Ziua Logo
  Nr. 4076 de vineri, 2 noiembrie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »
Sport
Meme convocat la Disciplina
Presedintele executiv al clubului Unirea Urziceni va fi judecat astazi de Comisia de Disciplina a FRF, dupa ce a protestat la deciziile brigazii de arbitri si a fost trimis in tribuna in timpul partidei cu Dinamo, scor 0-0, din etapa a 13-a a Ligii I. Presedintele Comisiei de Disciplina, Daniel Marin Cernat, a declarat ieri ca incidentul de la tribuna oficiala in care au fost implicati Mihai Stoica si membrii conducerii de la Dinamo va fi judecat doar daca cineva va depune plangere.
"A fost chemat doar Mihai Stoica pentru proteste la adresa deciziilor arbitrului si pentru eliminarea de pe banca. Borcea nu poate fi audiat decat daca cineva depune plangere sau daca e mentionat ceva in raport", a spus Cernat. La meciul de la Urziceni, Stoica a fost trimis in tribuna pentru proteste. Acesta a traversat terenul pentru a ajunge la vestiare, in tot acest timp injurand si intrebandu-l pe portarul dinamovist Bogdan Lobont: "Ce-a fost, ma? Ce-a fost?". Cand s-a apropiat de marginea terenului, Stoica a ridicat privirea spre tribuna oficiala unde l-a observat pe presedintele executiv al lui Dinamo, Cristian Borcea, pe care l-a injurat. Meciul a fost intrerupt patru minute in urma acestor incidente, arbitrul reluand intalnirea abia dupa ce Stoica a parasit suprafata de joc. Potrivit unor surse oficiale, intre Mihai Stoica si oficialii dinamovisti Cristi Borcea si Florian Walter, au avut loc incidente in loja unde a fost gazduita delegatia gruparii "alb-rosii", dupa eliminarea din minutul 40 a lui Ricardo. Aceleasi surse au precizat ca Stoica a intrat injurand in loja lui Dinamo, iar Borcea si Walter au sarit la bataie, oficialul gruparii din Urziceni iesind putin "sifonat" din acest incident. Conflictul a fost aplanat de impresarul Victor Becali, aflat in loja dinamovistilor. (MIG)
 Afisari: 263  |  Tiparire pagina  |  Tiparire articol (optimizat)  |  Trimitere pe e-mail 
A r h i v a
  Andone acuzat la Hunedoara    1 comentariu
  Alba-neagra cu ghetele rugbistilor rusi!    5 comentarii
  Mutu si Chivu laudati, Codrea criticat    1 comentariu
  Stiri pe scurt    
  Gigi Becali: "S-a schimbat totul!"    
  Steaua lui Lacatus    2 comentarii
  Craciunescu jr. acuzat de Mititelu    
 Top afisari / comentarii 
 Lasul de la Cotroceni (4589 afisari)
 Romulus a aprins Italia (3881 afisari)
 Scandal la Atac (2461 afisari)
 Falimentul discriminarii pozitive (2438 afisari)
 "Basescu nu poate lupta impotriva Securitatii. El este Securitatea" (2222 afisari)
 Un posibil complice in cazul Reggiani este cautat de politisti (619 afisari)
 Presa britanica despre dezmatul parlamentarului: "Esti o rusine, Lembit!" (503 afisari)
 Razboiul din Irak, "declansat" de Rafid Ahmed Alwan (364 afisari)
 Trei barbati au atacat sediul unei banci din Capitala (344 afisari)
 Seful Politiei Capitalei a dat in judecata institutia pe care o conduce ca sa-si recupereze salariile restante (320 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00971 sec.