Ziua Logo
  Nr. 4076 de vineri, 2 noiembrie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »
Sport
Mutu si Chivu laudati, Codrea criticat
-- "Briliantul" a fost din nou numarul unu al Fiorentinei in partida de campionat cu Napoli, de pe teren propriu, scor 1-0. Mutu a fost integralist si a pasat decisiv la golul lui Vieri. La randul sau, Chivu a reusit cel mai bun meci de la transferul la Inter, in timp ce Codrea a dezamagit la Siena.
Foto: Mediafax
Site-ul "Goal.com" a scris ca Mutu a creat delir printre suporterii Fiorentinei dupa prestatia avuta in partida cu Napoli, din etapa a 10-a a campionatului Italiei. "Prandelli nu i-a acordat nici o zi de pauza si romanul nu a deziluzionat. A creat golul lui Vieri si alte cateva splendide actiuni, creand delir printre suporterii Fiorentinei", a scris sursa citata. Agentia "Datasport", site-urile "Calciotoscano.it", "Violanews.com" si "Fiorentina.it" l-au nota cu 7 pe Mutu. "Cel mai bun jucator al Fiorentinei, alaturi de Frey si Vieri. Serpuiri, driblinguri, pase decisive, ocazii de gol. Acesta a fost repertoriul romanului, unul dintre cele mai bune", a scris "Datasport". "Romanul este mereu ultimul care renunta. A dat pasa decisiva la golul marcat de Vieri, la fel cu a facut-o si la Villarreal", a notat "Calciotoscano.it". "Inceputul nu arata prea bine, dar apoi s-a schimbat totul. S-a lansat intr-o actiune magnifica pe partea stanga si l-a servit perfect pe Vieri. Chiar daca a ratat cateva ocazii, Mutu este omul decisiv pentru Fiorentina", a scris "Violanews.com". "Nu a fost in zi de gratie, dar a stiut sa ajute echipa. Apoi a venit acea faza de geniu de la golul lui Vieri. Actiune de mare jucator. Mutu a fost decisiv asa cum se intampla mereu", a notat "Fiorentina.it". "Datasport" a scris ca fundasul Cristian Chivu a avut cea mai buna prestatie in tricoul lui Inter Milano in partida castigata miercuri, pe teren propriu, scor 4-1 cu Genoa. "Chivu a avut cea mai buna prestatie in tricoul lui Inter. L-a anihilat complet pe Borriello si a dat siguranta intregii defensive. Revenirea lui Materazzi poate astepta", a scris sursa citata. "Si-a asumat rolul de sef al defensivei. La golul oaspetilor a fost lasat singur cu Konko si nu a mai putut interveni", a scris "Il Giornale". Chivu a fost si integralist si a executat o lovitura libera in minutul 50; portarul oaspetilor a respins in fata si Cambiasso a inscris golul doi al lui Inter. In schimb, despre Codrea, titular la Siena, 1-1 acasa cu Catania, "Datasport" a notat: "A facut multe faulturi si a ajutat foarte putin in ofensiva". Codrea a fost inlocuit in minutul 77 cu De Ceglie. (MIG)
Alte articole
  Final de campanie fara Chivu    (Sport, 2007-11-21)
 Comentarii: 1 Afiseaza toate comentariile  
De Mutu le place la italieni?   de FB
A r h i v a
  Andone acuzat la Hunedoara    1 comentariu
  Alba-neagra cu ghetele rugbistilor rusi!    5 comentarii
  Meme convocat la Disciplina    
  Stiri pe scurt    
  Gigi Becali: "S-a schimbat totul!"    
  Steaua lui Lacatus    2 comentarii
  Craciunescu jr. acuzat de Mititelu    
 Top afisari / comentarii 
 Lasul de la Cotroceni (4589 afisari)
 Romulus a aprins Italia (3881 afisari)
 Scandal la Atac (2461 afisari)
 Falimentul discriminarii pozitive (2438 afisari)
 "Basescu nu poate lupta impotriva Securitatii. El este Securitatea" (2222 afisari)
 Un posibil complice in cazul Reggiani este cautat de politisti (619 afisari)
 Presa britanica despre dezmatul parlamentarului: "Esti o rusine, Lembit!" (503 afisari)
 Razboiul din Irak, "declansat" de Rafid Ahmed Alwan (364 afisari)
 Trei barbati au atacat sediul unei banci din Capitala (344 afisari)
 Seful Politiei Capitalei a dat in judecata institutia pe care o conduce ca sa-si recupereze salariile restante (320 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00965 sec.