Ziua Logo
  Nr. 4066 de luni, 22 octombrie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »
Anchete
"Razboi" la Mihail Kogalniceanu
-- Mai multe persoane au ajuns la spital, la sfarsitul saptamanii trecute, in urma unui scandal in care au fost implicate zeci de persoane, in localitatea constanteana Mihail Kogalniceanu.
Potrivit politistilor, altercatia a pornit de la un schimb de replici intre sapte tineri din Constanta, aflati la o discoteca din Mihail Kogalniceanu, si un grup de localnici, cei mai multi dintre ei fiind sub influenta bauturilor alcoolice. Cearta a degenerat, astfel ca tinerii din Constanta au fost loviti cu pumnii si picioarele de localnici. In aceste imprejurari, George Adrian B. de 20 de ani, detinator legal al unui pistol cu gaze, i-a somat pe agresori, amenintandu-i ca ii va impusca. El a fost insa lovit in spate pierzandu-si cunostinta, ulterior fiind transportat la postul de politie din localitate de catre doi dintre prietenii sai. Ceilalti patru tineri constanteni au reusit sa fuga cu masinile cu care venisera. Intre timp, potrivit Mediafax, impotriva grupului de agresori au sarit mai multe persoane aflate la o nunta, intr-un local situat in apropiere de locul scandalului. In incaierare, doi adolescenti de 17 ani din Kogalniceanu, care faceau parte din grupul agresorilor initiali, au fost injunghiati, ei fiind internati la Spitalul Judetean de Urgenta Constanta. In situatia creata prin interventia nuntasilor, un al treilea membru al grupului de agresori initiali, Florin V. de 21 de ani, din Kogalniceanu, a fost lovit de un autoturism al carui conducator auto parasea locul incidentului. El a fost internat in aceeasi unitate spitaliceasca.
In timp ce persoanele ajunse la sediul politiei erau audiate, in fata cladirii si-au facut aparitia alti indivizi, care au incercat sa intre cu forta pentru a se razbuna pe cei trei, intrucat credeau ca ei sunt autorii agresiunii produse asupra adolescentilor injunghiati. Pentru dezamorsarea starii conflictuale, unul dintre politisti a decis sa-i transporte pe cei trei tineri din municipiul Constanta. Pe drum ei au fost insa ajunsi din urma de doua autoturisme care incercau sa-i blocheze in trafic. Politistul a oprit masina pentru a discuta cu tinerii si pentru a-i calma. In timpul discutiilor, un autoturism marca Dacia 1310, condus de Gheorghe P. de 46 de ani, din comuna Mihail Kogalniceanu, persoana care nu avea nici o legatura cu cei implicati in eveniment, a acrosat doua masini stationate, una dintre ele ricosand si accidentandu-l grav pe Ionut P. de 26 de ani, care facea parte din grupul agresorilor initiali. Toate persoanele implicate in scandal au fost identificate, audiate, vor fi controlate din punct de vedere medico-legal, iar in functie de concluziile examinarilor va fi facuta incadrarea juridica a faptelor. Potrivit Pro Tv, in tot acest conflict a fost implicat si fiul adjunctului sefului de la ordine publica, din cadrul IPJ Constanta.
Andrei GHICIUSCA 
 Comentarii: 1 Afiseaza toate comentariile  
Credeam ca iar americanii   de Olga Khan
A r h i v a
  Bun de plata    2 comentarii
  Clamparu, aproape de Romania    1 comentariu
  Stiri pe scurt    
 Top afisari / comentarii 
 Doctoratele de la Sorbona nu-s bune de nimic (sic!) (3625 afisari)
 Gigi a cazut pe prag (3252 afisari)
 Sub focul talibanilor (2760 afisari)
 Geoana se-ntoarce ca sa plece. Cine ii va lua locul? (2685 afisari)
 Consecintele razboiului mondial antiterorist (1887 afisari)
 Cioaca ramane in libertate (640 afisari)
 Basescu le-a cerut iertare in tiganeste unor supravietuitori ai Holocaustului (303 afisari)
 Dosarul Rompetrol, trimis la DIICOT (212 afisari)
 Caderi spectaculoase pe burse (180 afisari)
 Istanbul: Proteste de strada dupa capturarea soldatilor turci (179 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00983 sec.