Ziua Logo
  Nr. 4056 de miercuri, 10 octombrie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »
Sport
Stiri pe scurt
Scandal pe gheata
Presedintele sectiei de hochei Steaua, Cristian Carlan, solicita demisia presedintelui FRHG, Janos Kurko, acuzandu-l ca distruge hocheiul romanesc deoarece nu gestioneaza cum trebuie Patinoarul "Mihai Flamaropol" si ca organizeaza campionatul intern in functie de cel maghiar, unde evolueaza si SC Miercurea Ciuc si HC Csikszereda. "Sunt socat, pentru ca nu credeam sa vad in sportul romanesc asemenea declaratii iresponsabile. Este o culme a tupeului! E o sfidare la adresa hocheiului romanesc. Nu poti ca sef al unui sport din Romania sa spui ca prioritatea ta este un alt campionat, dintr-o alta tara! Pentru asemenea declaratie sfidatoare si iresponsabila singurul lucru care ramane de facut este sa-ti dai demisia", a tunat Carlan, adaugand ca Janos Kurko le-a sugerat juniorilor romani sa se pregateasca la Ciuc daca nu au gheata la Bucuresti. Totodata, oficialul stelist mai spune ca la Biroul Federal din iunie, Kurko a anuntat oficial ca activitatea pe Patinoarul din Bucuresti va incepe pe 15 august. "Ultimul termen pe care ni l-a dat a fost 2-3 octombrie si a expirat si acesta", a mai spus suparat Carlan. (MCZ)
Sorti favorabili in cupele europene
Reprezentantele handbalului romanesc au avut parte, ieri, de zambetul Zeitei Fortuna la tragerea la sorti a meciurilor din cupele europene, cele zece echipe autohtone urmand sa evolueze impotriva unor adversare fara rezonanta. Astfel, in Cupa Cupelor la feminin, "U" Jolidon Cluj va juca in turul al treilea in compania gruparii austriece SSV Dornbirn Schoren, in timp ce Rulmentul Brasov se va intalni cu echipa elena GAS Anagennisi Artas, meciurile fiind programate pentru inceputul lunii noiembrie. In aceeasi competitie, dar la masculin, Steaua va da ochi cu formatia norvegiana Sanderfiord TIF, militarii urmand sa evolueze mai intai in deplasare, pe 18 noiembrie. Singurele adversare mai serioase se regasesc in Cupa EHF, unde echipa feminina HCM Baia Mare va intalni formatia daneza Ikast Bording Elite Handbol, iar gruparea masculina Dinamo-Baumit va juca impotriva team-ului maghiar SE Dunaferr. In Challenge Cup, la feminin, Dunarea Braila va primi replica gruparii croate Ljibuski-Trgocoop, in timp ce Tomis Constanta va juca impotriva echipei elene AC Elfides Dramas, iar la masculin, UCM Resita va da piept cu suedezii de la LIF Lindsberg, Uztel Ploiesti se va confrunta cu elvetienii de la Pfadi Winterthour si Poli Timisoara va intalni gruparea elvetiana Wacker Thun. (T. RIST)
Steaua pleaca in Len Trophy
Poloistii de la Steaua au de trecut in finalul saptamanii un examen extrem de dificil, echipa pregatita de Ionut Angelescu si Gelu Lisac urmand sa plece, azi, spre Catania, unde va participa in Grupa C din turul inaugural al LEN Trophy. Dupa un start furtunos in Superliga Nationala, antrenorul Ionut Angelescu era foarte optimist si ne-a declarat ca, "Steaua va realiza o mare surpriza in Italia si va trece in turul urmator", in ciuda faptului ca se va bate pentru primele doua pozitii cu echipe foarte puternice. De altfel, favorite la calificare, conform calculelor specialistilor, sunt valoroasa grupare ungara VS Beton Szeged si echipa italiana Nuoto Catania, in vreme ce team-ul israelian Hapoel Qiriat Tivon are rol de outsider. Totusi, militarii spera sa obtina macar o victorie in disputele cu Szeged si Catania, Angelescu mizand pe experienta si valoarea internationalilor Nenciu Bertini, George Georgescu, Tibi Negrean si Alexandru Ghiban. (T. RIST)
A r h i v a
  Rednic a semnat cu Rapid    
  Napoli, in probe la Craiova    
  Gigi Becali: "Lacatus va avea o sansa!"    1 comentariu
  Lot complet pentru Piturca    
  Prunea: "Dragomir sa taca!"    
 Top afisari / comentarii 
 Asasinarea lui JFK - varianta Pacepa (5129 afisari)
 Basescu, alt esec (3831 afisari)
 Spioni de ultima generatie (3493 afisari)
 Jos vaginele, sus nebunii! (3073 afisari)
 Reteaua Bordei (2240 afisari)
 TVR a difuzat inregistrarea video cu Remes si Muresan (469 afisari)
 Razboiul vizelor dintre Moldova si Romania, in atentia organizatiilor internationale (424 afisari)
 Ucraina baga si electricitate pe Insula Serpilor (400 afisari)
 Viteze mai mari pe drumurile patriei (262 afisari)
 Intalnirea dintre Sarkozy si Putin, intre subiecte sensibile si destindere (242 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00893 sec.