Ziua Logo
  Nr. 4076 de vineri, 2 noiembrie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »
Sport
Craciunescu jr. acuzat de Mititelu
Patronul Universitatii a declarat dupa victoria cu 2-1 din meciul cu "Poli" Timisoara ca "centralul" Teodor Craciunescu a dezavantajat clar gazdele la meciul de miercuri seara si a precizat ca va merge la Mircea Sandu cu inregistrarea fazelor controversate. "Toata stima pentru Craciunescu, dar fiul sau, Teodor, ne-a dezavantajat clar: penalty neacordat si cartonas rosu care nu trebuia dat! Poate ca a facut pentru ca atat poate. O sa fac o caseta si o sa merg la Mircea Sandu. Nu se poate asa ceva!", a spus Mititelu.
Reactia sefului din Banie vine la doar cateva zile dupa ce Comisia de Apel a FRF a redus suspendarea portarului Mircea Bornescu de la sase etape la doar una, fiind posibil ca Mititelu sa-i intoarca astfel "favoarea" sefului de la federatie, aflat de mai mult timp in conflict deschis cu Ion Craciunescu, tatal lui Teodeor. De altfel, chiar inainte de meci, conducerea lui "Poli" a contestat dreptul de joc al lui Bornescu, dupa ce boss-ul de pe Bega, Marian Iancu, a spus ca Mititelu a intrat in "Cooperativa"! "De-aia nu mai pot! Am inteles ca este suparat ca as fi intrat in <<Cooperativa>>. Nu am intrat in nici o <<Cooperativa>>, insa Iancu a inceput sa faca in ultimul timp niste lucruri foarte murdare, demne de echipele din Bucuresti. Timisoara seamana mai mult cu Bragadiru! Probabil si-ar fi dorit ca in aceasta seara sa apere Banica in locul lui Bornescu. Prin contestarea lui Bornescu au demonstrat ca nu au fost straini de suspendarea lui. Pacat de investitiile lui de la Timisoara", a afirmat Mititelu. Acesta a fost sustinut si de managerul general Ilie Balaci: "Probabil ca cei de la Timisoara nu au aflat ca lui Bornescu i s-a ridicat suspendarea de au facut contestatie!".
Velcovici: "Craciunescu m-a lovit cu capul in gura!"
Fotbalistii craioveni au declarat la finalul meciului cu "Poli" ca Teodor Craciunescu l-a lovit cu capul in gura pe Gabriel Velcovici, care insa nu il acuza pe arbitru si spune ca este posibil ca acesta sa fi alunecat! Faza s-a petrecut la eliminarea lui Barboianu. "Nu stiu daca faultul a fost de cartonas rosu, recunosc ca a fost fault, insa nu se poate sa se intample ceea ce a facut Teodor Craciunescu spre finalul jocului: l-a lovit pur si simplu cu capul in gura pe Velcovici!", a spus Barboianu. "Am ramas surprins cand Craciunescu m-a lovit cu capul! Nu stiam ce se intampla. Poate ca a alunecat, nu il invinovatesc cu nimic", a precizat Velcovici (n.r. - la faza cu pricina, arbitrul il impinge usor cu capul pe fotbalist, fara a-l lovi insa!). Nici banatenii nu l-au iertat pe Craciunescu. "Sunt trist pentru acest insucces. Cred ca si arbitrajul a contribuit la aceasta infrangere. Am avut mai multe ocazii decat Craiova, dar nu le-am concretizat. Avem si nesansa", a spus vicepresedintele lui "Poli", Emil Rosianu, care a precizat ca ar fi fost corect ca Bornescu sa nu fi evoluat. (MIG)
Alte articole
  Mititelu muta Universitatea la Caracal    (Sport, 2008-01-08)
  Mititelu vrea arbitri straini!    (Sport, 2007-12-04)
  Gabi Popescu vrea sa cumpere Universitatea    (Sport, 2007-10-02)
  Disperare pentru Mititelu    (Sport, 2007-09-26)
A r h i v a
  Andone acuzat la Hunedoara    1 comentariu
  Alba-neagra cu ghetele rugbistilor rusi!    5 comentarii
  Mutu si Chivu laudati, Codrea criticat    1 comentariu
  Meme convocat la Disciplina    
  Stiri pe scurt    
  Gigi Becali: "S-a schimbat totul!"    
  Steaua lui Lacatus    2 comentarii
 Top afisari / comentarii 
 Lasul de la Cotroceni (4589 afisari)
 Romulus a aprins Italia (3881 afisari)
 Scandal la Atac (2461 afisari)
 Falimentul discriminarii pozitive (2438 afisari)
 "Basescu nu poate lupta impotriva Securitatii. El este Securitatea" (2222 afisari)
 Un posibil complice in cazul Reggiani este cautat de politisti (619 afisari)
 Presa britanica despre dezmatul parlamentarului: "Esti o rusine, Lembit!" (503 afisari)
 Razboiul din Irak, "declansat" de Rafid Ahmed Alwan (364 afisari)
 Trei barbati au atacat sediul unei banci din Capitala (344 afisari)
 Seful Politiei Capitalei a dat in judecata institutia pe care o conduce ca sa-si recupereze salariile restante (320 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01183 sec.