Ziua Logo
  Nr. 4035 de sambata, 15 septembrie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »
Eveniment
Submarin rusesc ultrasecret pe site-ul Primariei
-- Spionii straini din Rusia au avut parte de un cadou neasteptat din partea oficialilor orasului Sarov care, din greseala, au postat pe site-ul administratiei locale detalii despre un nou submarin top secret, relateaza presa britanica.
Scurgerea jenanta de informatii a urmat unei intalniri care trebuia sa fie confidentiala, intre comandantul submarinului secret si oficialii orasului care gazduieste multe centre de cercetare nucleara.
In loc sa fie vorba despre un comunicat intern, oficialii zelosi au intocmit un comunicat de presa care descria intalnirea in detaliu, dezvaluind nu numai numele comandantului submarinului (Cpt Sergei Kroshkin), ci oferind chiar si numarul de cod al proiectului: 20120. Au mai fost oferite de asemenea si specificatii tehnice si tactice, inclusiv dimensiunile submarinului si capacitatile sale.
Imediat dupa ce presa locala a observat scurgerea de informatii, oficialii au scos rapid de pe site comunicatul, iar Ministerul Apararii si oficiali ai industriei de armament au negat vehement existenta unui proiect 20120. Analistii militari care au studiat totusi informatiile sugereaza ca noul submarin, denumit Sarov - seamana - desi este mult mai mare - cu submarinul "Turbot", care este cunoscut ca fiind unul dintre cele mai silentioase nave din lume. (M. BICA)
 Comentarii: 1 Afiseaza toate comentariile  
Din ciclul stravechi datini rusesti: dezinformarea   de Mache
A r h i v a
  Adio, plaje!    16 comentarii
  Al saselea patriarh: la om nou, sperante vechi    17 comentarii
  Copii taiati de la scoala de vize si incompetenta    2 comentarii
  Explozie la bloc    2 comentarii
 Top afisari / comentarii 
 Rocada mortala (3539 afisari)
 Adio, plaje! (3000 afisari)
 Procurorul general a divortat (2881 afisari)
 Zavoranu inflameaza PRM (2878 afisari)
 Orientul Mijlociu: linistea dinaintea furtunii (2743 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00767 sec.