Ziua Logo
  Nr. 4037 de marti, 18 septembrie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »
IT&C
EXCLUSIV PE SITE
Winkler: Strategia de privatizare a Postei Romane va fi lansata curand
Ministrul Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiilor, Iuliu Winkler, a declarat luni la Petrosani ca ministerul pe care il conduce are in lucru trei mari proiecte de privatizare si anume: Posta Romana, Compania de Radiocomunicatii si Romtelecom., transmite corespondentul NewsIn.
Ministrul a facut referire la Compania Posta Romana pentru care are deja finalizata o strategie de restructurare. "Primul pas concret va fi lansarea strategiei de restructurare a Postei Romane, care se va intampla in maximum trei saptamani. Lucram acum pentru a finaliza aceasta strategie de restructurare a Postei Romane. Am avut angajat un contract de consultanta care a fost cu termen de finalizare 28 august. Consultantii au lucrat in a evalua compania Posta Romana si de a ne prezenta propuneri privind strategia de restructurare. Tinta de restructurare este de a moderniza compania, de a o face sa furnizeze servicii moderne, la anumite standarde europene", a declarat la Petrosani ministrul Iuliu Winkler.
Ministrul a enumerat cateva dintre procesele de restructurare si eficientizare a activitatii Postei Romane, precizand ca urmareste crearea a doua centre de sortare a corespondentei, unul la Bucuresti, celalalt la Cluj. Aceste centre vor fi realizate cu un imprumut comercial al companiei Posta Romana si nu cu bani de la guvern. "Un alt element al retehnologizarii este schimbarea parcului auto complet perimat si fizic si moral. Acestea sunt elemente fizice dar avem si o restructurare din punct de vedere functional a Postei Romane, adica in directii regionale si sucursale", a mai precizat ministrul Comunicatiilor.
Winkler a evitat sa spuna cati angajati ar putea fi disponibilizati, dar a recunoscut ca restructurarea companiei va cuprinde si partea de personal.
A r h i v a
  Deutsche Telekom va cumpara grupul SunCom Wireless pentru 1,6 miliarde dolari    
 Top afisari / comentarii 
 Plan de atac iminent asupra Iranului (3917 afisari)
 Aurul, cianurile si imaginea Romaniei in lume (2714 afisari)
 Vulnerabilitatea Adriean (2123 afisari)
 Cartelul DNA (1938 afisari)
 Bazilica paleocrestina din secolul al IV-lea (1866 afisari)
 Moscova: O interventie militara in Iran ar fi o greseala politica (600 afisari)
 Restructurarea Guvernului a fost respinsa de Senat (209 afisari)
 Basescu: Chiar daca luam masuri, numarul locuitorilor va mai creste doar in 2060 (199 afisari)
 Guvernul da bani pentru modernizarea stadionului Lia Manoliu (172 afisari)
 Motiunea de cenzura, aprobata in Biroul Permanent al PSD (136 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00966 sec.