Ziua Logo
  Nr. 4049 de marti, 2 octombrie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »
Anchete
Lupte de strada in capitala Baniei
-- Craiova tinde sa devina un "No Man's Land" cu politisti cu rol decorativ. In ultimii ani, capitala Baniei a fost scena multor lupte de strada, oamenii legii fiind de mai multe ori depasiti de situatie. Interlopi, clanuri, arme de foc, sabii, topoare, lupte de strada, cam asa s-ar caracteriza peisajul infractional la care oamenii legii asista de multe ori neputinciosi.
Iar luptele de strada continua. Ultimul scandal desfasurat in strada a avut loc duminica seara, intre doua clanuri de romi din Craiova, patru persoane implicate in scandal fiind internate la Sectia de Urgente a Spitalului Judetean de Urgenta cu plagi prin taiere si impuscare.
Peste 200 de persoane s-au strans in curtea spitalului din Craiova, unde au fost adusi patru barbati care aveau plagi prin taiere si impuscare. Cele doua grupuri de romi fac parte, potrivit Mediafax, din familiile Miclescu si Poenaru, intre cele doua parti existand un conflict mai vechi."Niciuna dintre partile implicate nu vrea sa dea declaratii cu privire la scandal. Asa fac de obicei. Se bat, dupa care nu mai vorbesc. Isi rezolva lucrurile intre ei. Asteptam ca medicul legist sa se pronunte pentru a putea incadra faptele. Daca a fost pusa viata in pericol, mergem pe tentativa de omor, daca nu, se va merge pe tulburarea ordinii publice, loviri. Noi am facut dosar penal in cauza", a declarat comisarul sef Ion Constantin, Comandantul Politiei Craiova.
De asemenea, ieri, in capitala Baniei, un elev de 17 ani, de la liceul craiovean de Arta "Marin Sorescu", a fost injunghiat intr-un parc aflat in vecinatatea unitatii scolare, fiind internat ieri in spital cu o plaga injunghiata.
Cel mai "celebru" scandal din capitala Baniei a avut loc in urma cu patru ani, cand peste 300 de tigani s-au adunat in cartierul Fata Luncii, avand asupra lor sabii ninja, furci, topoare, cutite si arme de foc. Romii au reclamat ca nu mai suporta "tratamentul" la care sunt supusi de capii lumii interlope din Craiova, mai exact de membrii unei organizatii cunoscute sub numele de "Fratia". Deoarece tiganii se manifestau foarte violent si ii amenintau pe politisti cu sabiile, acestia au tras cu gloante de cauciuc, sapte persoane ajungand la spital. (B.C.G.)
 Afisari: 857  |  Tiparire pagina  |  Tiparire articol (optimizat)  |  Trimitere pe e-mail 
 Comentarii: 5 Afiseaza toate comentariile  
Pana....   de evreu mandru din israel
Diferente...   de Bumerang
Doamne ce-am ajuns ...   de the
oltenii sunt aproape .... ultimii   de avarfreson
Bania...   de alamar
A r h i v a
  Terminatorul Niculae pregateste o noua teapa    
  Dosarul lui DIP, inchis de Inalta Curte    4 comentarii
  Stiri pe scurt    
 Top afisari / comentarii 
 Cartea pierduta a lui Nostradamus (7325 afisari)
 Scene fierbinti cu Eva Longoria pe Internet (3391 afisari)
 Sub "Pax americana" se pregateste o tragedie (3086 afisari)
 Intoxicarea (2541 afisari)
 Scenariul Putin-Basescu (2463 afisari)
 Viziunea lui Basescu post-motiunea PSD (315 afisari)
 Pimen si Calinic ar putea primi verdicte de politie politica (277 afisari)
 Viktor Ianukovici, aproape castigator in alegerile din Ucraina (202 afisari)
 Emil Boc: PD va vota pentru motiunea de cenzura (184 afisari)
 30.000 de euro ca sa bata pe Arsenal (181 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01847 sec.