Ziua Logo
  Nr. 4041 de sambata, 22 septembrie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »
Sport
Pedrazzini promovat la Steaua
-- Italianul este antrenor principal, dar spune ca "echipa va fi facuta de toti, dupa ce vom discuta"
Foto: Mediafax
Fostul "secund" al lui Hagi, instalat oficial ieri ca antrenor prinicipal al gruparii din Ghencea, a raspuns, intr-o conferinta de presa, dupa ce a fost intrebat ce va face daca Gigi Becali va interveni in alcatuirea echipei, ca "toti vom discuta cine e bine sa joace"! "Prefer sa nu raspund. Daca zic ca voi face eu echipa, se poate spune ca glumesc, daca zic ca o face altcineva, iar nu e bine. Toti vom discuta cine e bine sa joace. Vorbim, nu stiu! Gigi Becali mi-a spus sa antrenez,
sa gasesc cine e bine sa joace. Dupa aceea, nu stiu! Nu se stie cat va dura aceasta aventura, o zi, o luna, un an", a declarat italianul.
Pedrazzini a afirmat ca nu stie cat va ocupa functia de antrenor la Steaua. "E clar ca echipa este sub presiune si am nevoie doar de liniste pentru meciurile urmatoare. Nici o partida nu e usoara pentru noi si trebuie sa ne dam tot sufletul pe teren. Tot staff-ul cu care am lucrat a ramas. Suntem oameni la care clubul s-a gandit sa faca munca serioasa. Nu se stie pana cand, dar asta nu inseamna cu nu trebuie sa muncim. Nu e un moment usor. Trebuie sa muncim cu seriozitate si cu suflet. Astea sunt gandurile mele si ale staff-ului acum", a precizat Pedrazzini. Intrebat de eventualele neintelegeri intre Hagi si jucatori, Pedrazzini a declarat: "Pentru mine nu e asa. Am muncit cu Hagi in fiecare zi. Am vorbit si cu jucatorii si nu a fost lipsa de intelegere. A fost lipsa de rezultate si asta ne-a pus in dificultate. Daca echipa a jucat bine si a pierdut, nu e bine. Singurul lucru bun care a ramas dupa meciul de la Praga este cum a evoluat echipa. Daca un lucru nu a mers bine, trebuie sa remediem. Nimeni nu stie ce se va intampla in viitor. Nu e vorba daca sa fiu principal, deoarece tot profesionist sunt. Daca vine un antrenor mare, ii las locul, nu este nici o problema. Deocamdata vreau sa fac o munca serioasa. Nimeni nu e vinovat si toti jucatorii trebuie sa-si asume responsabilitatea. Mergem mai departe impreuna". Pedrazzini a mai declarat ca acum are o sansa mare ca antrenor. "Pentru o cariera in care am fost mereu antrenor secund, sigur ca este cea mai mare sansa a mea, dar daca m-as gandi numai la asta as porni cu stangul. Raman cu picioarele pe pamant, mai ales ca nu s-au schimbat multe. Important este ca mergem mai departe impreuna. Olaroiu este o solutie, dar nimeni nu poate sti ce se va intampla. Daca se intampla sa vina Olaroiu, plec fara probleme", a precizat Pedrazzini.
Gigi: "Hagi n-are cum sa fie antrenor!"
Finantatorul stelist Gigi Becali a declarat joi noaptea, intr-o emisiune televizata, ca a fost sunat de un prieten al unui antrenor "de la o echipa mare din Romania", care i-a transmis ca acesta ar renunta la formatia respectiva pentru a veni la Steaua. Intrebat daca antrenorul respectiv este Walter Zenga, de la Dinamo, Gigi Becali nu a vrut sa raspunda. Boss-ul din Ghencea a continuat atacul la Hagi. "Zice el mereu ca Steaua are potential. Bai, esti nebun? Potentialul a cazut din cer? L-am facut eu! E posibil ca el sa nu poata lucra cu mine, foarte bine, nu ma supar, dar pentru ce sa vorbesti asa? Niciodata in viata lui n-are cum sa fie antrenor, poate doar daca ia lectii de psihologie, sa mai vorbeasca cu oamenii. Ce a facut el pentru Steaua? S-a dus la Timisoara si a vrut sa bata pe Steaua. A facut un bine ca a plecat, jucatorilor le era teama de el", a spus Gigi Becali.
Acesta a mentionat ca a ramas "incremenit" cand a vazut ca Hagi il schimba pe Lovin in timpul meciului cu Slavia si a dezvaluit ca fostul tehnician stelist a facut acest lucru desi staff-ul sau i-a spus sa nu procedeze asa. "Cand am vazut, i-am zis lui Adi Ilie: <<Bai, asta e nebun?>>. <<Cand ma simteam mai bine, atunci m-a scos>>, mi-a zis Lovin dupa meci. Pedrazzini i-a spus de trei ori sa nu-l scoata pe Lovin, Mache (n.r. - team-managerul Marius Ianuli) la fel, preparatorul fizic la fel. El le-a raspuns: <<Lasati-ma, nu vedeti ca e groggy?>>", a comentat Gigi Becali, care a dezvaluit ca un jucator i-a spus: "Am mai vazut filmul asta cu Hagi si la Galatasaray, si la Timisoara!". Jucatorul respectiv este Ov. Petre, cel pe care "Regele" l-a aparat la Istanbul ("baskanii" i-au spus ca daca nu renunta la mijlocas va fi dat afara!), pe care l-a facut capitan de echipa la "Poli" si de partea caruia a fost la Steaua atunci cand fanii ii cereau sa nu-l bage in echipa! (MIG)
Alte articole
  Hagi-Becali, razboi penibil    (Sport, 2007-10-18)
  Hagi il face praf pe Gigi    (Sport, 2007-10-17)
  Promisiuni pentru Pedrazzini    (Sport, 2007-10-03)
  Piturca, alaturi de Hagi    (Sport, 2007-09-25)
  Steaua forteaza cu Gigi!    (Sport, 2007-09-19)
  Gigi Becali: Hagi e fratele meu. Am cheltuit 9,2 milioane pe transferuri ca sa reuseasca la Steaua ca antrenor!    (2010-01-09 12:25)
  Gigi Becali: "Mi-a trecut in cap sã-l sun pe Hagi"    (2009-09-19 14:13)
  Gigi Becali: Stiu ca se pregateste venirea lui Hagi la nationala, dar nu va fi antrenor niciodata    (2009-03-31 15:48)
  Gigi Becali: Hagi colaboreaza cu serviciile de informatii    (2007-12-22 14:50)
 Comentarii: 1 Afiseaza toate comentariile  
Bravo Gigi   de NAT
A r h i v a
  Din nou Pavel    
  Ov. Petre neaga barfele    
  LIGA I - ETAPA A 8-A    
  Un punct de la UEFA    
  Mutu nervos in Olanda    1 comentariu
 Top afisari / comentarii 
 Istoricii UE au descoperit un document secret de nimicire a Occidentului printr-un atac de proportii inspaimantatoare (3578 afisari)
 Dosarul "Anastasia" instrumentat la Bucuresti (3290 afisari)
 Manevra Geoana-Basescu (3204 afisari)
 "Basescu ne creeaza tuturor un sentiment de insecuritate" (2631 afisari)
 Romanul cu 800 de automobile (2544 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.02611 sec.