Ziua Logo
  Nr. 4051 de joi, 4 octombrie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »
Sport
Dinamo, de doi bani speranta
-- Invinsi la Bucuresti cu 2-1 de Elfsborg, "cainii" viseaza sa intoarca soarta calificarii in favoarea lor, diseara, pe teren sintetic suedez.
Dinamo infrunta diseara pe Elfsborg, campioana Suediei, cu sanse mici de a ajunge din nou in grupele Cupei UEFA. Dupa 1-2 la Bucuresti, acum doua saptamani, "cainii" au plecat destul de optimisti spre Boras, orasul in care se va disputa intalnirea, declarandu-se increzatori ca pot intoarce acest rezultat. Si asta in ciuda terenului sintetic pe care se va juca, dar si a temperaturii de numai 10 grade anuntata la ora de start. Walter Zenga a deplasat in Suedia un lot de 22 de jucatori, inclusiv pe Claudiu Niculescu, cel care are probleme musculare si este putin probabil sa joace, dar increderea a fost depozitata in bagajele conducatorilor. "Vreau sa ne calificam, nu doar sa castigam. Putem intoarce rezultatul din tur chiar daca aparent ne dezavantajeaza terenul sintetic. Noi suntem pregatiti pentru orice anotimp sa ne calificam.
Din pacate, Niculescu nu va juca, dar vom castiga cu 3-1 si cred ca va marca din nou Adrian Cristea (foto), asa cum ne-a obisnuit in ultimul timp, si varfurile de atac", a opinat Cristi Borcea, directorul executiv al lui Dinamo. In avion cu alb-rosii a urcat si Gigi Netoiu, actionar al Daciei Mioveni. "Sper ca Dinamo sa se califice. Daca va reusi asta, va putea sa intre din nou pe o curba ascendenta. In fotbal se poate intampla orice. Nu este un scor foarte mare si daca Dinamo realizeaza ca pleaca cu sansa a doua este in regula. Dar pentru asta trebuie sa dea totul pe teren", a spus "Comandantul". Vasile Turcu, un alt actionar, a vorbit cu lejeritate despre meciul de la Bucuresti, unul foarte slab al lui Dinamo. "Daca eram putin atenti, puteam sa ne calificam inca din meciul tur. Cred ca vom invinge cu 3-1. Avem un lot destul de valoros si cred ca ne vom califica. Va fi un cadou valoros pentru presedintele Consiliului Executiv, Nicolae Badea, care isi serbeaza astazi (n.r. - marti) ziua de nastere", a precizat Turcu. La polul opus s-a situat Dumitru Dragomir, care s-a declarat convins ca Dinamo nu poate intoarce rezultatul din tur. "Nu mai sunt optimist. S-ar putea ca Dinamo sa se califice, dar nu mai sunt optimist. Ar fi bine sa aiba 50 la suta sanse de calificare, dar din moment ce suedezii au batut aici inseamna ca au sub 50 la suta. Ar fi extraordinar ca Dinamo sa castige. Are sanse sa intoarca rezultatul pentru ca este o echipa care joaca bine in deplasare, unde nu a pierdut nici un meci. Acasa nu se regasesc. Asta e o enigma. Dar poate si din cauza spectatorilor care sunt asa de rai si pun presiune pe echipa. Si asta din cauza conducerii care nu a luat masuri la timp impotriva unor derbedei care au stricat atmosfera la Dinamo", a gasit Mitica vinovati. (B.G.)
Alte articole
  Dinamo s-ar multumi si cu UEFA    (Sport, 2007-12-21)
  Rapid la a treia incercare    (Sport, 2007-10-04)
  Un punct de la UEFA    (Sport, 2007-09-22)
 Afisari: 435  |  Tiparire pagina  |  Tiparire articol (optimizat)  |  Trimitere pe e-mail 
A r h i v a
  Rapid la a treia incercare    
  Veteranele de la fileu la Europene    
  Imprecatia lui Gigi Becali    2 comentarii
  Dezamagire in Ghencea    1 comentariu
  Gigi Becali: "Cred in calificare!"    1 comentariu
  Ad. Ilie: "Ce sansa am avut!"    
  Zi neagra pentru romani    
  RAPID - FC NURNBERG 2-2    
  ELFSBORG - DINAMO 0-1    1 comentariu
 Top afisari / comentarii 
 50 de avioane israeliene au decolat sa bombardeze Iranul (6551 afisari)
 Accidentul printesei Diana in imagini socante (5612 afisari)
 Ce nu i se poate ierta Doinei Cornea (4196 afisari)
 "Romanii fura, evreii vor sa ne ocupe" (4142 afisari)
 Calin Popescu Highlander. Si un rudotel pentru Basescu (3851 afisari)
 Basescu: "Vin direct la birou la tine sa o facem" (525 afisari)
 Senatorul Antonie Iorgovan a murit (502 afisari)
 Iliescu: Niste cocotati in functii fac ordine in partid (459 afisari)
 Voronin nu vrea sa dea pacificatorii rusi din Transnistria pentru militarii NATO (435 afisari)
 Noul Logan Pick-up (337 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01632 sec.