Ziua Logo
  Nr. 4066 de luni, 22 octombrie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »
Anchete
Stiri pe scurt
Carnagiu pe sosele
Zeci de accidente soldate cu morti si raniti au avut loc la sfarsitul saptamanii trecute. Astfel, trei persoane au murit si alte doua au fost grav ranite intr-un accident produs vineri noapte pe DN 2 e 85, pe raza municipiului Buzau. Potrivit politistilor, accidentul s-a produs in momentul in care un sofer de 23 ani a incercat sa evite un manz aflat nesupravegheat pe marginea drumului. Din cauza imprudentei in conducere si a vitezei neadaptate, tanarul a patruns pe contrasens unde s-a tamponat frontal cu un alt autoturism. Tot vineri noaptea, o tanara a murit si alte trei persoane au fost grav ranite in Capitala, dupa ce masina in care se aflau a izbit violent doi stalpi, a sarit peste refugiul unei statii de tramvai si s-a oprit intr-un gard. Intr-un alt accident, produs sambata pe autostrada Bucuresti-Pitesti, un politist bulgar si-a pierdut viata, dupa o coliziune frontala cu un tir. Ieri dimineata, alte patru persoane si-au pierdut viata intr-un grav accident produs in comuna Mihailesti, judetul Giurgiu. Potrivit politistilor, din cauza neadaptarii vitezei la conditiile de drum, carosabilul fiind umed, soferul a pierdut controlul volanului intr-o curba, rasturnandu-se in afara partii carosabile. De asemenea, cinci persoane, printre care si un copil de 12 ani, au murit ieri intr-un accident produs pe DN 12, la iesirea din Miercurea Ciuc spre Ciuce, in judetul Harghita, dupa ce doua autoutilitare s-au ciocnit, una din ele derapand. Un alt grav accident, soldat cu trei morti si trei grav raniti, a avut loc ieri pe centura de est a Ploiestiului. In accident au fost implicate doua autoturisme, care dupa ce s-au ciocnit frontal au iesit de pe carosabil. (A.G.)
Mire injunghiat
Un barbat din localitatea Independenta, judetul Constanta, a fost injunghiat la sfarsitul saptamanii trecute, chiar in noaptea nuntii sale, de unul dintre nuntasi, din cauza unui conflict mai vechi. Potrivit politistilor, alaturi de mirele Vasile Lupu a fost injunghiat si fratele sau, Constantin, iar ranile suferite de cei doi au fost superficiale si nu au necesitat internarea. Potrivit Mediafax, agresorul este Gheorghe Rosca, un fost prieten al celor doi frati, care a intrat in conflict cu acestia din cauza unei partide ilegale de pescuit. Astfel, cei trei au fost prinsi la braconaj cu mai multe luni in urma, iar fratii Lupu au dat vina pe Gheorghe Rosca, el fiind singurul care a avut atunci probleme cu autoritatile. (A.G.)
Centru de pregatire
Ministrul Internelor si Reformei Administrative, Cristian David, a inaugurat Centrul de Pregatire Sulina pentru personalul apartinand Inspectoratului General al Politiei de Frontiera. La deschiderea Centrului au participat si seful IGPF, chestorul Nelu Pop si alti reprezentanti ai Politiei de Frontiera. Potrivit Mediafax, centrul este prevazut cu o sala de pregatire si conferinte, dotata cu mobilier, avand conditii pentru pregatirea a peste 40 de persoane. Imobilul are trei nivele, din care doua nivele destinate cazarii cu 18 camere simple pentru doua persoane si doua apartamente, fiecare dintre acestea fiind dotate cu mobilier corespunzator. Totodata, Cristian David, alaturi de seful IGPR, chestorul Gheorghe Popa, a participat la sfarsitul saptamanii trecute la Cupa Presei la Pescuit, care a avut loc in localitatea tulceana Maliuc. (D.E.I.)
 Afisari: 241  |  Tiparire pagina  |  Tiparire articol (optimizat)  |  Trimitere pe e-mail 
A r h i v a
  Bun de plata    2 comentarii
  Clamparu, aproape de Romania    1 comentariu
  "Razboi" la Mihail Kogalniceanu    1 comentariu
 Top afisari / comentarii 
 Doctoratele de la Sorbona nu-s bune de nimic (sic!) (3625 afisari)
 Gigi a cazut pe prag (3252 afisari)
 Sub focul talibanilor (2760 afisari)
 Geoana se-ntoarce ca sa plece. Cine ii va lua locul? (2685 afisari)
 Consecintele razboiului mondial antiterorist (1887 afisari)
 Cioaca ramane in libertate (640 afisari)
 Basescu le-a cerut iertare in tiganeste unor supravietuitori ai Holocaustului (303 afisari)
 Dosarul Rompetrol, trimis la DIICOT (212 afisari)
 Caderi spectaculoase pe burse (180 afisari)
 Istanbul: Proteste de strada dupa capturarea soldatilor turci (179 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00890 sec.