Ziua Logo
  Nr. 4051 de joi, 4 octombrie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »
Anchete
Stiri pe scurt
Eroare de procedura
Un craiovean, in varsta de 21 de ani, a fost pus in libertate de magistratii Judecatoriei Craiova, dupa ce procurorii au omis sa-i comunice ca este audiat in calitate de inculpat. Cristian Claudiu Novac a fost prins in flagrant de politistii craioveni, luni, in timp ce incerca sa fure un laptop si o imprimanta dintr-un magazin de motoscutere. Procurorii Parchetului Judecatoriei Craiova au emis ordonanta de retinere pentru 24 de ore pe numele tanarului.
Potrivit Mediafax, tanarul era cercetat de catre politistii doljeni pentru savarsirea mai multor infractiuni de furturi, ispasind pana acum peste 500 de zile de detentie.
Marti seara, Cristian Claudiu Novac a fost pus in libertate, dupa ce magistratii Judecatoriei Craiova au respins propunerea emiterii mandatului de arestare preventiva pe 29 de zile, facuta de procurori, considerand ca barbatului nu i-a fost comunicata calitatea de inculpat in dosar. (O.R.)
Inca un mandat la CEDO
Profesorul Corneliu Barsan a fost reales, la inceputul saptamanii, judecator la Curtea Europeana a Drepturilor Omului, de catre plenul Adunarii Parlamentare a Consiliului Europei (APCE) reunit la Strasbourg. Alaturi de alti 11 magistrati, Barsan va avea un mandat de sase ani, cu posibilitatea de a fi reales. Numai tarile care au semnat Conventia Europeana a Drepturilor Omului au putut prezenta cate o lista de trei candidati, din care APCE a ales doar unul pentru fiecare stat membru. Corneliu Barsan a devenit judecator al CEDO la 1 noiembrie 1998, dupa ce in perioada 1995 - 1998 a fost membru al Comisiei Europene a Drepturilor Omului. (A.G.)
Copii ucigasi
Directorul sportiv al gruparii FC Sacele, Ioan Sipos, a murit ieri, la poarta stadionului, dupa ce a avut o altercatie cu un grup de minori de etnie rroma. Potrivit politistilor, oficialul gruparii brasovene a fost sunat de portarul echipei FC Sacele, pentru a-i spune ca la stadion au aparut citiva tineri care se jucau cu o minge disparuta de la club. Sipos a venit la stadion in jurul orei 13.20, si s-a indreptat catre tineri sa recupereze mingea. "S-a dus la patru baieti in varsta de 16-17 ani, care se jucau si a vrut sa le ia mingea. Au inceput sa se certe, apoi unul dintre ei l-a lovit dupa ceafa. S-a clatinat putin, a cazut, s-a ridicat, insa nu s-a putut tine pe picioare decat 3-4 secunde. Apoi a cazut si nu s-a mai ridicat. Am aflat apoi ca acolo a si murit", a spus o tanara care a vazut totul de la balconul blocului sau. La fata locului au sosit imediat echipe de Politie care au izolat imediat zona. Cazul este cercetat de Parchetul pentru Minori, dar deocamdata nu s-a facut incadrarea faptei. (A.G.)
 Afisari: 241  |  Tiparire pagina  |  Tiparire articol (optimizat)  |  Trimitere pe e-mail 
 Comentarii: 1 Afiseaza toate comentariile  
Copii ucigasi....   de alamar
A r h i v a
  Trei ore intre viata si moarte    1 comentariu
  Marturie socanta    
  "Paruiala Magistratilor" se lasa cu demisii    
  Scosi de sub urmarire penala    
  Diversiune pentru Tulus    
 Top afisari / comentarii 
 50 de avioane israeliene au decolat sa bombardeze Iranul (6551 afisari)
 Accidentul printesei Diana in imagini socante (5612 afisari)
 Ce nu i se poate ierta Doinei Cornea (4196 afisari)
 "Romanii fura, evreii vor sa ne ocupe" (4142 afisari)
 Calin Popescu Highlander. Si un rudotel pentru Basescu (3851 afisari)
 Basescu: "Vin direct la birou la tine sa o facem" (525 afisari)
 Senatorul Antonie Iorgovan a murit (502 afisari)
 Iliescu: Niste cocotati in functii fac ordine in partid (459 afisari)
 Voronin nu vrea sa dea pacificatorii rusi din Transnistria pentru militarii NATO (435 afisari)
 Noul Logan Pick-up (337 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00905 sec.