Ziua Logo
  Nr. 4056 de miercuri, 10 octombrie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »
Celebrii
Sting, cel mai prost versificator
-- Sting, solistul trupei reunite The Police, s-a situat pe primul loc in topul celor mai prosti compozitori de versuri, din cauza "infatuarii enorme si a excesului de spiritualitate".
Fostul profesor de scoala convertit in star rock "ar trebui sa se limiteze la a compune muzica instrumentala", este de parere revista muzicala Blender, care a realizat acest top.
Pe locul al doilea in top s-a situat tobosarul trupei Rush, Neil Peart, acesta fiind urmat in top de solistul trupei Creed, Scott Stapp, chitaristul trupei Oasis, Noel Gallagher, si rocker-ul Dan Fogelberg.
Sting, care in prezent se afla in Belgia, in cadrul turneului de revenire pe scena muzicala internationala a trupei The Police, s-a situat pe primul loc in top pentru mai multe "pacate", precum inserarea in versurile hitului "Don't Stand So Close to Me" a numelui romancierului rus Vladimir Nabokov, pentru a da mai multa importanta textului, citarea unui text de pe abtibildurile utilizate de Volvo - "If You Love Someone Set Them Free" - si utilizarea citatelor din lucrari ale lui Chaucer, Sfantului Augustin si Shakespeare.
Rocker-ul canadian Neil Peart s-a situat pe locul al doilea in top, din cauza versurilor "groaznic de bogat ornamentate cu elemente fantastice si stiintifice", in timp ce Gallagher a fost inclus in top pentru ca "pare incapabil sa urmareasca o metafora de-a lungul unui singur vers".
Solistul trupei Led Zeppelin, Robert Plant, ocupantul locului al 23-lea, a fost criticat pentru meditatiile sale tolkieniene despre Gollum si Mordor in melodia "Ramble On". Carly Simon, ocupantul locului al 31-lea, a fost criticat pentru rimele "yacht" (iaht n.r.), "apricot" (caisa n.r.) si "gavotte" (gavota - veche melodie frantuzeasca ce se dansa la curtea regala n.r.) in "You're So Vain". Paul McCartney s-a situat pe locul al 38-lea in top, din cauza melodiei "Ebony and Ivory", duetul sau cu Stevie Wonder care are influente puternic sociale. (D.M.V.)
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Asasinarea lui JFK - varianta Pacepa (5129 afisari)
 Basescu, alt esec (3831 afisari)
 Spioni de ultima generatie (3493 afisari)
 Jos vaginele, sus nebunii! (3073 afisari)
 Reteaua Bordei (2240 afisari)
 TVR a difuzat inregistrarea video cu Remes si Muresan (469 afisari)
 Razboiul vizelor dintre Moldova si Romania, in atentia organizatiilor internationale (424 afisari)
 Ucraina baga si electricitate pe Insula Serpilor (400 afisari)
 Viteze mai mari pe drumurile patriei (262 afisari)
 Intalnirea dintre Sarkozy si Putin, intre subiecte sensibile si destindere (242 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00935 sec.