Ziua Logo
  Nr. 4073 de marti, 30 octombrie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »
Magazin
Terminator: "marijuana nu e drog, ci o frunza"
-- Arnold Schwarzenegger, fost star hollywoodian al filmelor de actiune si actualul guvernator al statului american California, a starnit valva dupa ce a declarat ca "marijuana nu este un drog, ci o frunza", informeaza independent.co.uk.
Arnold Schwarzenegger a facut aceasta declaratie in timpul unui interviu pentru revista GQ, in care guvernatorul californian a tinut sa sublinieze ca "nu a luat niciodata droguri". Jurnalistul care l-a intervievat, Piers Morgan, fost editor al cotidianului britanic Daily Mirror, a incercat sa-l faca pe Schwarzenegger sa recunoasca faptul ca a luat droguri in trecut. In "Pompand fierul/ Pumping Iron", documentarul despre culturism care i-a lansat cariera fostului star hollywoodian, in urma cu 30 de ani, exista o scena in care acesta este prezentat fumand marijuana.
"Aceea nu este un drog. Este o frunza", a replicat Schwarzenegger, in varsta de 60 de ani. "Crede-ma pe cuvant, drogul meu era fierul", a adaugat acesta.
Documentarul, realizat de George Butler in 1977, a fost relansat in 2002, inainte ca Schwarzenegger sa candideze pentru postul de guvernator al Californiei. Fostul actor nu a parut ingrijorat, insa, pentru imaginea sa: "Am fumat o tigara cu marijuana si am tras in piept. Ideea este ca pe atunci erau anii '70. De atunci nu m-am mai atins de droguri", a spus Schwarzenegger, care a adaugat ca politicienii care au luat droguri de clasa A nu constituie neaparat o problema de interes public. "Ce ai alege? Un politician care a luat droguri, dar nu a spus nimic, si care dupa aceea a luat cele mai bune decizii si a incercat sa imbunatateasca lucrurile? Sau un politician care spune ca a luat droguri, dar ia cele mai proaste decizii pentru tara sa", a intrebat Schwarzenegger. (D.M.)
A r h i v a
  Cele mai bantuite case din Marea Britanie    
  Eagles, primul album din ultimii 28 de ani    
  Halle Berry a avut o copilarie de cosmar    
  METEO    1 comentariu
 Top afisari / comentarii 
 "Rugul aprins" si maturica de plastic (3096 afisari)
 Talpa lui Videanu (2213 afisari)
 Jungla la munca (2049 afisari)
 Suspendati pe viata pentru furt! (1738 afisari)
 Procurorul Lele implicat intr-o bataie (1713 afisari)
 Yahoo adauga noi optiuni programului Messenger (1091 afisari)
 Noi probe in cazul Elodia il incrimineaza pe sot (895 afisari)
 Presedintele Bush, urmasul lui Vlad Tepes (855 afisari)
 Insula Serpilor, un subiect evitat de ambele parti (812 afisari)
 Nicolas Sarkozy a divortat de Cecile pentru o bosniaca de 23 de ani (553 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00920 sec.