Ziua Logo
  Nr. 4059 de sambata, 13 octombrie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »
Sport
Bergodi ataca!
-- Italianul neaga faptul ca ar fi incasat 184.000 de euro de la Rapid si spune ca sefii clubului sunt nebuni daca-i reproseaza lipsa de rezultate
Fostul antrenor al gruparii din Giulesti a reactionat dur dupa ce oficialii rapidisti l-au acuzat ca a castigat in trei luni suma de 184.000 de euro, mai mult decat R. Lucescu in trei ani (!), si ca n-a avut rezultate decat in meciurile cu echipele mici. Bergodi crede ca, dupa ce a fost indepartat miseleste de la conducerea tehnica, sefii din Giulesti vor sa-i strice acum si imaginea.
"Nu e adevarat ca am incasat 184.000 de euro de la Rapid! Am primit de la Rapid salariul pe patru luni. Cum sa primesc 184.000 de euro, cand contractul meu, pe intreg sezonul, este de 200.000 de euro? Cum e posibil? Si lipsesc opt luni din contract! A, ca au fost prime de victorie, este altceva. Daca baietii au castigat cu mine, e normal, e munca mea. Dar suma pe care au spus-o ei nu e adevarata. Ei incearca sa arunce cu noroi, sa imi murdareasca imaginea. Primele au fost bune pentru baieti in sezonul acesta. Eu am facut regulamentul de ordine interioara si a fost unul bun pentru toata lumea. E normal ca mancarea, masina si apartamentul sa fie extra, deci nu e normal sa calculezi la salariu asa ceva", a spus Bergodi. Italianul recunoaste insa ca Rapidul nu are nici macar un euro datorie catre el. "Trebuie sa fiu corect si sa spun ca mi-au platit absolut tot pana acum. Nu exista restante, nu pot sa spun altceva. Nu stiu exact cati bani au intrat de la Rapid in contul meu, eu nu fac calcule de genul acesta", a afirmat Bergodi. Intrebat daca este adevarat ca actionarul majoritar George Copos i-a negociat inclusiv mancarea la momentul instalarii sale in functie, Bergodi a explicat ca a glumit cand a spus asta, si ca nu a dorit decat sa accentueze faptul ca este foarte greu sa stabilesti detaliile unui contract cu oficialul rapidist. "Dar nu e o problema mancarea! Eu mancam foarte des la ProRapid, unde nu plateam nimic. Dar nu e o problema asta. Mancarea nu e importanta pentru mine, sunt zile in care nu mananc nimic. Eu cand am zis ca mi s-a negociat si mancarea am spus in gluma, doar ca sa accentuez faptul ca e extrem de greu sa negociezi un contract cu Copos. Si asta stie toata lumea. Eu am glumit, atata tot", a mentionat Bergodi. Acesta sustine ca a avut reducere la mesele luate la restaurantul din incinta Hotelului Crowne Plaza, care ii apartine lui Copos, pe cand conducerea lui CFR Cluj ii achita in intregime mancarea. "Eu am facut acea declaratie legat de mancare pentru ca eu am crezut ca toate aceste chestii legate de masina, casa si mancare erau bagate in contract. Dar nu erau, pentru ca eu am uitat cand am negociat. Totusi, e adevarat, am mancat la Crowne Plaza, unde mi s-a facut reducere pentru ca eram antrenor la Rapid. Dar, ca sa dau un exemplu, la CFR conducerea mi-a platit tot, si mancarea si tot", a mentionat Bergodi.
"Sunt dusi cu capul!"
Italianul a mai declarat ca oficialii de la Rapid "sunt dusi cu capul" daca ii reproseaza rezultatele de egalitate obtinute cu Gloria Bistrita, "Poli" Timisoara si Steaua. "Este echipa pe locul cinci, dar are si o restanta de jucat. Rapid n-a pierdut cu mine, iar acum ei ce fac? Cei de la Rapid sunt nebuni. E incredibil, sunt dusi cu capul! Cum sa-mi reproseze ca n-am castigat cu Steaua, Timisoara si Bistrita? Ei cred ca imediat dupa ce ai schimbat antrenorul si sistemul de joc poti sa castigi cu Steaua si Timisoara? Dar, lasa, ca vedem acum ce fac cu noul antrenor! Echipa a jucat bine, toata lumea spunea ca avem cel mai bun joc din campionat. Ei nu ar trebui sa spuna nimic despre mine, nimic! Am luat Supercupa dupa numai o luna, ce mai vroiau? Dar gata, m-am saturat de aceste personaje, de Zotta, de Copos!", a afirmat Bergodi, care a mentionat ca, deocamdata, nu a primit nici o oferta in afara de cea de la "U" Cluj, pe care a refuzat-o. (MIG)
Alte articole
  Bergodi dat afara de la Rapid!    (Sport, 2007-10-09)
  Bergodi ramane la Rapid!    (Sport, 2007-10-06)
  Blestemul egalurilor    (Sport, 2007-10-05)
  Soc la Rapid: Viorel Hizo si-a dat demisia! Marius Sumudica in ''pole position" pentru a-i antrena pe visinii!    (2009-10-30 17:58)
  Marian Rada s-a razgandit: nu-si mai da demisia din postul de antrenor al echipei Rapid    (2009-04-17 20:20)
  Rapid a ramas fara antrenor dupa ce Marian Rada a demisionat    (2009-04-17 11:07)
  Mircea Rednic a demisionat de la Rapid    (2008-03-24 12:18)
A r h i v a
  200.000 de euro pentru "Satele Copiilor"    
  Piturca: "Ne calificam!"    
  Olanda a venit pentru victorie    1 comentariu
  PRELIMINARII EURO 2008    
  PRELIMINARII EURO 2008 - GRUPA G    
  20 de milioane pentru Mutu    1 comentariu
 Top afisari / comentarii 
 Noul Ku Klux Klan (4384 afisari)
 Boierii Europei (2555 afisari)
 Crima de la Nisa, rezolvata dupa 30 de ani (2384 afisari)
 Doua muste in ciorba (2170 afisari)
 Conducatorul pe care il meritam? (2113 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01335 sec.