life Memorial Hospital ocupat 75%
Life Memorial Hospital, cel mai mare spital privat din Romania construit la standarde europene, a ajuns la un grad mediu de ocupare de 75% pentru doua din principalele specialitati: pediatrie si obstetrica-ginecologie. Astfel, a avut 2000 de pacienti dintre care jumatate au necesitat internare, zilnic fiind inregistrati 20 de noi pacienti. "Desi, initial am estimat un numar de 3000 de pacienti pentru 2007, avem motive intemeiate sa ne asteptam ca cifra reala sa depaseasca 5000 de persoane", a declarat directorul general MedLife, Nicolae Marcu. Spitalul a preluat peste 50%
din piata serviciilor private de spitalizare. (F.B.)
Statiuni balneare reactivate
Statiunea Oglinzi din Targu Neamt ar putea fi readusa in circuitul turistic balnear. Presedintele SIF Transilvania, Mihai Fercala, a anuntat recent ca, in functie de studiile de febilitate, se vor face investitii in aceasta statiune pentru a fi construit un hotel de patru stele, o baza de tratament ultramoderna etc. Oglinzi, statiune de tratament balnear, este cunoscuta inca din secolul 19, datorita factorilor curativi pentru afectiunile reumatismale, ginecologice, dermatologice, afectiuni ale aparatului respirator etc. Presedintele SIF Transilvania a anuntat ca sunt planuri pentru reconstructia unor statiuni balneare din portofoliul societatii. Astfel, in Covasna vor fi construite noi unitati de cazare, iar in Tusnad si Felix se vor investi aproape 30 milioane de euro pentru renovarea unor hoteluri si construirea unuia de lux, la Tusnad. In ceea ce priveste unitatile hoteliere de pe Litoral (38), cele construite inainte de 1980 vor fi demolate si construite altele noi, urmand ca cele de 4 si 5 stele sa intre intr-un amplu proces de renovare. (C.S.)
 Afisari: 156  |  Tiparire pagina  |  Tiparire articol (optimizat)  |  Trimitere pe e-mail 
A r h i v a
  "Cafteala" electorala pe Bordei    2 comentarii
  Doar 8% din locuinte sunt asigurate    1 comentariu
 Top afisari / comentarii 
 Lasul de la Cotroceni (4589 afisari)
 Romulus a aprins Italia (3881 afisari)
 Scandal la Atac (2461 afisari)
 Falimentul discriminarii pozitive (2438 afisari)
 "Basescu nu poate lupta impotriva Securitatii. El este Securitatea" (2222 afisari)
 Un posibil complice in cazul Reggiani este cautat de politisti (619 afisari)
 Presa britanica despre dezmatul parlamentarului: "Esti o rusine, Lembit!" (503 afisari)
 Razboiul din Irak, "declansat" de Rafid Ahmed Alwan (364 afisari)
 Trei barbati au atacat sediul unei banci din Capitala (344 afisari)
 Seful Politiei Capitalei a dat in judecata institutia pe care o conduce ca sa-si recupereze salariile restante (320 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00866 sec.