Ziua Logo
  Nr. 4038 de miercuri, 19 septembrie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »
Sport
Stiri pe scurt
A. Ionescu, bun de joc pentru Craiova
Universitatea Craiova i-a ridicat ieri suspendarea mijlocasului Andrei Ionescu, dupa ce acesta a acceptat duminica sa semneze un contract pe cinci sezoane. "In proportie de 95 la suta, cazul Ionescu este rezolvat. I-am ridicat suspendarea si vom merge acum la LPF sa-l legitimam. Am inteles ca Andrei Ionescu este pregatit foarte bine fizic si poate astfel sa joace duminica cu FC Vaslui. Speram sa aiba aceeasi evolutie ca in campionatul trecut si sa recidiveze, deoarece la Vaslui a marcat singurul sau gol in prima liga", a declarat ieri Ovidiu Costesin, secretarul general al clubului din Banie. Andrei Ionescu a semnat un contract pe cinci sezoane cu Universitatea Craiova, dupa ce in luna iulie a fost suspendat de catre club pentru doi ani, ca urmare a refuzului de a semna un contract de senior cu Universitatea. In ultima perioada, Ionescu s-a pregatit in Olanda, la PSV Eindhoven, formatie pentru care a evoluat intr-un meci-scoala, ceea ce a determinat Universitatea Craiova sa sesizeze Comisia de Disciplina a FIFA. (B.G.)
Sichitiu prezentat presedinte la Ceahlaul
Grigore Sichitiu, pana luni director tehnic la Rapid, a fost prezentat ieri ca noul presedinte executiv al Ceahlaului Piatra Neamt. "Ma bucur nespus ca am ales Ceahlaul si am raspuns cu cea mai mare placere. Din 1992 nu am mai fost la Piatra Neamt, dar e de-a dreptul fantastic ce am observat acum la club la nivelul infrastructurii. Toate aceste modernizari ne preseaza in obtinerea rezultatelor, insa avem la indemana antrenorul cel mai experimentat din Liga I si vom reusi. Dorim sa devenim un club de nivel european, va fi o munca titanica, in care toti factorii din cadrul clubului vor fi angrenati. Orice om de fotbal si-ar dori sa lucreze la Ceahlaul in momentul de fata", a spus Sichitiu la instalare, in timp ce Viorel Hizo a dezvaluit ca el este cel care l-a propus patronului Gheorghe Stefan pe fostul rapidist pentru acest post. (B.G.)
Hanescu va juca in Cupa Davis
Finalist la "BCR Open Romania", Victor Hanescu, s-a alaturat, luni seara, lotului tricolor de Cupa Davis pentru meciul cu Japonia, din barajul de mentinere in Grupa Mondiala, intalnire care va avea loc, in perioada 21-23 septembrie, la Osaka. Desi initial anuntase ca nu participa la meciul din Cupa Davis, deoarece medicii i-au recomandat sa evite suprafetele rapide si meciurile foarte lungi pentru ca accidentarea de la spate sa nu recidiveze, jucatorul pregatit de Firicel Tomai s-a decis, totusi, sa faca deplasarea. Ieri, antrenorul sau a explicat pe larg situatia: "Am decis sa jucam Cupa Davis pentru ca am observat ca desi am exprimat un motiv real si sincer lumea tenisului crede destul de greu realitatea. Lumea ne trata cu rezerva si am decis sa eliminam aceste tensiuni si sa jucam, dar specificand faptul ca Victor nu este inca refacut fizic 100% si specialistii sa tina cont de asta acolo la Osaka." Din cate se pare, Hanescu va fi folosit la meciurile de simplu, urmand ca pana joi sa se decida si componenta perechii tricolore care va evolua, sambata, la dublu. (T. RIST)
A r h i v a
  Steaua forteaza cu Gigi!    1 comentariu
  Porumboiu in razboi cu Iancu    1 comentariu
  Rapidistii acuza Steaua    
  Contraziceri la CCA    
  SLAVIA PRAGA - STEAUA 2-1    
 Top afisari / comentarii 
 Razboi rece nevazut intre China, Rusia si SUA (3668 afisari)
 Iata testamentul lui Pavarotti (3439 afisari)
 Presa germana: Romania, cea mai corupta tara UE (3224 afisari)
 Basescu vrea sa fie prim-ministru (2214 afisari)
 Dinte pentru dinte (2070 afisari)
 Noi speculatii referitoare la atacul Israelului asupra Siriei (370 afisari)
 Senatorul Marius Marinescu a fost exclus din PD (281 afisari)
 Mircea Geoana: Motiunea de cenzura va fi depusa pe 24 septembrie (193 afisari)
 Emil Boc: Guvernul Tariceanu trebuia sa-si dea demisia de ieri (175 afisari)
 Razboiul cibernetic (173 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00917 sec.