Ziua Logo
  Nr. 4062 de miercuri, 17 octombrie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »
Sport
Hagi il face praf pe Gigi
-- "Eu am adus glorie Stelei, el o duce spre rugina!", a spus "Regele" intr-un atac extrem de dur la adresa boss-ului din Ghencea
Gica Hagi s-a dezlantuit luni seara la emisiunea "Nasul" de pe B1 TV, in care a declansat un atac fara precedent la adresa lui Gigi Becali, patronul gruparii din Ghencea. La aproape o luna de la despartirea de Steaua, Hagi a izbucnit: "A spus ca puneam rugina pe Steaua! Eu am adus glorie Stelei. Cred ca el e cel care duce Steaua spre rugina, prin tot ce face: sa jigneasca, sa umileasca tot ce are Steaua mai bun. El profita de istoria Stelei. Toti care au facut glorie la Steaua au fost jigniti, dati afara. Lacatus, Iordanescu, Piturca, Balint, Tudorel Stoica, Lita Dumitru, ceilalti antrenori, patrimoniul Stelei... Valorile Stelei sunt denigrate, jignite, la fel si spectatorii. E singurul patron din lume care are puterea sa spuna: <<Afara, n-am nevoie de voi!>>. Ca are bani, putere, asa spune", a declarat "Regele".
Hagi a afirmat ca Gigi Becali l-a folosit tot timpul. "Nu pot sa accept sa se spuna ca am adus rugina Stelei. Am intrat in grupe, ti-am adus banii la care tii atat de mult. Chiar asa, aruncam cu mizerie, cu noroi? M-a folosit mereu, recunosc, are acea sclipire, stie sa foloseasca oamenii, s-a adaptat foarte bine. Pomeneste de cineva care e sus, o sa-l vada! Ce explicatii poate sa dea vizavi de Biserica la cate a spus despre mine? Ce mai poate inventa? I-am dat totul, stie bine, el nimic! Gata, s-a interupt, el a dorit lucrul asta!", a spus Hagi, care a adaugat ca nu stie in ce masura este un bun antrenor si a vorbit despre metodele lui Gigi Becali de a-l indeparta. "Patru-cinci jucatori au fost chemati la Palat, apoi ce a zis dupa meciurile cu Ceahlaul, cu CFR, nu mai intru in jignirile primite! Corect era sa discute patronul cu antrenorul, nu sa chemi jucatorii. Daca i-a chemat? Pai, daca am vorbit cu ei, asa au zis. Contractul l-am semnat abia dupa meciul de la Zaglebie, s-a intarziat o luna si ceva, nu stiu de ce. Antrenor devenisem cand am plecat cu echipa in Austria, dar nu am semnat atunci. A intrat in criza cand am vazut ca am intrat in Liga Campionilor. Vroia, nu vroia, Hagi trebuia sa ramana!", a spus Hagi. "Regele" a precizat ca i-a oferit lui Gigi Becali mai mult bine decat propriei familii si a mentionat ca a terminat relatia cu finul sau. "Ne cunoastem de 20 de ani, dar se pare ca nu l-am cunoscut! El stie mai bine de ce a facut-o, dar suta la suta a gandit-o dinainte. A facut asta fata de o persoana care i-a facut numai bine, i-am dat mai mult decat familiei mele, si inainte de 1989, si dupa! Eu am facut parte dintr-un plan. Relatia nas-fin? S-a dus asta, s-a terminat, e mai bine asa, decat sa stau in ceata ca pana acum, m-am lamurit. De acum incolo, va rog sa nu mai asociati numele meu de cel al lui Gigi Becali. Lasati relatia de rudenie, s-a terminat. Nu cred ca Gigi Becali are lacrimi. Erau lacrimi de crocodil", a spus Hagi. De asemenea, Hagi i-a raspuns si lui Neaga, care afirmase ca nu intelegea ce-i cere antrenorul: "Rica sa se analizeze mai intai, problema e la el. Unii au inteles imediat ce vreau, altii mai vechi, nu. Rica are nevoie sa se uite la el, e talentat, dar n-a dat ce se astepta lumea de la el. Bicfalvi a dat cinci suturi la poarta, Zaharia cinci goluri, Zapata a inteles in cinci zile ce sa faca, Rada la fel. Neaga n-a dat nici un sut pe poarta", a spus Hagi, adaugand ca mereu a avut o relatie buna cu managerul sportiv Adrian Ilie. Referitor la relatia sa cu Victor Piturca, Hagi a precizat ca intre ei lucrurile au intrat pe un fagas normal de mult timp. "A fost un moment in care cineva, daca avea capacitatea sa ne stranga, probabil ca era mai bine! Lucrurile au trecut, el a avut din nou posibilitatea sa revina la echipa nationala si a facut-o. Numai oamenii care nu au valoare pot fi rautaciosi si sa tina minte lucrurile rele. Eu va spun ca nu am facut din rautate acel lucru", a spus Hagi. (MIG)
Alte articole
  Hagi-Becali, razboi penibil    (Sport, 2007-10-18)
  Piturca, alaturi de Hagi    (Sport, 2007-09-25)
  Pedrazzini promovat la Steaua    (Sport, 2007-09-22)
  Hagi a plecat de la Steaua!    (Sport, 2007-09-21)
  Steaua forteaza cu Gigi!    (Sport, 2007-09-19)
  Gigi Becali: Hagi e fratele meu. Am cheltuit 9,2 milioane pe transferuri ca sa reuseasca la Steaua ca antrenor!    (2010-01-09 12:25)
  Becali: "Ii dau Steaua lui Hagi pentru 30 de milioane de euro"    (2009-09-22 12:28)
  Gigi Becali: "Mi-a trecut in cap sã-l sun pe Hagi"    (2009-09-19 14:13)
  Gigi Becali: Stiu ca se pregateste venirea lui Hagi la nationala, dar nu va fi antrenor niciodata    (2009-03-31 15:48)
  Gigi Becali: Hagi colaboreaza cu serviciile de informatii    (2007-12-22 14:50)
 Comentarii: 2 Afiseaza toate comentariile  
As zice si io ceva dar   de Spargel
Gigi nu te lasa ! Tu o data si o data vei ajunge Presedintele Romaniei, iar   de ionion
A r h i v a
  Emotii pentru Tirana    
  Ai lui Sandoi au remizat cu Franta    
  Stiri pe scurt    
  "Minciuni, aberatii tampenii!"    2 comentarii
  Luxembourg - Romania 0-2    
 Top afisari / comentarii 
 Vaticanul dezvaluie secretele Templierilor (6069 afisari)
 Aparitie-minune a Papei Ioan Paul al II-lea (4844 afisari)
 Inginerii Mircea Badea si Dan Diaconescu (4606 afisari)
 Hagi il face praf pe Gigi (2813 afisari)
 Fericiti cei cu dosarul ars (2725 afisari)
 Parlamentul turc a aprobat interventia militara in Irak (232 afisari)
 Curtea de Apel Bucuresti a decis eliberarea lui Petru Nica (223 afisari)
 Claudiu Saftoiu, amendat de agentii rutieri (168 afisari)
 Marea Britanie ar putea ridica restrictiile impuse romanilor si bulgarilor (158 afisari)
 Britanicii revendica un milion de metri patrati din Antarctica (153 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.02021 sec.